כעת יש לי רמקולים רצפתיים של מירז Mirage OM-14 (חדעי הם גדולים מידי לחלל של הסלון שלי - לא גודל פיזי) מחוברים ל Onkyo 703e – אני חושב כעת על כיוון של רמקולים מדפיים (לרמקולים הקדמיים). יש לי סאב של Energy (עם באס מאוד רך) ורמקולים אחוריים של Mirage והסנטר של Boston Acoustic (יכול להיות שיוחלף גם כן).
שמעתי בתערוכה את Cabasse Antigua MT 3 והוא נשמע לי טוב, אבל קשה לי להגיד שהוא נראה טוב – והוא צריך להיות בסלון שלי
ראיתי את TRIANGLE COMET אך לא יצא לשמוע אותו, כמו כאן ראיתי גם כן רמקול מדפי נוסף (אני לא זוכר את שמו) של אודיו פידליטי.
כמו כן ראיתי את + PMC TB2 אך לא יצא לי לשמוע אותו (קיבלתי המלצות מאוד חמות על הרמקול הזה - ממשהוא שמבין בתחום).
גודל הסלון שלי הוא 3.5 על 3.5 והוא פתוח לפינת אוכל ומטבח.
סוגי המוזיקה שאני שומע הם מוזיקה רוק פופ (אני מת על מוזיקה אקוסטית) – המערכת שלי גם כן משמשת אותי (רוב הזמן) לשמוע טלוויזיה וברור שלקלנוע ביתי.
חשוב לי ברמקולים לקבל צליל ברור ופתוח (אני לא חסיד של רמקולים אנגליים לדעתי הם מפורטים אבל חסר לי את האווירה איתם), כמובן שאני רוצה לשמוע באסים טובים מהרמקולים.
התקציב פחות מ 10000 ש"ח – כאשר הכיוון הוא לחצי מהסכום, אבל עבור רמקול טוב אני מוכן להשקיע יותר (רק עם זה יהיה באמת משתלם)
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על כך.