העתקת סרט מהמחשב ל ps3
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן, זה לא בדיוק עוד מחשב. למיטב זכרוני זה דיי סבוך להעתיק ישירות. מה גם שהPS3 לא בדיוק תומך בכל הפורמטים
הכי פשוט זה לעשות שימוש בתוכנת PMS שזה פלייסטיישן מדיה סרבר - יש גם מדריך בדביק.
אז המחשב יעשה סטרימינג שכזה לPS3.
הכי פשוט זה לעשות שימוש בתוכנת PMS שזה פלייסטיישן מדיה סרבר - יש גם מדריך בדביק.
אז המחשב יעשה סטרימינג שכזה לPS3.
תודה על התשובה.
שתי בעיות:
א. PMS לא ממש יציב ולרוב לא מזהה את ה- PS3 למרות ששניהם מחוברים באופן קווי.
ב. הסרטים (3D) מאוחסנים ב NAS שמשותף דרך ה PMS אבל הצפייה בהם מקרטעת קשות. לכן חשבתי שכדאי להעבירם פיזית ל PS3.
שתי בעיות:
א. PMS לא ממש יציב ולרוב לא מזהה את ה- PS3 למרות ששניהם מחוברים באופן קווי.
ב. הסרטים (3D) מאוחסנים ב NAS שמשותף דרך ה PMS אבל הצפייה בהם מקרטעת קשות. לכן חשבתי שכדאי להעבירם פיזית ל PS3.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם אני לא טועה, כשאתה משתף סרט דרך PMS, במקום לצפות בו אתה יכול ללחוץ על משולש כשאתה רואה אותו בתפריט הפלייסטיישן, ושם תהיה אופציה של העתקה. זה ייקח זמן כי ההעתקה הזאת תכלול גם קידוד מחדש של הסרט ולא העתקה ישירה של הביטים.
אבל אולי אני מתבלבל עם משהו אחר. התעסקתי בזה לפני שנים והגעתי למסקנה שאני מעדיף לצפות עם סטרימר וזהו.
אבל אולי אני מתבלבל עם משהו אחר. התעסקתי בזה לפני שנים והגעתי למסקנה שאני מעדיף לצפות עם סטרימר וזהו.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בכיף 
התלת מימד עובד בסדר אחרי ההעתקה? מגניב. אני צריך לזכור את זה כשתהיה לי טלויזיית תלת מימד, במקום הכאב ראש של שינוי הרזולוציה בראספברי שאיתו אני צופה בסרטים כרגע.
התלת מימד עובד בסדר אחרי ההעתקה? מגניב. אני צריך לזכור את זה כשתהיה לי טלויזיית תלת מימד, במקום הכאב ראש של שינוי הרזולוציה בראספברי שאיתו אני צופה בסרטים כרגע.