התלבטות בין שני דגמים של SHARP
כבר כמה ימים קוראת כל פיסת מידע ולא מצליחה לקבל החלטה.
אז ככה , אני חדשה פה בפורום ומתעניינת בהחלפת הטלויזה שלי (שארפ 37') לדגם יותר גדול.
אבל ממש יותר גדול. בכיוון ה 60-70 אינץ'.
שני הדגמים שאני מתלבטת ביניהם :
LC-60LE840E
LC-70LE835E
הדגם של ה-70' פחות בא בחשבון מבחינתי גם בגלל הגודל וגם בגלל החשש שלי ממרחק צפייה קטן מידי 4.3 מטר.
ההתלבטות באה מכיוון שקראתי באתר פומפה , "שבזכות טכנולוגיית LED ייחודית בדגם הוא מתאים למרחקי צפייה קטנים החל מ 1.9 מטר. ולכן מתאים לסלונים ולחללים קטנים.
יש לי בבית yes , הבנתי שאיכות ה שידור סבירה בחלק מהערוצים ובערוצי ה - HD היא טובה ולעיתים טובה מאד.
אשמח לשמוע חוות דעת מה לדעתכם מתאים לסלון כפי שכתבתי עם מרחק של 4.3 מטר.
ומה דעתכם על הדגמים האלו. אני די נעולה על שארפ ומשיטוט בחנויות הבנתי שכל חנות דוחפת את מותג הבית שלה , לכן החלטתי שאם אני מרוצה ממה שיש לי בבית אני ממשיכה עם אותו מותג. סה"כ כשרכשתי אותה היא היתה מעט יותר יקרה אבל נותנת עד היום תמורה מלאה למחיר.
אז ככה , אני חדשה פה בפורום ומתעניינת בהחלפת הטלויזה שלי (שארפ 37') לדגם יותר גדול.
אבל ממש יותר גדול. בכיוון ה 60-70 אינץ'.
שני הדגמים שאני מתלבטת ביניהם :
LC-60LE840E
LC-70LE835E
הדגם של ה-70' פחות בא בחשבון מבחינתי גם בגלל הגודל וגם בגלל החשש שלי ממרחק צפייה קטן מידי 4.3 מטר.
ההתלבטות באה מכיוון שקראתי באתר פומפה , "שבזכות טכנולוגיית LED ייחודית בדגם הוא מתאים למרחקי צפייה קטנים החל מ 1.9 מטר. ולכן מתאים לסלונים ולחללים קטנים.
יש לי בבית yes , הבנתי שאיכות ה שידור סבירה בחלק מהערוצים ובערוצי ה - HD היא טובה ולעיתים טובה מאד.
אשמח לשמוע חוות דעת מה לדעתכם מתאים לסלון כפי שכתבתי עם מרחק של 4.3 מטר.
ומה דעתכם על הדגמים האלו. אני די נעולה על שארפ ומשיטוט בחנויות הבנתי שכל חנות דוחפת את מותג הבית שלה , לכן החלטתי שאם אני מרוצה ממה שיש לי בבית אני ממשיכה עם אותו מותג. סה"כ כשרכשתי אותה היא היתה מעט יותר יקרה אבל נותנת עד היום תמורה מלאה למחיר.
מדוע נעולה על שארפ ?
למרחק של 4.3 מטר מספיק 60 אינטש בהחלט , אפשר גם 65 (לא של שארפ
)
לגבי מה שכתוב באתר פומפה :
אני מציע לא להתייחס לפירסומים כאלה ואחרים
עדיף להתייעץ פה עם אנשים שאין להם אינטרס למכור ,
ואפשר ללמוד מהם הרבה.
לידיעתך - שארפ לא תומכים בעברית , הסמארט שלהם חלש מאוד
וגם הסטרימר הפנימי לא קורא MKV .
בהצלחה בכל כיוון שתבחרי ללכת..
למרחק של 4.3 מטר מספיק 60 אינטש בהחלט , אפשר גם 65 (לא של שארפ
לגבי מה שכתוב באתר פומפה :
אני מציע לא להתייחס לפירסומים כאלה ואחרים
עדיף להתייעץ פה עם אנשים שאין להם אינטרס למכור ,
ואפשר ללמוד מהם הרבה.
לידיעתך - שארפ לא תומכים בעברית , הסמארט שלהם חלש מאוד
וגם הסטרימר הפנימי לא קורא MKV .
בהצלחה בכל כיוון שתבחרי ללכת..
זו בדיוק הסיבה שנכנסתי לפורום , לשמוע מאנשים נטולי אינטרס
, החנות האחרונה שבררתי בה , אחרי שאיש המכירות סיים להציע לי סוני בכל פעם שהסתכלתי ושאלתי על דגם מסויים , הוא טרח לציין שהוא יבואן של סוני . . . . נו כאילו , אפילו אני בתור בחורה מכירה את הטריקים של לכוון תאורה ומיקום ולשחק עם הגדרות . זה הזוי כמה שאנשי מכירות תופסים מהצרכנים טפשים במקרה הטוב פראיירים במקרה הרע או שילוב של שניהם.
חיזקת אצלי את העובדה שה - 60 אינץ' מספיקה בהחלט. ואשמח לשמוע על דגמים מוומלצים
, אף פעם לא מאוחר לשנות דעה.
וחוץ מזה קראתי את התגובה שלך ואני זקוקה לתרגום
חיזקת אצלי את העובדה שה - 60 אינץ' מספיקה בהחלט. ואשמח לשמוע על דגמים מוומלצים
וחוץ מזה קראתי את התגובה שלך ואני זקוקה לתרגום
נסי לברר אם ניתן להשיג את הטלוויזיה 60E550 של סמסונג (פלזמה)
סדרת 2012 שהוחלפה , אבל עדיין ניתן למצוא אותה במחיר ממש טוב (8K)
אם חשקה נפשך ב LED - הדגם LA621 של LG גם מוצלח ,
וכולל בתוכו תמיכה מלאה ב MKV עם תירגום בעברית .
אבל הוא יעלה קצת יותר - באיזור ה 10K
סדרת 2012 שהוחלפה , אבל עדיין ניתן למצוא אותה במחיר ממש טוב (8K)
אם חשקה נפשך ב LED - הדגם LA621 של LG גם מוצלח ,
וכולל בתוכו תמיכה מלאה ב MKV עם תירגום בעברית .
אבל הוא יעלה קצת יותר - באיזור ה 10K
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
לעומת pessik אני חושב ששארפ נותנת את התמורה הכי טובה לכסף למרות החסרונות ש pessik מנה.
שארפ נותנת הכי הרבה טלוויזיה לשקל ולכן אני חושב שאם את לא משתמתש מתוחכמת כדאי לחשוב על שארפ ברצינות
שארפ נותנת הכי הרבה טלוויזיה לשקל ולכן אני חושב שאם את לא משתמתש מתוחכמת כדאי לחשוב על שארפ ברצינות
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
היא מדברת פה על תקציב של כמעט 20K. מה קשור E550, סליחה pessik?
תנסי לכוון ל "64 F8500 של סמסונג. נראה לי יותר בכיוון.
תנסי לכוון ל "64 F8500 של סמסונג. נראה לי יותר בכיוון.
freedom_il כתב:היא מדברת פה על תקציב של כמעט 20K....
איפה היא כתבה 20K , פיספסתי את זה...
יתכן שאתה תירגמת את השארפ 70 אינטש ל 20K
בכל אופן
אני אמרתי את שלי
השירשור יקח אותך לכל מיני כיוונים
אבל בסוף את תצטרכי לבחור . בהצלחה
טוב , אז ככה ,
ההתלבטות עכשיו היא בין השארפ 60 לבין פאנסוניק , עדיין לא סגורה על דגם.
והסיבה להתלבטות היא , שהשארפ מגיעה , "ערומה" כלמור אפילו משקפי תלת מימד הם אופציונליים בדגם. אני אולי לא מבינה גדולה אבל זה ניראה לי MUST בטלויזיה תלת מימד. (המשקפיים מגיעים בדגמי 46' ו - 70' 840- משום מה אופצייה , לא יודעת מה חשבו לעצמם שם
)
פאנסוניק לעומת זאת מגיעה מאובזרת בכל טוב.
לגבי איכות התמונה לא סגורה עדיין , אולי כי אני רגילה לצבעים ולתמונה של שארפ , ככה זה כשיש 3 טלויזיות כאלו בבית...
וכן אני לא משתמשת מתוכמת רוב הזמן הטלויזיה משמשת לצפייה בספורט ולעיתים גם סרטים.
כמו כן הבנתי שיש הבדל באיכות השידורים בין יס להוט , מישהו יכול לאמת ?
ההתלבטות עכשיו היא בין השארפ 60 לבין פאנסוניק , עדיין לא סגורה על דגם.
והסיבה להתלבטות היא , שהשארפ מגיעה , "ערומה" כלמור אפילו משקפי תלת מימד הם אופציונליים בדגם. אני אולי לא מבינה גדולה אבל זה ניראה לי MUST בטלויזיה תלת מימד. (המשקפיים מגיעים בדגמי 46' ו - 70' 840- משום מה אופצייה , לא יודעת מה חשבו לעצמם שם
פאנסוניק לעומת זאת מגיעה מאובזרת בכל טוב.
לגבי איכות התמונה לא סגורה עדיין , אולי כי אני רגילה לצבעים ולתמונה של שארפ , ככה זה כשיש 3 טלויזיות כאלו בבית...
וכן אני לא משתמשת מתוכמת רוב הזמן הטלויזיה משמשת לצפייה בספורט ולעיתים גם סרטים.
כמו כן הבנתי שיש הבדל באיכות השידורים בין יס להוט , מישהו יכול לאמת ?
molvy כתב:לעומת pessik אני חושב ששארפ נותנת את התמורה הכי טובה לכסף למרות החסרונות ש pessik מנה.
שארפ נותנת הכי הרבה טלוויזיה לשקל ולכן אני חושב שאם את לא משתמתש מתוחכמת כדאי לחשוב על שארפ ברצינות...