קולה אוויר חדש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש קולים דומים (סמפל רוסטר) מאוד יקרים.
עם HG1 ולונדיניום הוא צריך חביתוש ידני...
עם HG1 ולונדיניום הוא צריך חביתוש ידני...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני תמיד שמח לראות דברים שמיוצרים באנגליה (ובישראל איבגי) מעניין אם אני צודק אבל המבנה הגדול של הקולה הזה נראה כאילו הוא תוצאה של זה שהוא מאפשר "מיחזור" ושימוש חוזר באויר החם, דבר שאמור לחסוך הרבה אנרגיה.
לגבי ה200 גרם שהוא קולה, לי נראה שזה אידאלי לקולה בייתי למי שאוהב לקלות, ככה תמיד יש לך קלייה טרייה חדשה.
לגבי ה200 גרם שהוא קולה, לי נראה שזה אידאלי לקולה בייתי למי שאוהב לקלות, ככה תמיד יש לך קלייה טרייה חדשה.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
משהו לקח מכונת פפוקורן ב 100 שקל, הוסיף לה בקרה וציפוי נירוסטה, ומכר את זה בהרבה יותר כסף
יום דבש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

זה לא בדיוק פופקורן, יש פה בקרה וזאת קליית אויר אמיתית כי הפולים כל הזמן בסחרור.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הקולה הינו קולה fluid bed מקצועי ומיוצר על ידי פרצ׳ינו (Fracino) האנגלית שזו אותה חברה שבונה את הלונדיניום.
המחיר של המכשיר כ 2000$ אם אני זוכר נכון וממה שסיפר לי פרנס הוא מאוד מרוצה עד כה (יש לו אותו כחודשיים).
יש למכשיר pid מובנה ויחידה שמפחיתה משמעותית את העשן שנפלט, הקירור מאוד חזק ומהיר והבאטץ׳ מתקרר תוך כדקה וחצי.
פרנס הצליח להכניס פנימה תרמוקאפל ואפשר עם קצת תושיה לחבר לקולה בטח איזה ארדואינו t4c ולשלוט על הקולה דרך תכנת Artisan.
המחיר של המכשיר כ 2000$ אם אני זוכר נכון וממה שסיפר לי פרנס הוא מאוד מרוצה עד כה (יש לו אותו כחודשיים).
יש למכשיר pid מובנה ויחידה שמפחיתה משמעותית את העשן שנפלט, הקירור מאוד חזק ומהיר והבאטץ׳ מתקרר תוך כדקה וחצי.
פרנס הצליח להכניס פנימה תרמוקאפל ואפשר עם קצת תושיה לחבר לקולה בטח איזה ארדואינו t4c ולשלוט על הקולה דרך תכנת Artisan.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
עופר, כמו שאמרתי זה פופקורן עם בקרה, גם בפופקורן הפולים מסתובבים כל הזמן
יום דבש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לא כל קליית אויר זה פופקורן - זה אולי עיקרון דומה אבל היישום פה אחר.