נופל וקם -שירות ואיכות למכונות קצה
בישורת האחרונה לפני השידרוג עומדות מבחינתי הרוקט צ'ליני מול ה VBM Junior. לאחר התנסות על שתיהן נראה לי שהרוקט מנצחת בהטיית החזה בלבד. אני מגלה שכל המכונות ברמה הטכנית הזו וברמת המחיר הגבוהה אינן אכזבה ויש מילימטר לכאן או לשם שקשורים בהעדפה אישית ותו לא.
יש חשיבות לתמיכה הטכנית ולעמידת היבואן לצד הלקוח בעת הצורך. האם יש כאן הבדלים בין היבואנים או שזה זניח?
יש חשיבות לתמיכה הטכנית ולעמידת היבואן לצד הלקוח בעת הצורך. האם יש כאן הבדלים בין היבואנים או שזה זניח?
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית
לאחר נסיון עם היבואן של VBM, היתי קונה היום רק VBM. הלוואי שהיו עוד יבואנים כאלה בארץ מבחינת שירות. מחירי החלקים זולים מאוד, התיקון מקצועי ומהיר כשצריך. תחפש אחורה פוסט שכתבתי על תיקון של הסופר דומובר שלי. מעבר לכך המכונות עצמן מצוינות.
- coffeeholic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אם אתה מדבר על הדגם Evo V2 אז ישנו הבדל לא קטן במחיר בין ה vbm junior ל Rocket.
לרוקט יש דוד יותר גדול, בידוד יותר טוב דל הדוד וצינור ההקצפה וצינור המים החמים מבודדים, כך שנחתם לגעת בהם בזמן הקצפה ללא כוויות. כמו כן לרוקט יש משאבה רוטורית ותה יכול להחליף בין מצב עבודה עם מיכל מים לבין חיבור מים ישיר.
הרוקט מכונה יותר טובה לעניות דעתי ואתה גם משלם עבור זה.
לרוקט יש דוד יותר גדול, בידוד יותר טוב דל הדוד וצינור ההקצפה וצינור המים החמים מבודדים, כך שנחתם לגעת בהם בזמן הקצפה ללא כוויות. כמו כן לרוקט יש משאבה רוטורית ותה יכול להחליף בין מצב עבודה עם מיכל מים לבין חיבור מים ישיר.
הרוקט מכונה יותר טובה לעניות דעתי ואתה גם משלם עבור זה.