בקשר לכתוביות של התלת מימד איך אני עושה שהם יצאו מהמסך כמו בקולנוע

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
moos103 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן קניתי טלוויזיית תלת מימד לפני כמה ימים SMART TV LG
והתחלתי לראות סרטי תלת מימד הבעיה שהתרגום מציק לעיניים והוא מטושטש ולא יוצא מהמסך
אמרו לי שיש אפשרות לעשות שזה כן יצא מהמסך ויהיה בסדר לעיניים איך אני עושה את זה?
אני יודע שיש אפשרות לחבר תמחשב לטלוויזיה ולהשתמש בתוכנות אבל המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון אז זה בעיה
אני משתמש לראות סרטים בדיסק און קי נסיתי בתוכנות וזה עשה לי את הסרט בפורמט SUP והטלוויזיה לא קוראת את זה נראה לי יש אפשרות לעשות משהו? חשוב לי מאוד שהכתוביות יצאו מהמסך כמו בקולנוע

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

למה שתרצה לעשות דבר כזה?
זה לא נכון.
הכתוביות, ברמה האידיאלית, צריכות להיות במישור של האובייקט בתמונה שעליו אתה אמור לעשות פוקוס....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

moos103 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:למה שתרצה לעשות דבר כזה?
זה לא נכון.
הכתוביות, ברמה האידיאלית, צריכות להיות במישור של האובייקט בתמונה שעליו אתה אמור לעשות פוקוס....
...
לא הבנתי אותך אני רק רוצה שהכתוביות יהיו כמו בקולנוע שיצאו מהמסך כמו הסרט ולא יהיו מטושטשות

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

אצלי במסך סמסונג, רק כאשר אני צופה בתלת דרך חיבור ה usb, הכתוביות נראות תקין

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #5 

לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.
אני משתמש ב 3DSubtitler כדי לייצר כתוביות כאלה בפורמט sub/idx או sup כי הוא מייצר כתוביות באיכות גבוהה יותר מתוכנות אחרות אבל הנגנים של הטלויזיות לא תומכים בזה. רק סטרימרים יעודיים ונגנים במחשב תומכים בכאלה כתוביות. אני משתמש ב htpc עם xbmc. אגב, יש ב 3dSubtitler יש באג עם עברית אבל מצאתי דרך לעקוף את זה.

אתה יכול לחפש איזה שרת dlna שעושה transcoding עם השתלת כתוביות שתומך בכזה דבר כמו wild media server אבל ה transcoding עולה באיכות, לצערי. בדרך כזו השרת dlna משתיל את הכתוביות לפני שהוא שולח את הסרט. צריך בשביל זה מחשב חזק ורשת טובה.

Fima
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

oris74 כתב:אצלי במסך סמסונג, רק כאשר אני צופה בתלת דרך חיבור ה usb, הכתוביות נראות תקין
...
באיזה חיבור אחר אתה רואה 3D והכתוביות לא נראות תקין ?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

בוקסי בוקס ופלקס - או שהכתוביות לא בפוקוס או שהן נשארות מפוצלות לשניים.
לגבי הבוקסי - הבנתי שזו בעיה ידועה והפתרון של בוקסי הוא לשנות את כל הממשק ל SBS 8O וגם זה לא עוזר...

http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10008

לגבי הפלקס - ראיתי איזה פתרון שמישהו הציע בפורום אז אנסה הערב

Fima
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

הבנתי, הסטרימר של סמסונג מראה כתוביות 3D תקין,
והבוקסי בוקס מכניס נוקאאוט לכתוביות ב 3D...

moos103 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

freedom_il כתב:לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.
אני משתמש ב 3DSubtitler כדי לייצר כתוביות כאלה בפורמט sub/idx או sup כי הוא מייצר כתוביות באיכות גבוהה יותר מתוכנות אחרות אבל הנגנים של הטלויזיות לא תומכים בזה. רק סטרימרים יעודיים ונגנים במחשב תומכים בכאלה כתוביות. אני משתמש ב htpc עם xbmc. אגב, יש ב 3dSubtitler יש באג עם עברית אבל מצאתי דרך לעקוף את זה.

אתה יכול לחפש איזה שרת dlna שעושה transcoding עם השתלת כתוביות שתומך בכזה דבר כמו wild media server אבל ה transcoding עולה באיכות, לצערי. בדרך כזו השרת dlna משתיל את הכתוביות לפני שהוא שולח את הסרט. צריך בשביל זה מחשב חזק ורשת טובה.
...
בידיוק אתה היחידי שהבנתה אותי אני גם נסיתי תתוכנה 3DSUBTITLER נסיתי גם בSUB וגם בSUBIDX
וגם הדבקתי את זה לפי מדריך אחד אבל במחשב זה מראה לי תכתוביות ב2 הצדדים ובטלוויזיה זה לא מראה לי אפילו צד אחד! מוזר רצח ומזה THPC וXBMC יש מצב אתה עוזר לי אחי? אין אפשרות לעשות בלי מחשב שרק דרך האר דיסק יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה? הטלוויזיה שלי קוראת תפורמט SRT בבקשה תעזור לי אחי

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

moos103 כתב:
freedom_il כתב:לא הבנתם את הבן אדם. הוא רוצה כתוביות עם עומק שנמצאות "קרוב יותר" אל הצופה מאשר המישור של הטלויזיה. אני גם אוהב את זה וחושב שזה נחמד.

...
בידיוק אתה היחידי שהבנתה אותי אני גם נסיתי תתוכנה 3DSUBTITLER נסיתי גם בSUB וגם בSUBIDX
וגם הדבקתי את זה לפי מדריך אחד אבל במחשב זה מראה לי תכתוביות ב2 הצדדים ובטלוויזיה זה לא מראה לי אפילו צד אחד! מוזר רצח ומזה THPC וXBMC יש מצב אתה עוזר לי אחי? אין אפשרות לעשות בלי מחשב שרק דרך האר דיסק יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה? הטלוויזיה שלי קוראת תפורמט SRT בבקשה תעזור לי אחי
...
כמו שאמרתי, אי אפשר לעשות את זה ב srt אלא אם זה נתמך בנגן אבל אני לא מכיר אף נגן שיודע להמיר srt למשהו תלת מימדי בזמן הניגון. אז הפתרון הוא לנגן כתוביות בפורמט שאתה מכיר idx/sub או sup.
אני לא מכיר אף טלויזיה שיודעת להשתמש בכתוביות בפורמט הזה. מצטער.
HTPC זה מחשב - Home Theater PC.
XBMC זו תוכנת ניגון מדיה שמתאימה לטלויזיות ויודעת לעבוד עם כל הפורמטים של הכתוביות וכו'.
זה הפתרון היחיד שאני מכיר שתומך בקומבינה הזו...

moos103 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

freedom_il כתב:
moos103 כתב:

...
...
כמו שאמרתי, אי אפשר לעשות את זה ב srt אלא אם זה נתמך בנגן אבל אני לא מכיר אף נגן שיודע להמיר srt למשהו תלת מימדי בזמן הניגון. אז הפתרון הוא לנגן כתוביות בפורמט שאתה מכיר idx/sub או sup.
אני לא מכיר אף טלויזיה שיודעת להשתמש בכתוביות בפורמט הזה. מצטער.
HTPC זה מחשב - Home Theater PC.
XBMC זו תוכנת ניגון מדיה שמתאימה לטלויזיות ויודעת לעבוד עם כל הפורמטים של הכתוביות וכו'.
זה הפתרון היחיד שאני מכיר שתומך בקומבינה הזו...
...
אז יש אפשרות לעשות תקומבינה XBMC בלי לחבר תמחשב לטלוויזיה?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

אל תתקמצן על האות "אלף"...

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אז יש אפשרות לעשות תקומבינה XBMC בלי לחבר תמחשב לטלוויזיה?
...
כמו שהסברתי, חייבים נגן שתומך בכתוביות בפורמט הזה. בין אם זה סטרימר, מחשב או משהו דומה. אז התשובה היא לא. יש פתרונות ביניים:
הנה מוצר שמריץ xbmc בלי מחשב גדול אלא אנדרואיד קטן: http://www.amazon.com/iMito-MX2-Android ... ords=imito

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”