אותי הם מאוד איכזבו. מאוד. צליל עמום, צבוע, מדגיש מאוד את הבאס והמיד באס, נטול טרבל כמעט לחלוטין. ושלא יספרו לי שזה החדר. מה ששמעתי שם לא ישנה את אופיו ב 180 מעלות בשום חדר ושום מיקום.
logankungfu כתב:אותי הם מאוד איכזבו. מאוד. צליל עמום, צבוע, מדגיש מאוד את הבאס והמיד באס, נטול טרבל כמעט לחלוטין. ושלא יספרו לי שזה החדר. מה ששמעתי שם לא ישנה את אופיו ב 180 מעלות בשום חדר ושום מיקום.
...
מסכים איתך לחלוטין,לפחות הם נראים טוב ,אגב ישבתי מאחוריך כששמעת אותם
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
באמת Niko..?
אז בטח ראית אותי ואת WEB שישב לידי עושים פרצופים..
Yan- שמעתי אותם במוזיקה עם דיסק שהבאתי מהבית, וגם בהדגמה של סרט "מלחמת הכוכבים" נקמת הסית'.
בסרט קשה לשפוט רמקולים קדמיים לגבי אלמנטים כאלו בצליל, משום שישנו הסנטר שעושה 80% מהעבודה. אבל גם שם אובחנה עמימות קשה וחוסר התרשמות כללי.
logankungfu כתב:באמת Niko..?
אז בטח ראית אותי ואת WEB שישב לידי עושים פרצופים..
Yan- שמעתי אותם במוזיקה עם דיסק שהבאתי מהבית, וגם בהדגמה של סרט "מלחמת הכוכבים" נקמת הסית'.
בסרט קשה לשפוט רמקולים קדמיים לגבי אלמנטים כאלו בצליל, משום שישנו הסנטר שעושה 80% מהעבודה. אבל גם שם אובחנה עמימות קשה וחוסר התרשמות כללי.
...
כן....גם את הפרואק(ממש....) לא אהבתי,אבל השיר ששמת היה טוב
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
וואלה?! 6 אלף שקל? לא יקר בכלל!
תכלס גם אני לא התרשמתי ממנו יותר מידי, הסאונד שלו בכללי היה דיי פשוט, מאוד לא מחובר, מפוזר...כנראה בשל הוופר העצבני שיושב בצד הרמקול.
מה שכן, יש לו עיצובמרשים וגימור מדהים!
הייתי רוצה לשמוע אותו שוב, וכנראה שאני אעשה את זה בקרוב, עכשיו שקלטתי שהחנות של ORAC יושבת בראשון!
ראשית, ההנחה המוקדמת לפיה רסיבר ק"ב אינו טוב אינה מדוייקת. יש לא מעט רסיברים טובים מאוד בסטריאו, והמון שהינם טובים (לא מאוד). קשה לי להאמין שהרסיבר הענק והיקר שהוצג שם היה גרוע. אם כן, חבל על הזמן של החברה שמייצרת אותו. לכל הפחות הוא היה טוב מספיק כדי לתת מושג כללי על אופיו של הרמקול.
שנית, אפילו אם ההגברה לא היתה טובה מספיק או מתאימה, כדי שהרמקול הזה יקלע לטעמי הוא צריך להיות שונה בצורה קיצונית ממש. שום שינוי הגברה לא יעשה את זה. ישפר- אולי (תלוי באמת עד כמה הרסיבר הזה היה טוב). ישנה מקצה לקצה- לא מאמין.
יכול להיות שאתה צודק,ואני מאמין שאם נסיון כמו שלך זה כנראה גם נכון, א ב ל:
הרסיבר המדובר עולה 6500 ש"ח אם אני לא טועה, שם היצרן הסיני שלו הוא GRANDLAB או משהו כזה.
לדעתי שווה לבדוק אותו עם מגבר טוב, ודרך אגב לי יש רסיבר של YAMAHA RX-V2600 ואכן ביצועי הסטריאו שלו מעולים,
וכך גם אמרו פה במבחנים, אבל שוב רק האוזן קובעת.