בטרם אני עובר ל VDSL של בזק מהוט..
עד לפני השדרוג של ההוטבוקס קיבלתי 102 יציב על 2.
די התייאשתי מהשירות של הוט ותת הרמה של השירות הטכני
ביררתי עם בזק והם טוענים שאני יכול להתחבר של טופ 100 באזור שלי והמרחק שלי מהמרכזיה (אני מניח שה MSAG) הוא לא יותר מ 300 מטר.
האם להערכתכם שווה לי לבצע את המעבר?
די התייאשתי מהשירות של הוט ותת הרמה של השירות הטכני
ביררתי עם בזק והם טוענים שאני יכול להתחבר של טופ 100 באזור שלי והמרחק שלי מהמרכזיה (אני מניח שה MSAG) הוא לא יותר מ 300 מטר.
האם להערכתכם שווה לי לבצע את המעבר?
תעשה חיפוש באתר על נתב DLINK בשילוב עם VDSL תקבל הרבה חומר למחשבה.
או בקיצור - הנתב הכי גרוע שהיה לי מעולם והיו לי הרבה.
לפחות ניתוק שניים ביום ומה לא עשיתי .. עדכוני פירם , החלפה לאחד חדש ( מאותו דגם לצערי ) כלום לא עוזר.
דווקא אני לא משתמש "כבד" יחסית - שני מחשבים נייחים , IPAD ושני סמארטפונים.
לפחות ניתוק שניים ביום ומה לא עשיתי .. עדכוני פירם , החלפה לאחד חדש ( מאותו דגם לצערי ) כלום לא עוזר.
דווקא אני לא משתמש "כבד" יחסית - שני מחשבים נייחים , IPAD ושני סמארטפונים.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה מראה דווקא בעיה של תשית לא רק בעיה של המודםLiorShap כתב:תעשה חיפוש באתר על נתב DLINK בשילוב עם VDSL תקבל הרבה חומר למחשבה.![]()
דווקא אני לא משתמש "כבד" יחסית - שני מחשבים נייחים , IPAD ושני סמארטפונים....
300 מטר הוא מתכוון למרחק מה MSAG עד התיבהClass889 כתב:פחות מ300 מטר אתה אמור לקבל מקסימום....
יכול להיות עוד 200 מטר מהתיבה עד לנקודה בבית
gabif קח איזה מספר בזק של שכן שלך
תתקשר ל 166 תתן את המספר לנתיג תסביר
לו שאתה מעוניין לברר מרחק כי אתה שוקל לתחבר אליהם
ושיעשה לך על המספר של השכן '' הערכת מרחק ''
אבל אתה צריך שכן שיש לו אינטרנט והוא מסונכרן תקין
ותתפלל שהוא מחובר לMSAG של נוקיה ולא UT או B1000
מאז ומתמיד פשוט נציגים ב 166 הרוב שמהClass889 כתב:ממתי מודדים עד לתייבה....
מחרטטים אבל ברמה כללית יש מערכת
ערכת מרחק שהרבה לא משתמשים בה
היא מודדת את המרחק מה MSAG על לנקודה
לדוגמה אצלי יש לי 430 מטר מה MSAG עד לתיבה
מהתיבה עד הבית עוד 120 מטר של נחושת
סהכ 550 מטר
הוא בדק לפי המספר הישן שלי בבזק ובכתובת הקיימת אצלם - ואני סביב ה 300 מטר
במקור הייתי מהמרכזיה המקורית 700 מטר (המעניין הוא שלפני מספר חודשים לא יכלו לחבר אותי על מהירות מעל 20 מגה למרות שכבר היה ngn פרוס באזור)
עכשיו הדילמה העיקרית שלי האם שווה לי המעבר הזה
במקור הייתי מהמרכזיה המקורית 700 מטר (המעניין הוא שלפני מספר חודשים לא יכלו לחבר אותי על מהירות מעל 20 מגה למרות שכבר היה ngn פרוס באזור)
עכשיו הדילמה העיקרית שלי האם שווה לי המעבר הזה
יפה עשית 
לי פרסו תשתית חדשה לפני מספר שנים עד ארון הבניין (מהחדר שלי) יש לי כרגע 2 זוגות חוטים המגיעים מארון הבזק בבניין .
בזמנו היו לי הרבה רעשים על הקו ותקלות (טרם תקופת ה ngn) ביקרו אצלי עשרות טכנאים - ככל הנראה החוטים אכולים באיזה מקום בין הארון של הבניין לארון הרחוב ...
התקשרתי שוב לבזק היום ובדקנו קו של שכן שאמנם מחובר ל 15 מגה - מתברר שגם הוא יכול לקבל עד 100 מגה - אבל מעבר לזה לא היו נתונים ..
לי פרסו תשתית חדשה לפני מספר שנים עד ארון הבניין (מהחדר שלי) יש לי כרגע 2 זוגות חוטים המגיעים מארון הבזק בבניין .
בזמנו היו לי הרבה רעשים על הקו ותקלות (טרם תקופת ה ngn) ביקרו אצלי עשרות טכנאים - ככל הנראה החוטים אכולים באיזה מקום בין הארון של הבניין לארון הרחוב ...
התקשרתי שוב לבזק היום ובדקנו קו של שכן שאמנם מחובר ל 15 מגה - מתברר שגם הוא יכול לקבל עד 100 מגה - אבל מעבר לזה לא היו נתונים ..
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לפחות תדע שבזק ישלחו לך טכנאי כי נכון לעכשיו בהוט אין טכנאים, הם שובתים