עוד מס לישראלים, אמזון התחילו לגבות מס למשלוחים לניו ג'רזי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש בניו ג'רזי מס קניה בשיעור 7% ואמאזון מחוייבת לגבות אותו - היא כבר לא יכולה להתחבא מאחורי התירוץ שהיא לא חנות פרופר...
ז כבר מספר שבועות, וזה לא בכל הזמנה מאמזון, רק מ Amazon.com LLC (המחסן שנמצא בניו יורק), לפני כמה זמן רציתי לקנות מברגה ומקדחה של בוש עם המיסים זה עלה איזה 410$, בסוף קניתי את זה מחנות גדולה בניו יורק שמוכרת באיביי ב320, ככה שזה לא כזה נורא, לרוב יש תחליפים
אגב שימו לב
Note: No sales tax is charged when purchasing gift cards;
צריך גם לבדוק עם USHOPS אולי יש דרך לקבל החזר ששולחים דרכם
אגב שימו לב
Note: No sales tax is charged when purchasing gift cards;
צריך גם לבדוק עם USHOPS אולי יש דרך לקבל החזר ששולחים דרכם
חובת גביית המס נובעת מחוק פדראלי, ואם עוד לא, אז בקרוב, כל הרכישות יהיו חייבות. ייתכן שחלק מפעילות השילוח תעבור למדינות בלי מס קניה, כמו דלאוור, שכנה של ניו ג'רזי.
לגבי כרטיסי מתנה, אין לזה שום משמעות. המס יוטל כשתפדה את הכרטיס ברכישה. זה כמו בארץ, אין מע"מ על כרטיסי מתנה, המע"מ מוטל בעת השימוש, אחרת זה היה מע"מ על מע"מ, כאילו שהיו גובים מע"מ על משיכות בכספומט.
לגבי כרטיסי מתנה, אין לזה שום משמעות. המס יוטל כשתפדה את הכרטיס ברכישה. זה כמו בארץ, אין מע"מ על כרטיסי מתנה, המע"מ מוטל בעת השימוש, אחרת זה היה מע"מ על מע"מ, כאילו שהיו גובים מע"מ על משיכות בכספומט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה באמת חבל.
אגב, המס הוא לא על כל סוגי המוצרים. אם לא שינו את זה מאז שהייתי פעם אחרונה בניו ג'רסי, אז הלבשה והנעלה, למשל, לא ממוסים. אלקטרוניקה ומחשבים כן.
אגב, המס הוא לא על כל סוגי המוצרים. אם לא שינו את זה מאז שהייתי פעם אחרונה בניו ג'רסי, אז הלבשה והנעלה, למשל, לא ממוסים. אלקטרוניקה ומחשבים כן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני בדקתי כמה מוצרים ועל הנעלה, מוצרים לרכב ועוד כן יש מס.
ואם קונים דרך שירות קונים עבורך אז זה מייקר את העסק כי אתה משלם גם את המס וגם דמי טיפול שלהם.
אני פשוט הפסקתי לקנות מאמזון ולשלוח לכתובת בארה"ב (ב-BUY2USA) בגלל שאמזון שולחים את החבילות
בקרטונים גדולים יותר (לפעמים פי 3 מגודל החבילה המקורית) ואז מחיר המשלוח מוכפל בקלות.
ואם קונים דרך שירות קונים עבורך אז זה מייקר את העסק כי אתה משלם גם את המס וגם דמי טיפול שלהם.
אני פשוט הפסקתי לקנות מאמזון ולשלוח לכתובת בארה"ב (ב-BUY2USA) בגלל שאמזון שולחים את החבילות
בקרטונים גדולים יותר (לפעמים פי 3 מגודל החבילה המקורית) ואז מחיר המשלוח מוכפל בקלות.