איך מתקנים את התצוגה באסתי לhtpc שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
ב Nvidia זה בדרך כלל על 0% בדיפולט שזה בסדר. תבדוק בטלוויזיה את הגדרות התמונה Aspect Selection ותעביר ל Just.
אמנם אין לי פנסוניק אבל יש תמונה של התפריט הזה בסקירה של עופר אז הקרידט לו.
http://www.hometheater.co.il/article047 ... D7%94.html
אם זה כבר ככה אז תחפש בתפריט של כרטיס המסך שוב אבל נראה לי שזו הבעיה שלך.
בהצלחה!
אמנם אין לי פנסוניק אבל יש תמונה של התפריט הזה בסקירה של עופר אז הקרידט לו.
http://www.hometheater.co.il/article047 ... D7%94.html
אם זה כבר ככה אז תחפש בתפריט של כרטיס המסך שוב אבל נראה לי שזו הבעיה שלך.
בהצלחה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בביקורת של עופר ראיתי שיש בטלוויזיה מצב זום הנקרא Just, המיועד להתאמה מדוייקת של מחשב למסך, פיקסל לפיקסל.
נסה אותו לפני שאתה משנה overscan/resize.
נסה אותו לפני שאתה משנה overscan/resize.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לפני שמגיעים להגדרות של הכרטיס מסך צריך לכוון את המסך עצמו ולא ההפך.
אתה צריך לבטל את הoverscan בתפריטים של המסך ולהפעיל את "1080p Pixel Direct" כדי לקבל 4:4:4 Chroma.
אחרי שעשית את זה אתה צריך לחפש איזושהי הגדרה בתפריטים של הכרטיס מסך שנקראת משהו כמו pixel format ולשים אותה על 4:4:4 Full RGB PC.
רק אם אחרי כל זה עדיין יהיה overscan/underscan אתה יכול להתחיל לשחק עם הכרטיס...
אתה צריך לבטל את הoverscan בתפריטים של המסך ולהפעיל את "1080p Pixel Direct" כדי לקבל 4:4:4 Chroma.
אחרי שעשית את זה אתה צריך לחפש איזושהי הגדרה בתפריטים של הכרטיס מסך שנקראת משהו כמו pixel format ולשים אותה על 4:4:4 Full RGB PC.
רק אם אחרי כל זה עדיין יהיה overscan/underscan אתה יכול להתחיל לשחק עם הכרטיס...
גם לי יש ST ואתה לא צריך לשנות במחשב אלא בטלויזיה, לשים על 16X9 כי הJUST כפי שזכור לי מותח את התמונה בשביל שידורי 3:4. לבטל OVERSCAN.
אני מקווה שאני זוכר נכון, אבדוק בדיוק מאוחר יותר אבל אין יותר מדי אפשרויות בתפריט של המסך ככה שאם זה לא זה נסה לבטל ולהחזיר אפשרויות שונות בתפריט התמונה.
אם מתחת את התמונה במחשב צריך לאפס.
אני מקווה שאני זוכר נכון, אבדוק בדיוק מאוחר יותר אבל אין יותר מדי אפשרויות בתפריט של המסך ככה שאם זה לא זה נסה לבטל ולהחזיר אפשרויות שונות בתפריט התמונה.
אם מתחת את התמונה במחשב צריך לאפס.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים