יותר מדי מידע - הצילו!

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
Maayanki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר
תגובות: 484
שם מלא: מעין קמחי
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה החלטתי לרכוש לנו מכונת קפה קטנה למשרד, לא משהו מפואר (כיאה למשרד לא מפואר) שתתאים לשלושה עובדים שהם צרכני קפה לא מהאנינים שיש (קפה שחור+הל הולך חזק פה במשרד).

מגבלת המחיר היא סביבות ה-1000 ש"ח מה שלדעתי לא מאפשר לנו בכלל מכונה שטוחנת פולים (או שכן? הלוואי שכן...)
וקפסולות (אם כי לא טעמי האישי) יתקבלו בברכה.

מעדיפה לשלם במזומן מקופה קטנה ולא להתחייב לכמות מסויימת של צריכה בחודש.
במרכז/דרום תל אביב.

המלצות? :לאטה:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

רק קפסולות, אבל אז העלות השוטפת תהיה יקרה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #3 

במחיר הזה רק קפסולות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

Maayanki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר

שליחה #4 

בסדר, הבנתי שרק קפסולות :( אבל המלצה למכונה? או שבגלל שזה של "הבזול" זה כבר ממש לא משנה?
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #5 

קלעת בול - אבל בנושא הזה נספרסו משווקים את עצמם כאילו שהם המציאו את האספרסו ואת העולם כולו. יש הרבה אנשים שגם הולכים על זה ומאמינים שזה הפתרון שאלוהים בעצמו הוריד לעם (גם קלוני עוזר פה) ולכן זה הפתרון היותר נפוץ.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #6 

אין הבדל בין המכונות של נספרסו. כולן טובות וכולן זהות מבחינת אספרסו.
בחרי כזו עם מקציף חיצוני, לא עם פיית הקצפה. אמנם מעט יותר התעסקות, אבל ההקצפה יותר טובה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #7 

הרמת לי להנחתה... אין כל הבדל בין כל המכונות האלה: נספרסו, אספרסו קלאב, ומה שלא יהיה... בכולן זה לא משהו.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #8 

לא משהו אבל עובד...
אם תרימי קצת טלפונים אולי תגלי מסלולים מעניינים סטייל ליסינג. הקפסולות כמובן הפתרון הפשוט אבל בכשני שחים למנה זה לא זול. אם אני מבין נכון סדר גודל צריכה אצלכם כמאה מנות בחודש, על קפה טחון תשלמו בערך מאה שח פחות חודשית, תעשי את החישוב.
כולם מהללים את נספרסו אני דוקא מעדיף את הקפסולות של לואצה שנמכרות בתחנות פז. טעים יותר לטעמי וזול משמעותית בכל היבט.
what's next?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

לטעמי, הדברים שחשובים בהקשר של הקפסולות הם שירות, אמינות, טעם וכמובן מחיר.

אני מכיר ארבעה מותגים בולטים של קפסולות בארץ -
1. נספרסו (קניית מכונה בחנויות חשמל, קניית קפסולות מקוריות מנספרסו או חלופיות מעלית / אילנ'ס).
2. אספרסו קלאב (רכישה רגילה של מכונה ואז קפסולות, או עסקאות "ליסינג" - מקבלים מכונה בחינם, מתחייבים לקפסולות).
3. לוואצה (נמכרת בילו, תחנות דלק "פז").
4. Illy.

בבית ובעבודה יש לי מכונה של נספרסו. בעבודה זה מה שהיה, ובבית כי אני מאוד מרוצה מהטעמים שלהם.
מבחינת אמינות, המכונה הראשונה שהייתה לנו הייתה U (אוטומטית לחלוטין, C50), שנקנתה לי כמתנה ליום ההולדת מאשתי היקרה :)
אחרי חודשיים בערך, היא התחילה לעשות בעיות (קפסולות לא חוררו כמו שצריך, קפה זרם בעייתי ולא טעים). התקשרתי למוקד, למחרת היה אצלי שליח שהביא מכונה חלופית ולקח את שלי למעבדה. יומיים עברו, מודיעים לי שהמכונה נשלחת לבדיקת מעבדה אצל היצרן בשוויץ ואני מקבל מכונה חדשה מאותו הדגם (כולל כמובן "ערכת ההדגמות" של הקפסולות שמגיעה במארז, ואחריות לשנה שלמה). שלושה ימים לאחר מכן היא אצלי.
עוד חודש עובר, והמכונה החדשה סובלת מאותו הסימפטום. טלפון למוקד, מועבר למנהלת שירות טכני, ואחרי שיחה קצרה ממליצים לי להחליף את המכונה לדגם ותיק יותר, PIXIE, שמתמודד טוב יותר עם הקפסולות החזקות (כנראה דחוסות יותר, והמכלולים של הU רגישים יותר בגלל האוטומציה).
מסכים, למחרת המכונה אצלי (שוב, ערכת הדגמה ושנה אחריות מלאה).

שכחתי לציין - בכל החלפה כזו, שאלו אותי גם איזה קפסולות "הלכו" בגלל התקלה, ופוציתי בהתאם (בפעם הראשונה במארז "איטלקי", שני שרוולים, והפעם בשרוול של קפסולות חזקות אחרות).

אפשר להבין, שאני יכול להמליץ על נספרסו - גם מבחינת הטעם וגם מבחינת השירות, ואני מוכן לשלם מעט יותר על זה.
בנוגע לחברות האחרות - לאח שלי יש מכונה של Illy (ה- X7). הקפה טוב, המקציף לא משהו (הוסיף מקציף חיצוני). לאחרונה הם גם הביאו טעמים חדשים לקפסולות, מוצלחים למדי (השחור הותיק והאדום-כהה החדש. פחות מתחבר לכתום ולאדום הבהיר).
על אספרסו קלאב שמעתי סיפורים לא טובים מחברים (גם לגבי אמינות המכונות וגם לגבי השירות).
עם לוואצה אין לי ניסיון לצערי, והדעות מחברים שקנו חלוקות (אחד מרוצה, השני פחות...)

Maayanki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר

שליחה #10 

pixie it is! המון תודה @URILER. אתה מוזמן לקפסולה באזור דרום תל אביב כשבא לך ;)
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

בשמחה.
כמובן שאתם צריכים לטעום את הקפסולות קודם...

Maayanki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר

שליחה #12 

... את הטעמים כבר מכירים ממכונות של מכרים.
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.

Maayanki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר

שליחה #13 

התחדשנו!

כמה מילים טובות -
נקנתה במחסני חשמל, אלנבי 136 תל אביב. המוכרת, בחורה בשם אולגה - היתה אחת המוצלחות שנתקלתי בהן לאחרונה, או בעצם בכלל בחיי. יעילה, אינפורמטיבית ומקצועית להפליא.
את המכונה היא באופן אישי דאגה להביא עבורי מסניף אחר כבר בבוקר יום המחרת והיא כללה גם מקציף בשווי של כ-400 ש"ח בשל מבצע.
סה"כ התענוג עלה 990 ש"ח - מכונת PIXIE, דגם D60, שכולל גם מקציף חיצוני (שהוא אגב מסתבר כתוספת מעולה) וכמובן שרוול טעימות של קפסולות.

תודה לכל העוזרים :)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”