SVS חוזרים והפעם עם ספינת הדגל שלהם בתיבה סגורה. האם הם שוב פעם יצליחו להרעיד את היסודות?

שלום שגיאkiko11 כתב:ביקורת משובחת ..שאפו !
כבעליו של sb 13 plus ,מוצר מעולה עם תמורה מלאה לכסף..
דבר נוסף חשוב למי שעומד להזמין יש לבקש התאמה לחשמל שלנו בארץ .
השירות שלהם מעולה המוצר מגיע בזמן ארוז כמו שצריך פשוט תענוג ......

תהנה ממנו!kiko11 כתב:ביקורת משובחת ..שאפו !
כבעליו של sb 13 plus ,מוצר מעולה עם תמורה מלאה לכסף..
דבר נוסף חשוב למי שעומד להזמין יש לבקש התאמה לחשמל שלנו בארץ .
השירות שלהם מעולה המוצר מגיע בזמן ארוז כמו שצריך פשוט תענוג ......

לגבי הסוכנות בארץ ובכן כרגיל הכל תלוי במחיר הסופי.במידה ויהיה גבוה מידי אני לפחות מעדיף את אופציית הרכישה הנוכחית. השרות מעולה אפילו שהוא מגיע מרחוק.ziv_r כתב:כתבה מעולה, מוצר מעולה וכתב משכמו ומעלה
יש לציין כי חברת SVS אינה מוכרת את מוצריה בצורה ישירה מהיצרן ללקוח בכל העולם, היא מחזיקה גם דילרים בארצות בהם הציבור הלקוחות מעדיף חנות פיזית מאשר התנהלות מקוונת מול היצרן. בסין למשל, יש מספר רב של דילרים מקומיים. בסקנדינביה לדוגמה מצד שני, קניות מקוונות הרבה יותר פופולריות ולכן אין במדינה דילרים. בגרמניה וארצות הברית, השוק מעורב, גם קניות מקוונות וגם דילרים מקומיים עבור SVS.
בישראל, חברת SVS מאמינה כי קיום דילר יעזור רבות עם קידום החברה, אז לכו תדעו, אולי בקרוב נוכל להתהדר בנציגות מקומית. בכל מקרה, החברה מחפשת בימים אלו דילר למוצריה....
צודק ב 100 אחוז...istarmini כתב: לגבי הסוכנות בארץ ובכן כרגיל הכל תלוי במחיר הסופי.במידה ויהיה גבוה מידי אני לפחות מעדיף את אופציית הרכישה הנוכחית. השרות מעולה אפילו שהוא מגיע מרחוק....
מדהים כמה שזה נכון ומבאסArieldr כתב:סקירה מעולה של סאב מעולה, תודה על המאמץ וההשקעה.![]()
![]()
![]()
צודק ב 100 אחוז...istarmini כתב: לגבי הסוכנות בארץ ובכן כרגיל הכל תלוי במחיר הסופי.במידה ויהיה גבוה מידי אני לפחות מעדיף את אופציית הרכישה הנוכחית. השרות מעולה אפילו שהוא מגיע מרחוק....
בטח אחד הענקים דוגמת ט.ר יקחו את SVS , ישלשו לו את המחיר ויחסמו אפשרות לייבא לבד את הסאב...

יחסמו אפשרות לייבא לבד את הסאב!?Arieldr כתב:צודק ב 100 אחוז...
בטח אחד הענקים דוגמת ט.ר יקחו את SVS , ישלשו לו את המחיר ויחסמו אפשרות לייבא לבד את הסאב...
אנחנו כמובן מנהלים דיון תאורטי ויכול להיות שדוקא יבואן חביב יקח את הנציגותepony כתב:יחסמו אפשרות לייבא לבד את הסאב!?![]()
אריאל, עם כל (חוסר) הכבוד לט.ר., הם עדיין לא תנובה - כל עוד יש שילוח בינ"ל בעולם, תוכל לייבא אישית את הסאב, בדיוק כמו שאתה יכול לייבא אישית) את הרסיברים של פיוניר...
...