מה רע בבוקסי לעומת מוצרים חדשים יותר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
החברה מתהkostya כתב:אפשר לקבל תשובה יותר אינפורמטיבית שמוסיפה מעבר לחסרונות שהזכרתי?...
אין עדכון קושחות
זה מספיק לא?
במידה ויש לך ואתה מרוצה אז אחלה אבל למי שאין ורוצה לרכוש לא מומלץ לרכוש אותו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אין ממש תמיכה כיום ויש בעיות גמגום וזיהוי קבצים ללא מעט סוגי קבצים. אצלי זה עומד על תקן עציץ. זה העיצוב הטוב ביותר למכשיר (כולל ממשק) וכואב הלב שזה כבר לא נתמך.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
gal-cohen כתב:הבוקסי תומך באודיו HD.
ומשמש אותי לסרטי M2TS או MKV בתלת מימד ללא שום בעיה.
לעולם לא ניסיתי ריפ מלא של בלוריי בתלת מימד מאחר והמסך שלי לא תומך בזה גם כך.
בסה"כ עובד ללא דופי.
...
מקומי או ברשת?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אצלי הבוקסי עובד בסדר גמור בתור סטרימר בסיסי בלבד (לא שיש לי דרישות גבוהות) אבל כאמור - לא הייתי רוכש מוצר שאין לו תמיכה או עתיד.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
sam22, בחיבור מקומי.
ברשת הו מחובר בקווי, לא אלחוטי וגם שם לא נתקלתי בבעיות. (כאמור סרטי 1080P ב MKV או M2TS)
knazi, לרוב אני מוריד סרטים ב DTS בלבד כי זה מספיק לי, אבל במקרה לפני שבועיים הורדתי את רמבו (הראשון) האדיר והוא היה ב DTS HD.
לא היו קפיצות בסאונד.
דווקא הבעיה הכי "גדולה" שחוויתי עם המכשיר היתה לזהות 2 סרטים, בסופו של דבר פתרתי ע"י זיהוי דרך NFO והכל בא על מקומו בשלום.
ברשת הו מחובר בקווי, לא אלחוטי וגם שם לא נתקלתי בבעיות. (כאמור סרטי 1080P ב MKV או M2TS)
knazi, לרוב אני מוריד סרטים ב DTS בלבד כי זה מספיק לי, אבל במקרה לפני שבועיים הורדתי את רמבו (הראשון) האדיר והוא היה ב DTS HD.
לא היו קפיצות בסאונד.
דווקא הבעיה הכי "גדולה" שחוויתי עם המכשיר היתה לזהות 2 סרטים, בסופו של דבר פתרתי ע"י זיהוי דרך NFO והכל בא על מקומו בשלום.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
ברשותי BOXEE ואני דווקא מרוצה...
מקווה שבעתיד ימשיכו להוציא גירסאות ושיהיה יותר פעיל...
מקווה שבעתיד ימשיכו להוציא גירסאות ושיהיה יותר פעיל...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
http://www.hometheater.co.il/vp1807229#1807229amirchen כתב:מישהו התקין את זה ויכול לפרט קצת יותר?......
זה די רנדומלי וזה מה שמעצבן האמת , לעיתים 3 קפיצות במהלך סרט שלם ולפעמים מעל 20:@ .... גם לי לא היה סרט נטול קפיצות.knazi כתב:מעניין שלא היו לך קפיצות בסאונד. לצערי בכל סרטי הבלו ריי שצפיתי יש קפיצות בסאונד אם מנגנים את פס הקול HD....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני אעשה בדיקה על 2-3 סרטים ואעדכן.dgent כתב:זה די רנדומלי וזה מה שמעצבן האמת , לעיתים 3 קפיצות במהלך סרט שלם ולפעמים מעל 20:@ .... גם לי לא היה סרט נטול קפיצות.knazi כתב:מעניין שלא היו לך קפיצות בסאונד. לצערי בכל סרטי הבלו ריי שצפיתי יש קפיצות בסאונד אם מנגנים את פס הקול HD.......
המלצות על סרט או 2 ובפורמט ספציפי?