עזרה בהתאמת רסיבר ורמקולים בתקציב של 4,000

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yardenxxx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

אהלן שלום לכולם,

שמעתי ביקורות טובות על האתר ומשום שאין באיזור שלי חנויות שמתמחות במוסיקה רציתי לפנות לקבל את עזרתכם.
מקווה שהפוסט במקום הנכון.

קיבלתי רסיבר ישן (DENON AVR 1408) בלי רמקולים.
החדר הוא יחסית חדר קטן 6 מ"ר קומה שנייה.
אני מחפש רמקולים שיתאימו לרסיבר או רסיבר חדש ורמקולים שיעבדו טוב ביחד.
השימוש יהיה למחשב ולטלוויזיה ורצוי שיהיו 2 רמקולים מדפיים ולא סט.
התקציב הוא לרסיבר ורמקולים 4,000 ואפשר לחרוג קצת.
אשמח למידע ועזרה,
תודה!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

קודם כל, אתה בטוח לגבי מספר הדגם? AVR 1408?

שנית, לכזה חדר קטן הייתי הולך על אחת משתי אופציות, אבל זה תלוי בשימושים שלך:
  • אופציה ראשונה אם אתה הולך להשתמש ברמקולים יותר בשביל טלוויזיה ומשחקי מחשב, אז תישאר עם הרסיבר שקיבלת וקנה סט רמקולים 5.1 שכולל 5 רמקולים קטנים ורמקול גדול לבאסים - האפקטים שתקבל מכזה סט יהיו משמעותית יותר מרשימים ומהנים מרק זוג רמקולים לשימושים הנ"ל
  • אם המטרה היא יותר לשמוע מוזיקה, אז תוותר על הדנון הזה ולך לשמוע שילובים שונים של מגברי סטריאו ורמקולים מדפיים בחנות מתמחה - בתקציב הנתון תוכל לדעתי למצוא שילובים משובחים למדי.
אופציה נוספת לשיקולך היא אם מדובר בחדר סגור ומרובע בלי יותר מדי דברים על הקירות וכל מיני זוויות מוזרות או פתחים גדולים, אפשר אולי ללכת על מקרן קול + סאב, שיתנו לך להינות מחוויה לא רעה של סראונד מדומה, מבלי להתחיל לפזר רמקולים בכל החדר... (i)

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029

שליחה

בתקציב הזה יד שניה עדיף בהרבה.

קנה מגבר של NAD, ROTEL, CAMBRIDGE, AUDIOLAB וכ"ו, יש עוד המון בלוחות השונים. הוצאה של 1000 - 1500 ש"ח.

אחר כך שמע איתו קצת רמקולים, לא בעיה לסחוב אותו איתך, ב - 2500 ש"ח שנותרו לך יש המון רמקולי מדף מעולים מיד שניה. השאר כמאתיים ש"ח לכבלים, יד שניה עדיף גם כאן.
איל פור

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”