אינטרנט של HOT - צריך את עזרתכם

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,
אני מנוי של HOT בחב' 100MB, עם נתב HOTBOX, וספק בזק-בנלאומי [014]

הסיבה העיקרית שאנחנו משלמים בעבור 100MB היא ריבוי מכשירים \ משתמשים
3 מחשבים + 4 סמארטפונים + טאבלט

התרגלתי למצב אבסורד שכל יומיים אני מוציא את ה-HOTBOX מהחשמל מאחר והמהירות לא יציבה וצונחת לעיתים למהירות של 10MB בבדיקות מהירות. [בקריאה בפורום אני מבין שאנשים נוספים התרגלו למצב האיפוס הזה]

אני לא מסוג האנשים שנכנס ל - SPEEDTEST כל יום ומחפש 100MB בכל בדיקה אלא אינטרנט יציב ומהיר בכל המכשירים.
עיקר הבעיה היא בחיבור אלחוטי שם אני חווה ניתוקים באופן קבוע ומהירות ב-WIFI לא תקינה של 1MB, נציין כי לפני מספר חודשים הייתי מקבל דרך ה-WIFI מהירות של 30MB בכל המכשירים והכל עבד בצורה יציבה יחסית.

אין בבית בעיות קליטה או מרחק חריג בין המכשירים שמחוברים ב-WIFI ובזק מספקים באיזור של 30 מגה כך שזה לא רלוונטי.

כשאני מתקשר ל-HOT ומבקש תמיכה אני מקבל את ההרגשה שהם מחפשים להתנער בכל דרך:
1. מבקשים לעשות ריסטרט למודם, לנטרל את קישורית ה-WIFI ב-HOTBOX ולבצע בדיקה אך ורק באתר שלהם hot.net.il, במידה והבדיקה מצביעה על מהירות של בין 70 ל-100 הם מסרבים לקבל שיש ניתוקים או בעיות גלישה.
2. כשרק מנסים להזכיר את נושא ה-WIFI הם תוקפים ומוסרים שהם לא נותנים תמיכה ואם אני רוצה אני יכול להצטרף לשירות בתשלום נוסף [ואני הרי בסך הכל רוצה שיספקו את השירות שסיפקו לפני כמה חודשים בצורה תקינה, לא ביקשתי שיעזרו לי להגדיר רשתות אלחוטיות בין מחשבים או משהו בסגנון]

הכי חמור - כשכבר הנציגה הבינה שיש בעיית מהירות ושהיא צריכה לתאם טכנאי - תואם טכנאי לעוד שבועים מהיום!

ההרגשה שלי היא שרמת הגלישה שהחברות בארץ מספקות שואפת לאפס.

כאשר המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי גישת אינטרנט בכל הבית בצורה אלחוטית מה תייעצו לי לעשות?
אם ארכוש ראוטר פרטי [ולא מה שבזק והוט מציעים כסטנדרט] האם הגלישה תהיה יציבה ומהירה? [נציין שרכשתי מגביר WIFI שעבד מצוין לכמה ימים וסיפק מהירות גבוהה אך שוב, הסיפור החזיק כמה ימים]
האם יש דגם מיוחד של HOTBOX שאני יכול לדרוש מ-HOT שיפתור לי את הבעיה?
האם יש בדיקות שאני יכול לבצע בעזרתכם שיוכיחו שהבעיה היא אצל הוט ולא אצלי?
האם יש טעם לערב את הספק ולבקש את תמיכתו?

תודה לכל העוזרים.

danielzy
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בלי שום קשר לאינטרנט הבזיוני שהוט מספקים בשבועות האחרונים, הישרות לקוחות שלהם הוא פשוט בדיחה גרועה, שלא נדבר על התמיכה. אני לא אומר שבבזק הכל וורוד, אבל לפחות נותנים את ההרגשה שהתומך בצד השני של השיחה מבין דבר או שניים ברשת.

ביצעתי מעבר מהוט לבזק אתמול.
אני לא יודע מי הליצנים שעובדים בתמיכה של הוט, אבל אם נציג תמיכה מתעקש להגיד לי שהוא לא יכול להעביר את ההוטבוקס שלי ממודם לראוטר (בזמן שאני בלי אינטרנט בכלל!) בלי שירות לקוחות, וחיפוש של עשר שניות דרך הפלאפון ב HT הסביר לי איך לעשות את זה לבד - בהחלט אין לי מה לחפש עם החברה הזו.
אוסיף ואציין זמן המתנה מגוחך לטכנאי (שבועיים+-) בזמן שכל הרחוב מקרטע על חיבור 1.5mb לא יציב.

shmelka1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אי אפשר להפוך את ההוטבוקס ממודם לראוטר בלי שירות לקוחות.

vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

shmelka1 - אם אני איעזר בשירות לקוחות ואבקש מהם להפוך את ההוטבוקס למודם, ואחבר באופן עצמאי ראוטר [שתמליצו שהוא חזק יציב ומהיר],
האם להערכתך היציבות של האינטרנט תשתפר פלאים? כל הבעיות יהיו מאחורי?
או שהבעיה עצמה בבסיס שזה התשתית של הוט ועלי לבחון אופציה לעבור לבזק?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

רק שתהיה בעניינים, עם כל הכבוד לציוד ולכמות המחשוב שיש לך בבית, יש חברות של אלפי אנשים שמשתמשות ב 100 מגה כדי להתחבר לאינטרנט כך שהמכשירים שמנית לא צריכים להיות סיבה לחיבור100 מגה. זה אולי יותר מתאים לפוסט אחר אבל באיזשהו מקום אני חושב שאנחנו רצים קדימה עם המהירויות בלי צורך אמיתי. לענייננו, אני מסכים במאה אחוז שהיציבות יותר חשובה ושזה מעצבן כל הזמן לעשות אתחול למכשיר ואני הייתי בודק אם אתה יכול להחליף למכשיר אחר אפילו במחיר של לרדת במהירות.

reemar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

offerbk1 כתב:רק שתהיה בעניינים, עם כל הכבוד לציוד ולכמות המחשוב שיש לך בבית, יש חברות של אלפי אנשים שמשתמשות ב 100 מגה כדי להתחבר לאינטרנט כך שהמכשירים שמנית לא צריכים להיות סיבה לחיבור100 מגה. זה אולי יותר מתאים לפוסט אחר אבל באיזשהו מקום אני חושב שאנחנו רצים קדימה עם המהירויות בלי צורך אמיתי. לענייננו, אני מסכים במאה אחוז שהיציבות יותר חשובה ושזה מעצבן כל הזמן לעשות אתחול למכשיר ואני הייתי בודק אם אתה יכול להחליף למכשיר אחר אפילו במחיר של לרדת במהירות.
...
יש המון אנשים שיש להם צורך ב100 מגה,
זה טוב שהאינטרנט פה מגיעה למהירויות יותר גבוהות בשל זאת שאנשים מתחילים להבין שמשהו פה קצת מסריח,
כאשר עושים בדיקה מהירות ומקבלים 100 אצל ההורדה 5 אצל ההעלאה, זה מתחיל לגרום לתהיות שמובילות לשאלות שבסופו של דבר יגרמו בזמן מסויים לגופי האינטרנט בישראל להעלות את מהירות ההעלאה שעם כל הכבוד, 3 מגה לא מספיק לאף אחד.., במשחקים שיש היום ובשימושים הנתונים לאינטרנט שקיימים היום זה מאוד מגביל מאוד..
הורדה-יש היום יותר מבעבר משתמשי טורנטים, הורדות, שימושים נוספים שמצריכים זאת..
אבל ייתכן ואתה צודק טיפה בקטע של ההעלאה.
אני מכיר אנשים שמשלמים יותר כדי להיות ב100 כדי להוריד ב12~13MB אבל כל שאר הזמן חוץ מהדקה של ההורדה, כלום..

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”