מהי ההצגה/הופעה האחרונה שראיתם ?
-
HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
ואני אתחיל
הערב ראיתי מופע סטנדאפ של שליישית "מה קשור?" בסינמה-סיטי בראשל"צ
חומר ישן וממוחזר - ממופע שראיתי לפני כ-7 שנים, וקטעים ששודרו בטלויזיה
קטעי שירה שמעלים גיחוך קל
וקטעים בודדים שמצחיקים
במילה אחת : לוותר
הערב ראיתי מופע סטנדאפ של שליישית "מה קשור?" בסינמה-סיטי בראשל"צ
חומר ישן וממוחזר - ממופע שראיתי לפני כ-7 שנים, וקטעים ששודרו בטלויזיה
קטעי שירה שמעלים גיחוך קל
וקטעים בודדים שמצחיקים
במילה אחת : לוותר
הג'ינג'י

- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
חדש:מהי ההצגה/הופעה/סטנדאפ/חיה/ בה צפיתם?
"נישואים גרעיניים" דויד ואדווה קיגלר
זוג שחקנים שבמציאות הם גם בעל ואשה חושף את חדר המיטות ובכלל את חיי הנישואין .
משעשע ומצחיק עד דמעות,זוגות נשואים יראו את עצמם כהשתקפות של עצמם.
דויד קיגלר(גמבולו מארץ נהדרת)
ציון:8/10
זוג שחקנים שבמציאות הם גם בעל ואשה חושף את חדר המיטות ובכלל את חיי הנישואין .
משעשע ומצחיק עד דמעות,זוגות נשואים יראו את עצמם כהשתקפות של עצמם.
דויד קיגלר(גמבולו מארץ נהדרת)
ציון:8/10
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

טל פרידמן
טל פרידמן בהופעת בכורה כסטנדאפיסט,עדיין לא נכנס לנעליים הגדולות האלו.הוא מנסה במעין דיאלוג ארוך ,אך משעמם להחזיק את הקהל במעין וידוי אישי.כשהנשוא העיקרי "מה מרגיז אותו" או :איך הוא מלווה או נפרד מבנו מהגן.
רדוד מידי,ולא מצחיק כל כך.
6/10
רדוד מידי,ולא מצחיק כל כך.
6/10
קובי מיימון ההופעה החדשה: פחות או יותר קטעים שלו מצחוק מעבודה , הרבה מיחזור בדיחות. בסך הכל מי שאוהב את קובי יצחק הרבה. 6.5\10
ההופעה החדשה של אלי ומריאנו: ההופעה מורכבת ממספר מערכונים שכאילו נלקחו מארץ נהדרת. המערכונים כוללים דמויות מוכרות וחדשות. חלק ממש משעממים וחלק הורסים מצחוק. 7\10
ההופעה החדשה של אלי ומריאנו: ההופעה מורכבת ממספר מערכונים שכאילו נלקחו מארץ נהדרת. המערכונים כוללים דמויות מוכרות וחדשות. חלק ממש משעממים וחלק הורסים מצחוק. 7\10
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
"פיניטה לה קומדיה", תיאטרון גשר
נפלא. הזוי, מטורף וממש מצחיק (בעיקר בהתחלה. בהמשך קצת פחות, אבל יש מצב שזה כי התעייפתי. בכל זאת, אחת עשרה בלילה).
הבנייה של הבמה הייתה נהדרת, המשחק היה מאוד משכנע (כלומר, באמת. לא הייתי מאמין שיכול להיות משחק כ"כ טוב בהצגה מהסוג הזה), והיו סצינות שנבנו כ"כ יפה עד שנראה כאילו זה סרט שמוקרן.
אם יש לכם פנאי וכסף, רוצו לראות.
נפלא. הזוי, מטורף וממש מצחיק (בעיקר בהתחלה. בהמשך קצת פחות, אבל יש מצב שזה כי התעייפתי. בכל זאת, אחת עשרה בלילה).
הבנייה של הבמה הייתה נהדרת, המשחק היה מאוד משכנע (כלומר, באמת. לא הייתי מאמין שיכול להיות משחק כ"כ טוב בהצגה מהסוג הזה), והיו סצינות שנבנו כ"כ יפה עד שנראה כאילו זה סרט שמוקרן.
אם יש לכם פנאי וכסף, רוצו לראות.
- זורו44
- חבר מכור קשה

לגבי קובי מימון:הבחור כישרוני בטרוף,ולדעתי יגיע גבוה.8/10shuali כתב:קובי מיימון ההופעה החדשה: פחות או יותר קטעים שלו מצחוק מעבודה , הרבה מיחזור בדיחות. בסך הכל מי שאוהב את קובי יצחק הרבה. 6.5\10
ההופעה החדשה של אלי ומריאנו: ההופעה מורכבת ממספר מערכונים שכאילו נלקחו מארץ נהדרת. המערכונים כוללים דמויות מוכרות וחדשות. חלק ממש משעממים וחלק הורסים מצחוק. 7\10...
אלי ומריאנו ,קומיקאים מעולים,אבל לא מצליחים כמו אדיר מילר או נאור ציון ברמות האלה.הציון שלי 7/10
- זורו44
- חבר מכור קשה

ציון מ1-10AmitKer כתב:"פיניטה לה קומדיה", תיאטרון גשר
אם יש לכם פנאי וכסף, רוצו לראות....
לא נוטה לחלק ציונים כי זה מרגיש לי לא נכון (מדלג על המון סקאלות בדרך), אבל אם הייתי חייב אז 8/10 - לגמרי זכאי לזה.זורו44 כתב:ציון מ1-10AmitKer כתב:"פיניטה לה קומדיה", תיאטרון גשר
אם יש לכם פנאי וכסף, רוצו לראות....
...
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
רשף לוי - משחק באש.
מומלץ בחום לכל מי שחי עם הנהלה וילדים בבית... כמו כן ההצגה של אלון גל (גברים ממאדים ונשים מנוגה) עוסקת בנושאים דומים ומומלצת גם.
לשתי ההופעות מומלץ ללכת עם האשה/בת/בן זוג.
אם חייבים ציונים אז:
רשף לוי 8.5/10
אלון גל 7/10
מומלץ בחום לכל מי שחי עם הנהלה וילדים בבית... כמו כן ההצגה של אלון גל (גברים ממאדים ונשים מנוגה) עוסקת בנושאים דומים ומומלצת גם.
לשתי ההופעות מומלץ ללכת עם האשה/בת/בן זוג.
אם חייבים ציונים אז:
רשף לוי 8.5/10
אלון גל 7/10
- זורו44
- חבר מכור קשה

בהחלט,יש לאחד כולל ציונים....
בעקבות הגרופונים,יש שפע הצגות ומופעים במחיר סביר,שדורש סלקציה.היום בעקבות זה אני מוצא עצמי מבלה בחודשכ3-5 הופעות,מתוכם כמה שיכולתי לחסוך זמן פנאי,כאשר יש התרשמויות וציונים אמיתיים ולא של מבקרי בדור אינטרסנטים
בעיתון,או באתרים.
מוגדר כקומדיית קאלט
השחקנים המוכרים אבי(הזמר)דנגור שזהו גילגול של פרויקט גמר שלו בלימודים ואסי כהן שבהצגה הוא לא הכוכב אבל יש לו נוכחות בימתית מרשימה שאותי מאד הפתיעה (מכיר אותו בעיקר בטלויזיה)
בגדול זה טקס זיכרון שנתי למייקל ...אבל כמו שכתבתי כדאי מאד להגיע ללא "הכנה"
לטעמי ציון 10
השחקנים המוכרים אבי(הזמר)דנגור שזהו גילגול של פרויקט גמר שלו בלימודים ואסי כהן שבהצגה הוא לא הכוכב אבל יש לו נוכחות בימתית מרשימה שאותי מאד הפתיעה (מכיר אותו בעיקר בטלויזיה)
בגדול זה טקס זיכרון שנתי למייקל ...אבל כמו שכתבתי כדאי מאד להגיע ללא "הכנה"
לטעמי ציון 10
- זורו44
- חבר מכור קשה

יגאל בשן
הבחור הזה זכור מהרכב "הופה היי" זה נוסטלגיה במיטבה.קול אדיר שלא נס ליחו.
הוא מצליח בעזרת להקת הליווי גיטרות בס,קלאסית,חשמלית לעורר ולהחזיר את הקהל לקלאסיקות של כל הזמנים.
הסאונד והתאורה באולם "ברלה" היה משובח,והציון 10\8
הוא מצליח בעזרת להקת הליווי גיטרות בס,קלאסית,חשמלית לעורר ולהחזיר את הקהל לקלאסיקות של כל הזמנים.
הסאונד והתאורה באולם "ברלה" היה משובח,והציון 10\8