טלוויזיה בתוך מסגרת גבס - פתרון לבעית סאונד
שלום לכולם
יש לי בחדר טלוויזיה של PHILIPS מדגם E5M.
הכנתי נישה של גבס מסביב לטלוויזיה (מרווח של 1 ס"מ בין מסגרת הגבס לטלוויזיה)
לצערי , שכחתי את העבודה שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ויש צורך במרווח של יותר מ 1 ס"מ...
מספר שאלות בבקשה:
1.האפשרות הכי טובה שלי היא לחבר רמקולים לטלוויזיה?
2.איזה רמקולים מומלצים? מספיקים לי כאלה שלא יהיו פחות איכותיים משל הטלוויזיה עצמה...
3.האם אפשר למקם את הרמקולים על הריצפה? (מהריצפה לתחתית הטלוויזיה יש מרחק של 1.10 מטר)
4.מה דעתכם על מקרן הקול HTB20 של PANASONIC?
תודה
ארז
יש לי בחדר טלוויזיה של PHILIPS מדגם E5M.
הכנתי נישה של גבס מסביב לטלוויזיה (מרווח של 1 ס"מ בין מסגרת הגבס לטלוויזיה)
לצערי , שכחתי את העבודה שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ויש צורך במרווח של יותר מ 1 ס"מ...
מספר שאלות בבקשה:
1.האפשרות הכי טובה שלי היא לחבר רמקולים לטלוויזיה?
2.איזה רמקולים מומלצים? מספיקים לי כאלה שלא יהיו פחות איכותיים משל הטלוויזיה עצמה...
3.האם אפשר למקם את הרמקולים על הריצפה? (מהריצפה לתחתית הטלוויזיה יש מרחק של 1.10 מטר)
4.מה דעתכם על מקרן הקול HTB20 של PANASONIC?
תודה
ארז
נערך לאחרונה על ידי Erezxz ב 30/07/2013 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
האם אתה מתכוון שעשית מסגרת גבס שתתאים בדיוק לשטח הצפייה במסך ??
אם כן ישנם מס' אפשרויות:
1. אם ביצעת בעצמך את עבודות הגבס - הייתי ממליץ לך לפרק ולבצע תיקון כך שתוכל להכניס את הטלוויזיה עם הרמקולים כמו שצריך
2. במידה והזמנת איש מקצועי לגבס - שווה לשאול אותו עלות התיקון
3. האפשרות הכי פחות מומלצת מבחינתי - להשאיר את זה ככה ולחבר את הטלוויזיה לרסיבר .
לשאלה 1 4. אתה לא יכול סתם כך לחבר רמקולים ללא אמצעי הגברה.
לגבי שאר השאלות:
לשאלה 2. אם אתה כן יכול (בצורה כלשהיא לחבר ולשמוע רמקולים חיצוניים) הייתי מחפש במקומך רמקולים מדפיים (הכל תלוי בתקציב שלך).
לשאלה 3 אם אתה רוצה רמקולים ותרכוש רצפתיים אז אין בעיה , לגבי סתם לשים רמקולים בריצפה - לא הייתי ממליץ (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת עיצוב ) .
לשאלה 4 מקרן הקול שלהם מגיע גם עם מיני סאב - יש לו איכות טובה יותר מהרמקולים של ה- E5M .
אם כן ישנם מס' אפשרויות:
1. אם ביצעת בעצמך את עבודות הגבס - הייתי ממליץ לך לפרק ולבצע תיקון כך שתוכל להכניס את הטלוויזיה עם הרמקולים כמו שצריך
2. במידה והזמנת איש מקצועי לגבס - שווה לשאול אותו עלות התיקון
3. האפשרות הכי פחות מומלצת מבחינתי - להשאיר את זה ככה ולחבר את הטלוויזיה לרסיבר .
לשאלה 1 4. אתה לא יכול סתם כך לחבר רמקולים ללא אמצעי הגברה.
לגבי שאר השאלות:
לשאלה 2. אם אתה כן יכול (בצורה כלשהיא לחבר ולשמוע רמקולים חיצוניים) הייתי מחפש במקומך רמקולים מדפיים (הכל תלוי בתקציב שלך).
לשאלה 3 אם אתה רוצה רמקולים ותרכוש רצפתיים אז אין בעיה , לגבי סתם לשים רמקולים בריצפה - לא הייתי ממליץ (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת עיצוב ) .
לשאלה 4 מקרן הקול שלהם מגיע גם עם מיני סאב - יש לו איכות טובה יותר מהרמקולים של ה- E5M .
תודה על התגובות שלך.
כן , מסגרת הגבס היא מסביב לטלוויזיה עם רווח ממש קטן (1 ס"מ).
למה האפשרות הכי פחות מומלצת מבחינתך היא להשאיר ככה ולחבר לרסיבר?
אתה מכיר את מגבר הקול HTB20? הוא בוודאות יותר טוב מהרמקולים של הטלוויזיה עצמם?
האם הוא נחשב איכותי?
יש עוד דגמים מומלצים?
תודה
ארז
כן , מסגרת הגבס היא מסביב לטלוויזיה עם רווח ממש קטן (1 ס"מ).
למה האפשרות הכי פחות מומלצת מבחינתך היא להשאיר ככה ולחבר לרסיבר?
אתה מכיר את מגבר הקול HTB20? הוא בוודאות יותר טוב מהרמקולים של הטלוויזיה עצמם?
האם הוא נחשב איכותי?
יש עוד דגמים מומלצים?
תודה
ארז
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לפיליפס יש גם דגם של מקרן קול. לא הדבר הכי איכותי בעולם אבל יותר טוב מהרמקולים של הטלויזיה. הוא מתחבר לטלויזיה ונדלק איתה יחד והם מסונכרנים יחד בצורה מושלמת. יש כזה לחבר, אם זה מעניין אותך אני אשאל איזה דגם.
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
באופן כללי, 1 ס"מ אויר זה טיפה קטן. אני מכיר באופן אישי מישהו שנשרפה לו הפלזמה בגלל התחממות יתר כי לא היה מספיק אויר. מינימום מומלץ 5 ס"מ מכל צד. בתור אחד שבמקצוע (של הגבס ), יעלה כמה מאות שקלים לתיקון,
עד אלף וקצת לשינוי כולל.
עד אלף וקצת לשינוי כולל.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
שאלתי את החבר. הוא רכש סאונד בר של פיליפס עם נגן בלו ריי אבל טוען שזו הייתה טעות והמקרן ללא הבלו ריי היה טוב יותר מבחינת סאונד וזול יותר ובנוסף הוא לא באמת משתמש בנגן בלו ריי.
אז הדגמים המומלצים הם 3111 וזול יותר 2123. לשניהם, מן הסתם קול טוב בהרבה מזה של טלויזיה והם יעלו לך בערך כמו לתקן את הגבס.
אז הדגמים המומלצים הם 3111 וזול יותר 2123. לשניהם, מן הסתם קול טוב בהרבה מזה של טלויזיה והם יעלו לך בערך כמו לתקן את הגבס.