אני מגלה שלמצוא דגם מתאים קשה יותר אפילו ממה שחשבתי. איך אפשר לעשות את זה? אי אפשר לסמוך על היצרנים שיעשו דברים בסיסיים כמו שצריך, אז צריך לחקור כל נקודה. חלק ניכר מהדברים לא כתוב בספסיפיקציות, מספרי הדגמים משתנים בין ארצות (ויותר מזה), כל שנה יוצאים עוד דגמים, החדשים לא תמיד טובים מהישנים, והדגמים הזולים יותר לפעמים טובים בחלק מהתכונות מדגמים יקרים יותר (אך גרועים באחרות). גם אתרים שמתעסקים בתחום לא כוללים בסיס נתונים מקיף ומסודר.
סה"כ רציתי למצוא, בטווח מחירים שלי, משהו עם איכות תמונה טובה (נתחיל משחור וזוויות צפיה), תמיכה אמיתית ב-refersh rates סטנדרטיים, תמיכה ב-4:4:4, input lag נמוך, pixel response מהיר, עדיפות לתמיכה ביותר מ-60Hz (אמיתית, כולל input), צריכת חשמל סבירה, ושיראה טוב גם אחרי כמה שנים.
אחרי כמה ימים של מחקר, לא ברור לי מה לעשות. ללכת עם מחשב לחנויות, מוכן עם חומר לבדיקה (תוכנות, תמונות, קבצי וידאו), אחרי קריאת רקע על כל דגם כדי להבין איך לכוון אותו, ולבדוק בעצמי אחד אחד?
איך אפשר לבחור דגם כשחלק ניכר מהספסיפיקציות לא מפורט?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
זה המצב, ללכת לחנות עם תכנים ולבלות שם, במיוחד אם אתה מחפש 4:4:4, אינפוט לאג נמוך וכדו'...
אבל, קודם כל לנבור בביקורות שכן יש שם אינפורמציה רבה וכדאי להגיע מוכן איתה לחנות (למשל יש טלוויזיות שתומכות 4:4:4 כשאתה משנה את שם הכניסה ל PC אחרת לא).
אבל, קודם כל לנבור בביקורות שכן יש שם אינפורמציה רבה וכדאי להגיע מוכן איתה לחנות (למשל יש טלוויזיות שתומכות 4:4:4 כשאתה משנה את שם הכניסה ל PC אחרת לא).