נכון, זה נותן תחושה מדהימה שהיא מעבר למימד השמיעה בלבד, אבל בסופו של יום זה גימיק, וזה לא משחזר בצורה נאמנה שום רפרנס.
[פוצל] ButtKicker - בעד ונגד
-
epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תסלח לי איתי, אבל BUTTKICKER זה ריגוש זול מנסיוני ולדעתי, ואני בכלל לא בטוח שיש לזה מקום במערכות סאונד.
נכון, זה נותן תחושה מדהימה שהיא מעבר למימד השמיעה בלבד, אבל בסופו של יום זה גימיק, וזה לא משחזר בצורה נאמנה שום רפרנס.
אור תאמין לי זה אפילו לא מתקרב למה שאמרת עכשיוepony כתב:תסלח לי איתי, אבל BUTTKICKER זה ריגוש זול מנסיוני ולדעתי, ואני בכלל לא בטוח שיש לזה מקום במערכות סאונד.![]()
נכון, זה נותן תחושה מדהימה שהיא מעבר למימד השמיעה בלבד, אבל בסופו של יום זה גימיק, וזה לא משחזר בצורה נאמנה שום רפרנס....
זה device שאחראי אך ורק לLFE.
הכיול שלו והתאמתו היא קריטית לחווית הlow bass בדיוק אבל בדיוק כמו שמהנדס הפס קול רצה שתחווה, אין שום סאב במחירים גם אדירים ואני מדבר על סאבים מעל 5000$ ושמעתי את הdd18+ של וולודיין לדוגמא (סאב אדיר) אצל חבר יקר, גם הוא לא יכול להפיק את ההמחשה הזו.
מספיק לשמוע את ההתחלה עם סצינות היריות בסרט ג׳ק ריצ׳ר (שהפך אצלי לסרט הדגמות) ולהבין מה זה כדור שנורה בתווך 0 נשמע ומרגיש.
עשיתי לא מעט מתווכים בשירות הגובניקי שלי מתוך החרך והחוויה של ההדף והתחום המורגש פיזי (לא שמיעתי-ואנשים מתבלבלים שם) של אותו הדף בהחלט מורגש, שום סאב לא נתן לי את התחושה חד וחלק
ועם זאת אני בהחלט ממליץ על המוצר הזה כMUST בכל מערכת קולנוע שמכבדת עצמה ועדיף בשילוב סאב איכותי שיאפשר לתחום הLFE להיות blend טבעי, יש אנשים שהעיפו את הסאב שלהם ונשארו רק עם הdevice הזה, ואני לא צוחק או מקצין זה וודאי.
השילוב המושלם זה סאב טוב והdevice הזה ויש לך 4DX בבית בכל הקשור לאקטיביות של הספה או כל מושב שאליו ישורשר הbuttkiker.
אגב לא סתם נתתי את הסרטון כדוגמא, זו הדגמה מוגזמת לתפקוד המוצר, שצריך להתאימו, אצלי הוא ממש לא מרקיד את הספה אלא משתלב באופן טבעי עם התחום התחתון של הסאב ובכלל ופשוט מפריד לחלוטין את ערוץ הLFE באופן של תחושה (מימד נוסף) לשמיעה התלת מימדית.
זה בדיוק אגב הכורסאות האקטיביות ביסלאנט באולם ה4DX.
-
epony
- חבר במועדון 10K

ברור ששום סאב לא נתן לך את התחושה הזו - זו תחושה מוגזמת ומלאכותית שאף מהנדס פס קול שמכבד את עצמו (מלבד אולי אחד שעובד בדיסנילנד) לא היה רוצה שתחווה... באמת שאני מופתע מהתגובה שלך - זה ריגוש זול נטו, ואין לזה שום קשר לחוויית סאונד.
יכול להיות שפצצת חצי טון תרעיד אותך פיזית יותר מסאבוופר, אבל היא בטח לא תרעיד אותך כמו באטקיקר, וכל מה שאתה מקבל זה כאמור ריגוש זול וסוג של מגניב.
יכול להיות שפצצת חצי טון תרעיד אותך פיזית יותר מסאבוופר, אבל היא בטח לא תרעיד אותך כמו באטקיקר, וכל מה שאתה מקבל זה כאמור ריגוש זול וסוג של מגניב.
אור ממש אין הסכמה ועם כל הכבוד אין לך מושג בעניין זה על מה אתה מדבר,epony כתב:ברור ששום סאב לא נתן לך את התחושה הזו - זו תחושה מוגזמת ומלאכותית שאף מהנדס פס קול שמכבד את עצמו (מלבד אולי אחד שעובד בדיסנילנד) לא היה רוצה שתחווה... באמת שאני מופתע מהתגובה שלך - זה ריגוש זול נטו, ואין לזה שום קשר לחוויית סאונד.![]()
יכול להיות שפצצת חצי טון תרעיד אותך פיזית יותר מסאבוופר, אבל היא בטח לא תרעיד אותך כמו באטקיקר, וכל מה שאתה מקבל זה כאמור ריגוש זול וסוג של מגניב....
אולי תפנה גם ל-yes planet ותגיד להם שגם שם ה"ריגוש" שהתייחסת אליו הוא תחושה מוגזמת ומלאכותית בכל הקשור ל-4DX שלהם שאחד מהגולת הכותרת שם זה האפקט של הכורסא האקטיבית.
אור, דברת עכשיו שטיות במיץ
-
epony
- חבר במועדון 10K

ידידי, חוויתי את הבאטקיקר עשרות פעמים, וזה שאתה אוטומטית חושב שאין לי מושג ושאני מדבר שטויות אחרי שכתבתי במפורש שיש לי נסיון עם זה פועל רק לרעתך.itay123 כתב:אור ממש אין הסכמה ועם כל הכבוד אין לך מושג בעניין זה על מה אתה מדבר,epony כתב:ברור ששום סאב לא נתן לך את התחושה הזו - זו תחושה מוגזמת ומלאכותית שאף מהנדס פס קול שמכבד את עצמו (מלבד אולי אחד שעובד בדיסנילנד) לא היה רוצה שתחווה... באמת שאני מופתע מהתגובה שלך - זה ריגוש זול נטו, ואין לזה שום קשר לחוויית סאונד.![]()
יכול להיות שפצצת חצי טון תרעיד אותך פיזית יותר מסאבוופר, אבל היא בטח לא תרעיד אותך כמו באטקיקר, וכל מה שאתה מקבל זה כאמור ריגוש זול וסוג של מגניב....![]()
אולי תפנה גם ל-yes planet ותגיד להם שגם שם ה"ריגוש" שהתייחסת אליו הוא תחושה מוגזמת ומלאכותית בכל הקשור ל-4DX שלהם שאחד מהגולת הכותרת שם זה האפקט של הכורסא האקטיבית.
אור, דברת עכשיו שטיות במיץ
...
כאמור, זה גימיק זול שמאפשר למקומות כמו יס פלאנט לקחת כסף מילדים שחושבים שכיסאות רועדים זה מגניב.
אני מבין שקשה להגן על הוצאה מיותרת של כמה וכמה אלפי ש"ח, אבל זה שהחלטת לרדת לרמה של גנון בגלל שמישהו שם לך מראה מול העיניים זו כאמור הבעיה שלך, לא שלי.
בילוי נעים.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הbuttkiker זה לא 4DX.
כיסאות ה4DX מכילים מנועים שונים ויכולים לקבל סט רחב של פקודות בפרוטוקול מיוחד.
הbuttkiker "מחלץ" את האות שלו מערוץ הLFE.
זה בערך כמו להגיד שDOLBY PROLOGIC 2 זה אותו דבר כמו DOLBY DIGITAL/
זה בערך כמו להגיד שDOLBY PROLOGIC 2 זה אותו דבר כמו DOLBY DIGITAL/
No place like home.......... Theater
אור אני מכבד אותך לכן לא אגיב.
אבל צר לי אין לך מושג על מה אתה מדבר למרות שלדברייך התנסית בו, (אני לא כ"כ בטוח בכך
)
אבל שיהיה ידידי.
נשאיר זאת כך שאנחנו מסכימים על כך שאנחנו לא מסכימים, כי אין לי מה להרחיב בנושא הזה.
מה שבטוח שלא קיים סאב שיתן את התחושה שה"גימיק" הזול הזה כלשונך נותן.
תהנה מהסאב ומהערכת החדשה שלך, אתה בהחלט מבין גדול
.
אור אני לא מתכוון להגיב יותר אז במטוטה ממך
אבל צר לי אין לך מושג על מה אתה מדבר למרות שלדברייך התנסית בו, (אני לא כ"כ בטוח בכך
אבל שיהיה ידידי.
נשאיר זאת כך שאנחנו מסכימים על כך שאנחנו לא מסכימים, כי אין לי מה להרחיב בנושא הזה.
מה שבטוח שלא קיים סאב שיתן את התחושה שה"גימיק" הזול הזה כלשונך נותן.
תהנה מהסאב ומהערכת החדשה שלך, אתה בהחלט מבין גדול
אור אני לא מתכוון להגיב יותר אז במטוטה ממך
מתי פעם אחרונה היית ב-4DX ומתי פעם אחרונה התנסית בבאטקיקרopv כתב:הbuttkiker זה לא 4DX.
זה בערך כמו להגיד שDOLBY PROLOGIC 2 זה אותו דבר כמו DOLBY DIGITAL/...
אור תראה לי חתך אם תמצא של הסכאות הנ"ל (במידה ולא תשיג תוכיח לי שזה לא אותו עקרון של הבאטקיקר שמקבל סיגנל ומגביר אותו עם הגברה ייעודית ויותר מזה גם מתאים אותו ע"י כיול והתאמה).
מה אכפת לי האמת...
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 29/07/2013 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
epony
- חבר במועדון 10K

בדיוק, לא אכפת לך מהאמת... שא ברכה!

- opv
- חבר מביא חבר

איתי,itay123 כתב:מתי פעם אחרונה היית ב-4DX ומתי פעם אחרונה התנסית בבאטקיקרopv כתב:הbuttkiker זה לא 4DX.
זה בערך כמו להגיד שDOLBY PROLOGIC 2 זה אותו דבר כמו DOLBY DIGITAL/...![]()
מה אכפת לי האמת......
אני לא מבין את התגובות האלו.
הבאטקיקר לא הומצא אתמול והוא גם לא איזה פריט אקזוטי שרק מעטים התנסו בו.
התנסיתי מספר פעמים בבטקיקר, לדעתי זה גימיק נחמד ומאוד קשה להגיע למצב שהוא משתלב בצורה חלקה עם שאר המערכת.
לא קשה, תאמין ליopv כתב:איתי,itay123 כתב:מתי פעם אחרונה היית ב-4DX ומתי פעם אחרונה התנסית בבאטקיקרopv כתב:הbuttkiker זה לא 4DX.
מה אכפת לי האמת......
התנסיתי מספר פעמים בבטקיקר, לדעתי זה גימיק נחמד ומאוד קשה להגיע למצב שהוא משתלב בצורה חלקה עם שאר המערכת....
- opv
- חבר מביא חבר

לי זה מאוד קשה... להאמין לך.itay123 כתב:לא קשה, תאמין ליopv כתב:איתי,itay123 כתב:מתי פעם אחרונה היית ב-4DX ומתי פעם אחרונה התנסית בבאטקיקרopv כתב:הbuttkiker זה לא 4DX.
מה אכפת לי האמת......
התנסיתי מספר פעמים בבטקיקר, לדעתי זה גימיק נחמד ומאוד קשה להגיע למצב שהוא משתלב בצורה חלקה עם שאר המערכת.......
פפחחח(n)opv כתב:לי זה מאוד קשה... להאמין לך.itay123 כתב:לא קשה, תאמין ליopv כתב:איתי,itay123 כתב:מתי פעם אחרונה היית ב-4DX ומתי פעם אחרונה התנסית בבאטקיקרopv כתב:הbuttkiker זה לא 4DX.
מה אכפת לי האמת......
התנסיתי מספר פעמים בבטקיקר, לדעתי זה גימיק נחמד ומאוד קשה להגיע למצב שהוא משתלב בצורה חלקה עם שאר המערכת..........
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הנה זוג כתבות שהוצאנו בנושא. מעט ישן, אבל עדיין רלוונטי:
1. ButtKicker gamer
2. BUTTKICKER - תרגישו את מה שאתם מפספסים
מנסיון אישי, כל פעם אני מתנסה עם ה- ButtKicker בתערוכת CES בביתן של Earthquake Audio (יצרן סאבים גדול). קיימת שם הדגמה קבועה של ה- ButtKicker יחד עם זוג סאבים וספה שהותאמה במיוחד עבור ה- ButtKicker. אין אחד שחווה את ההדגמה ולא רוצה לקבל אותה חוויה בבית. ייתכן וזה באמת מעייף לאורך זמן, אבל אני בהחלט רואה כיצד ה- ButtKicker משתלב בקולנוע הביתי האולטימטיבי העתידי שלי. כשרואים איך זה עובד, חוששים מעט להצמיד את זה לריהוט - וזה על מנת שלא יתפרק מכל הרעידות, זה אחד השיקולים שלי לא לממש כזה כבר היום.
1. ButtKicker gamer
מנסיון אישי, כל פעם אני מתנסה עם ה- ButtKicker בתערוכת CES בביתן של Earthquake Audio (יצרן סאבים גדול). קיימת שם הדגמה קבועה של ה- ButtKicker יחד עם זוג סאבים וספה שהותאמה במיוחד עבור ה- ButtKicker. אין אחד שחווה את ההדגמה ולא רוצה לקבל אותה חוויה בבית. ייתכן וזה באמת מעייף לאורך זמן, אבל אני בהחלט רואה כיצד ה- ButtKicker משתלב בקולנוע הביתי האולטימטיבי העתידי שלי. כשרואים איך זה עובד, חוששים מעט להצמיד את זה לריהוט - וזה על מנת שלא יתפרק מכל הרעידות, זה אחד השיקולים שלי לא לממש כזה כבר היום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחרון, אנחנו אומנם בחופש גדול וכל הגננות בחופשה, אין כאן מקום להתפרעויות. כולנו אנשים בוגרים, אפשר להתנסח גם בלי לצטט סתם תגובה קודמת ובלי לדבר לגופו של אדם. יש עשרות אלפי עיניים שקוראים כל מילה שלכם, אז תשקלו בבקשה מילים.
ziv_r כתב:הנה זוג כתבות שהוצאנו בנושא. מעט ישן, אבל עדיין רלוונטי:
1. ButtKicker gamer
מנסיון אישי, כל פעם אני מתנסה עם ה- ButtKicker בתערוכת CES בביתן של Earthquake Audio (יצרן סאבים גדול). קיימת שם הדגמה קבועה של ה- ButtKicker יחד עם זוג סאבים וספה שהותאמה במיוחד עבור ה- ButtKicker. אין אחד שחווה את ההדגמה ולא רוצה לקבל אותה חוויה בבית. ייתכן וזה באמת מעייף לאורך זמן, אבל אני בהחלט רואה כיצד ה- ButtKicker משתלב בקולנוע הביתי האולטימטיבי העתידי שלי. כשרואים איך זה עובד, חוששים מעט להצמיד את זה לריהוט - וזה על מנת שלא יתפרק מכל הרעידות, זה אחד השיקולים שלי לא לממש כזה כבר היום....
זיו זה חוויה טוטלית אין לי מילים.
מי שמזלזל כניראה שלא באמת התנסה בה
כי אין לו מושג מה זה או שלא קבל תוצאה טובה עם מערכת זולה/פשוטה או סאב לא מתאים.
נו באמת
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זוהי הנחה סבירה להניח שהחוויה הינה נושא של טעם אישי, לאוו דווקא זלזול.
זיו רשמת:
אצלי עם 60% מהווליום במגבר הייעודי ובפרוססור בוולים מכובד, חוץ מהספה ומה שיש בין הרגליים, הכל עומד איתן ואפילו לא חש רעידות למינהם (גם אני חששתי מזה
).
זיו גם עכשיו (ואתה לא חייב מערכת סופר דופר לזה) אתה כבר מפסיד שאין לך כזה באמתחתך, במיוחד לאוהב באסים כמוך
ראיתי את פארק היורה לפני כמה ימים - תראו לי סאב אחד, אחד שמעביר באופן כ"כ מרשים את שאגת ה-TREX או את הגרגור שלו בין השיניים והנשימה שלו.
ואגב לא צריך בכלל להיות עם ווליום מחריש אוזניים, אצלי גם בווליום של 20db (ב-THETA זה נע בין 0 ל-73db)
מרגישים את ה-LFE בעצמות
ואגב זה לא מפריע לשכנה, סוף סוף, גם בלילה ניתן להנות מתחום תחתון
לא חייבים ווליום בשביל זה-וזה כל העניין
על דאגה הוויברציות שלו הם מקומיות (הוא חייב להיות צמוד לאובייקט) אתה לא צריך ולא תצטרך לשים את המנוע צמוד לשום רהיט, פרט לכורסא/ספה.כשרואים איך זה עובד, חוששים מעט להצמיד את זה לריהוט - וזה על מנת שלא יתפרק מכל הרעידות, זה אחד השיקולים שלי לא לממש כזה כבר היום....
אצלי עם 60% מהווליום במגבר הייעודי ובפרוססור בוולים מכובד, חוץ מהספה ומה שיש בין הרגליים, הכל עומד איתן ואפילו לא חש רעידות למינהם (גם אני חששתי מזה
זיו גם עכשיו (ואתה לא חייב מערכת סופר דופר לזה) אתה כבר מפסיד שאין לך כזה באמתחתך, במיוחד לאוהב באסים כמוך
ראיתי את פארק היורה לפני כמה ימים - תראו לי סאב אחד, אחד שמעביר באופן כ"כ מרשים את שאגת ה-TREX או את הגרגור שלו בין השיניים והנשימה שלו.
ואגב לא צריך בכלל להיות עם ווליום מחריש אוזניים, אצלי גם בווליום של 20db (ב-THETA זה נע בין 0 ל-73db)
מרגישים את ה-LFE בעצמות
ואגב זה לא מפריע לשכנה, סוף סוף, גם בלילה ניתן להנות מתחום תחתון
לא חייבים ווליום בשביל זה-וזה כל העניין