אני חושב לרכוש רמקולים מדפיים – מה דעתכם?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
drambuie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818
הצטרף: ספטמבר 2006
מיקום: פתח תקווה
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #81 

אני לא מכיר הרבה, אבל אני אתמול שמעתי שני זוגות רמקולים והאמת - פשוט נפלתי!
אני מדבר על ה-B&W CM1.
אי אפשר להאמין שצליל כל כך מלא ומפורט ייצא מקופסאות עץ כל כך קטנות (ומהממות במראה)!
לך לפיוז ליגאל לשמוע אותם (ותגיד שאלכס שלח אותך)
מחיר מדויק אני לא מכיר, אבל אני מאמין שיהיה בתקציב שלך.

יש לך כאן כמה ביקורות אם אתה לא סומך עליי :lol:
http://www.avreview.co.uk/news/article/ ... 3462680674
http://www.avreview.co.uk/news/article/ ... 82/v/3/sp/

True Minimonitor from B&W

February 24, 2006

Measuring 11"H x 6 1/2"W x 10 1/2"D, B&W's new CM1 ($450 each) is said to be sized "for custom applications where it can be hidden away in purpose-built cabinetry." Owners may think differently about this petite speaker -- its real-wood veneer (rosenut, maple or wenge) and Nautilus technology demand for it to be displayed prominently. The CM1 is a two-way, vented-box design that uses a 1" aluminum-dome tweeter derived from B&W's original Nautilus design and a 5" B&W-designed and -manufactured Kevlar midrange/bass driver. The first-order crossover uses "a select audiophile-grade capacitor." Grilles are attached with hidden magnets. The fully shielded CM1 is appropriate for stereo or home-theater use.
...
הוא גם זוכה EISA - BEST LOUDSPEAKER 2006 - 2007
EUROPEAN LOUDSPEAKER
B&W CM1

B&W's CM1 is a masterpiece in the audiophile class of mini-monitor loudspeaker. Physically small but big-hearted, the CM1 plays music with passion, having a full-bodied bass with fresh, clean and sweet highs. The acoustic concept is based on a minimalist first-order crossover using a carefully selected high-grade capacitor, united to the now-familiar B&W Kevlar and aluminum diaphragms drivers, here tuned to work at its optimum with the purer type of filtering. And the look of CM1 perfectly suits its sound – a simple, traditional shape of box, beautifully finished in natural veneers in fashionable colors, with polished aluminum rings to complement its drive units. The CM1 gives more than a touch of high-end quality at a comparatively modest price.
...
http://www.eisa-awards.org/history/2006 ... dioHt.html

בהצלחה!
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"

רדנקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 741
הצטרף: אוקטובר 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #82 

כרמי כתב:רדנקו
אני חושב שאתה פספס את הנקודה, הרמקול הנ"ל היה יקר לתקציב שלו, כך שלשמוע קאבאס במחיר זהה - יכול להיה לבדוק עם הקאבאס טוב יותר במחיר זהה או לא (לטעמו), אבל זה בכל מקרה זה לא היה בתקציב שלו, כך שמבחינתו זו לא נקודה שחשובה לו.
...
כרמי, לא פספסתי בכלל.

הוא מדבר על כמה שהפולק נהדרים בהשוואה לקאבאס, כשהוא השווה קאבאס לפולק שעולה כפול ממנו.
הוא עשה השוואה בין שני דברים שונים, ועל סמך אותה השוואה הוא טוען שמוצר אחד טוב מהשני. לא חכם במיוחד.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
הצטרף: אוקטובר 2006
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #83 

אני רוצה לעשות קצת סדר בדברים. נראה לי שהבנתם שהקבאס לא נשמעו לי טוב ביחס
לפולק וזה לא נכון. אחרי הכל זה הרמקול שלקחתי הביתה כי מבחינתי בתמורה ביחס
לעלותו אין לו מתחרים. יכול להיות שעשיתי טעות ששמעתי רמקול (LSI9) של 8K לעומת
רמקול של 4K אבל זה היה יותר בקטע של סקרנות ולא באמת מבחן ראש בראש.
אני באופן כללי לא תמיד בודק רמקול לפי מחירו. העובדה היא שהפרדיים סטודיו 40 יקרים
באופן משמעותי מהקבאס וממש לא דיברו אלי. היה חשוב לי לציין שהפולק LSI9 באמת
נשמע מצויין ולטעמי הוא מצדיק כל שקל שהוא עולה. דבר נוסף הוא שהפולק הדהימו אותי
בנמוכים שלהם והקטע של הנמוכים לי באופן אישי לא היה הדבר החשוב בבחירה הסופית
מכיוון שהסאב שלי בבית עושה את העבודה נאמנה.
לסיכום , אני מסכים עם רדנקו שההשוואה של הפולק צריכה להעשות אם כבר עם הקבאס
המדפי מהסידרה הגבוהה יותר.

exupgh12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #84 

כרמי,

יכול להיות שפשוט התרגלת לסאונד המיוחד שיש ברמקולים שלך (הם omni polar או Bi Polar אם אני לא טועה) ולכן מפיקים במה הרבה יותר גדולה מרוב הרמקולים שציינת עד כה.

גם אני בדילמה דומה, בשנה הבאה אני עובר לדירה החדשה בא הסלון גדול מהנוכחי.
מבחינה עיצובית אין ספק שרמקול "מדפי" הוא יותר אטרקטיבי ואסטטי(לטעמי).

כד"א הרמקולים שלי הם Mirage 1295si ו סנטרMirage MC2 אחוריים Mission 734, כולם גדולים ותופסים שטח לא קטן

למזלי ה Mirage רמקול נאה ומשטלב טוב בסלון אבל בהחלט הייתי שמח לקבל את אותו צליל חם ועוטף מרמקול קטן יותר, עד היום לא מצאתי רמקול אחר בתקציב של עד 18000 ש"ח ששבה אותיבצליל כמו הרמקולים הר"מ ולכן הם אצלי כבר יותר מ 9 שנים וחוברו למספר הגברות שונות בימי חייהם.

בכל אופן מההתרשמות שלי מגישושי אחר תחליף קומפקטי יותר אכן התרשמתי מהמורל אוקטב (עשוי מקוריאן ולא דגם ה MDF) ששמעתי אותו משודך לפרה ופאוור של דנסון ומאוד נהנית, אין ספק שהצליל משובח - אבל אני מסכים איתך שהעיצוב לא פונה לכל אחד.

כרמי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: כרמי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #85 

exupgh12 - יש הרבה צדק במה שאתה אומר בדיוק היום דיברתי על כך עם משהוא שיכול להיות שהתרגליתי לצליל של הרמקולים שלי :D

למרות שמאוד אהבתי את הצליל של PMC FB1 - הוא לא בתקציב שלי והוא בכלל לא מדפי (לדעתי הוא בתקציב שלך)
http://www.pmcloudspeaker.com/fb1.html
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”