סדרות גבוהות - פיליפס או סמסונג???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Rozitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
אני עומד להיכנס לבית חדש וכעת בהתלבטות לגבי איזה טלוויזיות לקנות, סמסונג או פיליפס.

קודם כל אני חייב לציין שהבית מאובזר במערכת חשמל חכם ובית חכם של קריסטרון (כולל ADMS-G2, DVPHD, ועוד...)
כמו כן רמקולים שקועי תקרה (5.1) כך ששיקולי הרמקולים לא רלוונטיים.

לבית אני צריך 3 טלוויזיות 55״ (סלון, פינת ישיבה קומה א, פינת ישיבה קומה ב) וטלוויזיה 40/42״ (חדר הורים)

חשובה לי איכות התמונה, תלת- המימד ואמינות המוצר.

ההתלבטות היא בין דגמי 8008 (55״) ו- 6008 (42״) של פיליפס לבין F8000 של סמסונג.

אשמח לקבל תגובה מקצועית בהקדם,

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

פנסוניק. 8)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

ל-LCD?!

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

הי.
אני אנסה לעזור לך ולא לבלבל יותר מידי.
ההשוואה בין פיליפס 8008 וסמסונג F8000 היא לא לגמרי הוגנת כי ה F8000 יקרה יותר. ה 8008 היא בקטגוריית מחיר של F7500.
הפיליפס טובה מאוד באיכות תמונה וחדות אבל ב F8000 תוכל ככל הנראה תוכל להגיע לתמונה מעולה גם כן. השאר זה עניין של טעם ושל העדפת "סגנון" תמונה על אף שבסדרות הגבוהות יש דגש על דיוק ולכן התמונות מאוד דומות.
לפיליפס יש אמבילייט ובסמסונגים יש עיצוב יותר יפה (בפיליפס יש מסגרת).
בסמסונגים, באופן כללי יש תוכנה טובה יותר ונגן טוב יותר עם תמיכה בכתוביות בעברית למרות שבפיליפס זה ממש קרוב להגיע. בפיליפס מסיבה כלשהי אין תמיכה בכתוביות ב DLNA וזה ממש חבל למי שרוצה להשתמש בזה (לסמארט אני לא מתייחס זה לא באמת מעניין).
לסלון, אם נכנס לך מבחינת מקום, הייתי ממליץ בכלל על פלאסמה כמו VT60 של פנסוניק או F8500 של סמסונג בעיקר בגלל הגודל של 65-64". בתור סנטר פיס של סלון, שתומך בכל הפורמטים האפשריים ומנגן הכל, הייתי כנראה קונה F8500. יש את זה לכמה אנשים פה והם מאוד מרוצים.

אני מבין שכסף זו לא ממש בעיה אז תחשוב בהתאם למה שכתבתי מה הפרמטרים החשובים לך בכל נקודה כולל עלות-תועלת. אם בפינות ישיבה, למשל, אתה לא צריך נגן פנימי בטלויזיה כי אתה משתמש ב Yes או Hot אז פיליפס 8008 מצויינת וזולה יותר ואז תוכל להשתמש בעודף כדי לקנות דגם פלאסמה פרימיום לסלון.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #5 

בית חכם דורש טלוויזיה חכמה !!

ה-8000 אכן יקרה יותר ומה שאני ראיתי אצל חבר הפיליפס גם טובה
אני הייתי הולך על הסמסונג 8000 או על ה-F7500 ..

אם עברית לא חשובה - יש גם את הפנסוניק המצויינת (VT60 , WT60) .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”