בקשר לכתוביות של התלת מימד איך אני עושה שהם יצאו מהמסך כמו בקולנוע
אהלן קניתי טלוויזיית תלת מימד לפני כמה ימים SMART TV LG
והתחלתי לראות סרטי תלת מימד הבעיה שהתרגום מציק לעיניים והוא מטושטש ולא יוצא מהמסך
אמרו לי שיש אפשרות לעשות שזה כן יצא מהמסך ויהיה בסדר לעיניים איך אני עושה את זה?
אני יודע שיש אפשרות לחבר תמחשב לטלוויזיה ולהשתמש בתוכנות אבל המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון אז זה בעיה
אני משתמש לראות סרטים בדיסק און קי נסיתי בתוכנות וזה עשה לי את הסרט בפורמט SUP והטלוויזיה לא קוראת את זה נראה לי יש אפשרות לעשות משהו? חשוב לי מאוד שהכתוביות יצאו מהמסך כמו בקולנוע
והתחלתי לראות סרטי תלת מימד הבעיה שהתרגום מציק לעיניים והוא מטושטש ולא יוצא מהמסך
אמרו לי שיש אפשרות לעשות שזה כן יצא מהמסך ויהיה בסדר לעיניים איך אני עושה את זה?
אני יודע שיש אפשרות לחבר תמחשב לטלוויזיה ולהשתמש בתוכנות אבל המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון אז זה בעיה
אני משתמש לראות סרטים בדיסק און קי נסיתי בתוכנות וזה עשה לי את הסרט בפורמט SUP והטלוויזיה לא קוראת את זה נראה לי יש אפשרות לעשות משהו? חשוב לי מאוד שהכתוביות יצאו מהמסך כמו בקולנוע
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי אותך אני רק רוצה שהכתוביות יהיו כמו בקולנוע שיצאו מהמסך כמו הסרט ולא יהיו מטושטשותMartinHSabag כתב:למה שתרצה לעשות דבר כזה?
זה לא נכון.
הכתוביות, ברמה האידיאלית, צריכות להיות במישור של האובייקט בתמונה שעליו אתה אמור לעשות פוקוס.......
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אצלי במסך סמסונג, רק כאשר אני צופה בתלת דרך חיבור ה usb, הכתוביות נראות תקין
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.
אני משתמש ב 3DSubtitler כדי לייצר כתוביות כאלה בפורמט sub/idx או sup כי הוא מייצר כתוביות באיכות גבוהה יותר מתוכנות אחרות אבל הנגנים של הטלויזיות לא תומכים בזה. רק סטרימרים יעודיים ונגנים במחשב תומכים בכאלה כתוביות. אני משתמש ב htpc עם xbmc. אגב, יש ב 3dSubtitler יש באג עם עברית אבל מצאתי דרך לעקוף את זה.
אתה יכול לחפש איזה שרת dlna שעושה transcoding עם השתלת כתוביות שתומך בכזה דבר כמו wild media server אבל ה transcoding עולה באיכות, לצערי. בדרך כזו השרת dlna משתיל את הכתוביות לפני שהוא שולח את הסרט. צריך בשביל זה מחשב חזק ורשת טובה.
אני משתמש ב 3DSubtitler כדי לייצר כתוביות כאלה בפורמט sub/idx או sup כי הוא מייצר כתוביות באיכות גבוהה יותר מתוכנות אחרות אבל הנגנים של הטלויזיות לא תומכים בזה. רק סטרימרים יעודיים ונגנים במחשב תומכים בכאלה כתוביות. אני משתמש ב htpc עם xbmc. אגב, יש ב 3dSubtitler יש באג עם עברית אבל מצאתי דרך לעקוף את זה.
אתה יכול לחפש איזה שרת dlna שעושה transcoding עם השתלת כתוביות שתומך בכזה דבר כמו wild media server אבל ה transcoding עולה באיכות, לצערי. בדרך כזו השרת dlna משתיל את הכתוביות לפני שהוא שולח את הסרט. צריך בשביל זה מחשב חזק ורשת טובה.
- oris74
- חבר במועדון HT

בוקסי בוקס ופלקס - או שהכתוביות לא בפוקוס או שהן נשארות מפוצלות לשניים.
לגבי הבוקסי - הבנתי שזו בעיה ידועה והפתרון של בוקסי הוא לשנות את כל הממשק ל SBS
וגם זה לא עוזר...
http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10008
לגבי הפלקס - ראיתי איזה פתרון שמישהו הציע בפורום אז אנסה הערב
לגבי הבוקסי - הבנתי שזו בעיה ידועה והפתרון של בוקסי הוא לשנות את כל הממשק ל SBS
http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10008
לגבי הפלקס - ראיתי איזה פתרון שמישהו הציע בפורום אז אנסה הערב
בידיוק אתה היחידי שהבנתה אותי אני גם נסיתי תתוכנה 3DSUBTITLER נסיתי גם בSUB וגם בSUBIDXfreedom_il כתב:לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.
אתה יכול לחפש איזה שרת dlna שעושה transcoding עם השתלת כתוביות שתומך בכזה דבר כמו wild media server אבל ה transcoding עולה באיכות, לצערי. בדרך כזו השרת dlna משתיל את הכתוביות לפני שהוא שולח את הסרט. צריך בשביל זה מחשב חזק ורשת טובה....
וגם הדבקתי את זה לפי מדריך אחד אבל במחשב זה מראה לי תכתוביות ב2 הצדדים ובטלוויזיה זה לא מראה לי אפילו צד אחד! מוזר רצח ומזה THPC וXBMC יש מצב אתה עוזר לי אחי? אין אפשרות לעשות בלי מחשב שרק דרך האר דיסק יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה? הטלוויזיה שלי קוראת תפורמט SRT בבקשה תעזור לי אחי
- freedom_il
-
- חבר ותיק

כמו שאמרתי, אי אפשר לעשות את זה ב srt אלא אם זה נתמך בנגן אבל אני לא מכיר אף נגן שיודע להמיר srt למשהו תלת מימדי בזמן הניגון. אז הפתרון הוא לנגן כתוביות בפורמט שאתה מכיר idx/sub או sup.moos103 כתב:בידיוק אתה היחידי שהבנתה אותי אני גם נסיתי תתוכנה 3DSUBTITLER נסיתי גם בSUB וגם בSUBIDXfreedom_il כתב:לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.
אתה יכול לחפש איזה שרת dlna שעושה transcoding עם השתלת כתוביות שתומך בכזה דבר כמו wild media server אבל ה transcoding עולה באיכות, לצערי. בדרך כזו השרת dlna משתיל את הכתוביות לפני שהוא שולח את הסרט. צריך בשביל זה מחשב חזק ורשת טובה....
וגם הדבקתי את זה לפי מדריך אחד אבל במחשב זה מראה לי תכתוביות ב2 הצדדים ובטלוויזיה זה לא מראה לי אפילו צד אחד! מוזר רצח ומזה THPC וXBMC יש מצב אתה עוזר לי אחי? אין אפשרות לעשות בלי מחשב שרק דרך האר דיסק יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה? הטלוויזיה שלי קוראת תפורמט SRT בבקשה תעזור לי אחי...
אני לא מכיר אף טלויזיה שיודעת להשתמש בכתוביות בפורמט הזה. מצטער.
HTPC זה מחשב - Home Theater PC.
XBMC זו תוכנת ניגון מדיה שמתאימה לטלויזיות ויודעת לעבוד עם כל הפורמטים של הכתוביות וכו'.
זה הפתרון היחיד שאני מכיר שתומך בקומבינה הזו...
אז יש אפשרות לעשות תקומבינה XBMC בלי לחבר תמחשב לטלוויזיה?freedom_il כתב:כמו שאמרתי, אי אפשר לעשות את זה ב srt אלא אם זה נתמך בנגן אבל אני לא מכיר אף נגן שיודע להמיר srt למשהו תלת מימדי בזמן הניגון. אז הפתרון הוא לנגן כתוביות בפורמט שאתה מכיר idx/sub או sup.moos103 כתב:בידיוק אתה היחידי שהבנתה אותי אני גם נסיתי תתוכנה 3DSUBTITLER נסיתי גם בSUB וגם בSUBIDXfreedom_il כתב:לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.
וגם הדבקתי את זה לפי מדריך אחד אבל במחשב זה מראה לי תכתוביות ב2 הצדדים ובטלוויזיה זה לא מראה לי אפילו צד אחד! מוזר רצח ומזה THPC וXBMC יש מצב אתה עוזר לי אחי? אין אפשרות לעשות בלי מחשב שרק דרך האר דיסק יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה? הטלוויזיה שלי קוראת תפורמט SRT בבקשה תעזור לי אחי...
אני לא מכיר אף טלויזיה שיודעת להשתמש בכתוביות בפורמט הזה. מצטער.
HTPC זה מחשב - Home Theater PC.
XBMC זו תוכנת ניגון מדיה שמתאימה לטלויזיות ויודעת לעבוד עם כל הפורמטים של הכתוביות וכו'.
זה הפתרון היחיד שאני מכיר שתומך בקומבינה הזו......
- oris74
- חבר במועדון HT

אל תתקמצן על האות "אלף"...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

כמו שהסברתי, חייבים נגן שתומך בכתוביות בפורמט הזה. בין אם זה סטרימר, מחשב או משהו דומה. אז התשובה היא לא. יש פתרונות ביניים:אז יש אפשרות לעשות תקומבינה XBMC בלי לחבר תמחשב לטלוויזיה?...
הנה מוצר שמריץ xbmc בלי מחשב גדול אלא אנדרואיד קטן: http://www.amazon.com/iMito-MX2-Android ... ords=imito