אתמול (יום ראשון) ערכתי טיול בשוק הפשפשים ביפו,לא מצאתי שום דבר מעניין או מיוחד באיזור המכירה "על הרצפה",ופניתי ללכת.באחת הסמטאות שבה שוכנת חנות רהיטים שהיו בה בעיקר מזרנים,מיטות ושידות,עמדו זוג רמקולים בחזית החנות עם הלוגו של סאנסוי,הלוגו המודרני יותר שלהם,והזכור לרע בד"כ.המראה שלהם היה יוצא דופן,הרי סאנסוי יצרה כמעט אך ורק "קאבוקים" מרובי אלמנטים עם גרילים יפים ותו לא (יש לי זוג כאלו בבית שמשמשים לק"ב) ולרמקולים האלה יש ארגז אחר לגמרי ורק שני אלמנטים.המוכר בחנות נתן לי לחבר אותם למערכת מיני מצ'וקמקת שעמדה שם,אבל אי אפשר היה להתרשם מהם בצורה כזאת,כמובן.מיקוחון קצר עם המוכר שדרש 200 ש"ח עבורם,התפשרנו על 150 ומיהרתי לקחת אותם הבייתה.בבית גיליתי,לדאבוני שאחד הטוויטרים באחד מהם לא עובד,אבל הרמקול התקין מבינהם-נשמע לא רע בכלל,רמקול שאפשר להנות ממנו.למחרת (יום שני) נתתי קפיצה "לסטריאו של פרדי" שהיה בידו בדיוק את אותו הטוויטר(וסיפק סופית את הידיעה שלסאנסוי הייתה בשנות ה-80 אפיזודה בארצות הברית עם KLH שיצרה להם ליין של רמקולים תחת השם של סאנסוי,והוא בעצמו מכר פה בארץ את הדגם הזה בזמנו),רק לשלוף ארבעה ברגים משושים,לחבר שני חוטים וזהו.(פעם ראשונה שאני מתעסק בעצמי עם פירוק של אלמנט ברמקול).חיברתי אותם לקנווד KA-6100 שלי לניסיון,ואכן,נשמעים לא רע בכלל ובהחלט אפשר להנות מהסאונד שלהם.מעניין כמה זמן נמשך שיתוף הפעולה הזה בזמנו של סאנסוי עם KLH.אין על הרמקולים האלה יותר מידי מידע ברשת,אבל מהמעט שיש הבנתי שהם באמת של KLH.
ואנקדוטה משעשעת נוספת מהפשפשים-האם אי פעם שמעתם על "Tamberg" כן,שמעתם נכון,לא טנדברג אלא
טמברג..

ראו את התמונות בהמשך.