מישהוא מכיר wingkin לי היא מזכירה את המכונות של illy
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
קצת הולך לי לא קל עם החיפוש מכונה באיביי אז החלטתי לעשות חיפוש קטן בעליבבה. ומצאתי את המכונה הזו
http://www.alibaba.com/product-gs/80156 ... offee.html
שגורמת לי לחשוב שאיזה מעצב סיני (אפילו שכתוב שהעיצוב איטלקי) מושפע עמוקות מהעיצוב של לוקה טראצי לilly
http://www.landwer.co.il/francis-x1?FromPage=21100
הייתי אולי הולך על המכונה הזו אבל אני כרגע מעדיף מכונת מנוף ולא מצאתי מכונת מנוף סינית.
http://www.alibaba.com/product-gs/80156 ... offee.html
שגורמת לי לחשוב שאיזה מעצב סיני (אפילו שכתוב שהעיצוב איטלקי) מושפע עמוקות מהעיצוב של לוקה טראצי לilly
http://www.landwer.co.il/francis-x1?FromPage=21100
הייתי אולי הולך על המכונה הזו אבל אני כרגע מעדיף מכונת מנוף ולא מצאתי מכונת מנוף סינית.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לגמרי!!
איזה קטע, זה ה-Francis Francis.
אכן עיצוב איטלקי
יש לך שתי בעיות כאן:
1. קשה לדעת מה תהיה איכות הקפה במכונת חיקוי כזו
2. אתה גולש ב-alibaba וזה אתר שמיועד לסוחרים - שים לב שהמינימום להזמנה הוא 100 יח'. נסה את aliexpress שהוא גרסת הצרכנים של האתר.
http://www.aliexpress.com/item/15Bars-S ... 85781.html
איזה קטע, זה ה-Francis Francis.
אכן עיצוב איטלקי
יש לך שתי בעיות כאן:
1. קשה לדעת מה תהיה איכות הקפה במכונת חיקוי כזו
2. אתה גולש ב-alibaba וזה אתר שמיועד לסוחרים - שים לב שהמינימום להזמנה הוא 100 יח'. נסה את aliexpress שהוא גרסת הצרכנים של האתר.
http://www.aliexpress.com/item/15Bars-S ... 85781.html
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

אני משתמש בעליבבה כבר 8 שנים, עוד מהזמן שגרתי בספרד, אני רשום שם כרגע במסגרת החברה הקולומביאנית שלי עלי לא בדקו כלום ב4 הפעמים שנרשמתי. אם כי מהרגע שנרשמת באתר אתה יכול לשכוח מהאי מייל תחתיו נרשמת כי תקבל בו כמויות של ספאם.
בכל אופן
מנסיוני, ויש לי נסיון בקניות בעליבבה ובאיתור מוצרים ללקוחות להם אני מייעץ.
אפשר לבקש תמיד שישלחו דוגמית כדי לבדוק את האיכות או לבדוק את ההתאמה לשוק ולעולם לא ביקשו ממני הסברים בשביל לשלוח דוגמית
זה מקובל.
היו לי כבר מצבים שקניתי 20 דוגמיות רק כדי לבחור מוצר אחד.
והיו גם מצבים שקניתי "דוגמית" לשימוש אישי
ואפילו יצרו לי פעם דוגמית לפי הזמנה......במחיר שערוריתי תחת הבטחה שהוא ינוכה בעת ההזמנה של הכמות.

דרך אגב
אני לא יודע איפה מייצרים את המוצר של ILLY אבל החברה הזו רשומה כחברה שמוכנה לייצר את המוצרים שלה תחת כל שם שתבחר, או גם מוצרים לחברות אחרות. בא לך ללכת על המותג מוטיפרסו ? תזמין מאה יחידות ותוכל לקבל אותן עם הלוגו שלך.

בכל אופן
מנסיוני, ויש לי נסיון בקניות בעליבבה ובאיתור מוצרים ללקוחות להם אני מייעץ.
אפשר לבקש תמיד שישלחו דוגמית כדי לבדוק את האיכות או לבדוק את ההתאמה לשוק ולעולם לא ביקשו ממני הסברים בשביל לשלוח דוגמית
זה מקובל.
היו לי כבר מצבים שקניתי 20 דוגמיות רק כדי לבחור מוצר אחד.
והיו גם מצבים שקניתי "דוגמית" לשימוש אישי
ואפילו יצרו לי פעם דוגמית לפי הזמנה......במחיר שערוריתי תחת הבטחה שהוא ינוכה בעת ההזמנה של הכמות.
דרך אגב
אני לא יודע איפה מייצרים את המוצר של ILLY אבל החברה הזו רשומה כחברה שמוכנה לייצר את המוצרים שלה תחת כל שם שתבחר, או גם מוצרים לחברות אחרות. בא לך ללכת על המותג מוטיפרסו ? תזמין מאה יחידות ותוכל לקבל אותן עם הלוגו שלך.
עדיף להגיד אמת מכוערת משקר יפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש בארץ מכונה של קנווד דומה. יש שם תרמובלוק - לא הכי מומלץ.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מוטיפרסו נשמע כמו מותג של חיתולים למבוגרים
סיפור הדוגמיות הוא בסדר איתם, או שהם באמת מצפים שתקנה סטוק.
הם גובים את מחיר המוצר המלא?
כי אם לא, אני ארגיש שאני דופק אותם וזה לא נעים...
כי אם לא, אני ארגיש שאני דופק אותם וזה לא נעים...
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

כל מקרה לגופוmoti_r כתב:מוטיפרסו נשמע כמו מותג של חיתולים למבוגרים![]()
כי אם לא, אני ארגיש שאני דופק אותם וזה לא נעים......
תראה
הדרך שהסינים עושים עסקים היא שלעולם לא דופקים אותם, אז אין לך מה להרגיש אשם. הם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהמזמינים דוגמית לא יקנו מלאי אז או שהם גובים יותר על המשלוח, או שהם לוקחים מחיר יותר גבוהה לדוגמית, או שאם זה מוצר זול מאוד אז באמת לא איכפת להם אפילו לתת דוגמית בחינם מתוך ידיעה שבסופו של דבר זה "בטל בשישים" במכירה של מכולה.....ובכל מקרה גם ב"דוגמית חינם" דמי המשלוח יכסו עלויות וישאירו אותם עם רווח.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

הבנתי.
אני מעדיף, באופן עקרוני, להיות שקוף. לא אכפת לי לומר להם שאני מעוניין רק ביחידה אחת ושיתנו לי מחיר.
בד"כ אני מעדיף לרכוש ב-EBAY (עדיף על DX, Aliexpress וכו') כי שם יש פידבק למוכרים. זה מייצר שני יתרונות:
1. אני יודע שאני מתעסק עם מישהו טוב ומהיר בעל חנות גדולה ומסודרת
2. אם משהו משתבש (המוצר לא מגיע או שהוא תקול) המוכר יזכה אותי ויקח אחריות, כי מבחינתם זה ארמגדון לקבל פידבק שלילי מלקוח
לפני חודשיים קניתי דונגל DVB-T (זו טלויזיה דיגיטלית שמשודרת בישראל, נקרא עידן+) מבחור ב-EBAY.
הגיע תוך שבועיים אבל היה תקול.
שלחתי לו הודעה דרך EBAY, הוא חזר אלי תוך דקות עם הוראות איך להוריד דרייברים.
ניסיתי וזה לא עבד, כתבתי לו שאני מבין בתחום ואני מזהה שהמוצר עצמו תקול כי המחשב לא רואה אותו בכלל.
הוא זיכה אותי במלוא הסכום תוך דקות ממש.
זה לא היה קורה עם DX וכנראה שגם לא עם aliexpress.
אגב, המחירים ב-EBAY קצת יותר גבוהים (10-15%) כנראה כי העסק הזה מגולם שם, אבל זה שווה לי בהחלט.
אני מעדיף, באופן עקרוני, להיות שקוף. לא אכפת לי לומר להם שאני מעוניין רק ביחידה אחת ושיתנו לי מחיר.
בד"כ אני מעדיף לרכוש ב-EBAY (עדיף על DX, Aliexpress וכו') כי שם יש פידבק למוכרים. זה מייצר שני יתרונות:
1. אני יודע שאני מתעסק עם מישהו טוב ומהיר בעל חנות גדולה ומסודרת
2. אם משהו משתבש (המוצר לא מגיע או שהוא תקול) המוכר יזכה אותי ויקח אחריות, כי מבחינתם זה ארמגדון לקבל פידבק שלילי מלקוח
לפני חודשיים קניתי דונגל DVB-T (זו טלויזיה דיגיטלית שמשודרת בישראל, נקרא עידן+) מבחור ב-EBAY.
הגיע תוך שבועיים אבל היה תקול.
שלחתי לו הודעה דרך EBAY, הוא חזר אלי תוך דקות עם הוראות איך להוריד דרייברים.
ניסיתי וזה לא עבד, כתבתי לו שאני מבין בתחום ואני מזהה שהמוצר עצמו תקול כי המחשב לא רואה אותו בכלל.
הוא זיכה אותי במלוא הסכום תוך דקות ממש.
זה לא היה קורה עם DX וכנראה שגם לא עם aliexpress.
אגב, המחירים ב-EBAY קצת יותר גבוהים (10-15%) כנראה כי העסק הזה מגולם שם, אבל זה שווה לי בהחלט.
ALIEXPRESS מאוד בעייתייים מניסיון שלי, משלוחים איטיים בטירוף ותקשורת בעייתית עם המוכרים.
מנסיוני רצוי לנסות לתקשר לפני כל קנייה עם המוכר לראות כמה הוא רציני.
בנתיים DX לא היו בעיות חוץ ממשלוח איטי.
וEBAY חד משמעית הכי טוב מוכרים רציניים אמינים וכו' וכו'.
מנסיוני רצוי לנסות לתקשר לפני כל קנייה עם המוכר לראות כמה הוא רציני.
בנתיים DX לא היו בעיות חוץ ממשלוח איטי.
וEBAY חד משמעית הכי טוב מוכרים רציניים אמינים וכו' וכו'.
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

עליבבה מול אי ביי
שניכם צודקים
עליבבה הוא יותר לעסקים אבל הוא בעייתי וצריך לבדוק את המוכרים היטב, מהמון בחינות.....לדוגמא בעסקים כולם שם מציגים את עצמם כייצרנים וזה לא נכון. אנשים לפעמים משלמים לי כדי לאתר יצרנים אמיתיים שם כדי לחתוך את שרשרת המתווכים המקובלת בעסקים עם סין.
אני אישית מעדיף קניות באי ביי, עם זה לא לעסקים, יש לי כבר 656 קרדיטים חיוביים שם.
וחוץ מזה בעליאקספרס ביקשו 500 דולר בשביל המכונה הסינית שמצאתי
ותיראו מה מצאתי באיביי
http://www.ebay.com/itm/Espressione-138 ... 35bd31b0d8
עליבבה הוא יותר לעסקים אבל הוא בעייתי וצריך לבדוק את המוכרים היטב, מהמון בחינות.....לדוגמא בעסקים כולם שם מציגים את עצמם כייצרנים וזה לא נכון. אנשים לפעמים משלמים לי כדי לאתר יצרנים אמיתיים שם כדי לחתוך את שרשרת המתווכים המקובלת בעסקים עם סין.
אני אישית מעדיף קניות באי ביי, עם זה לא לעסקים, יש לי כבר 656 קרדיטים חיוביים שם.
וחוץ מזה בעליאקספרס ביקשו 500 דולר בשביל המכונה הסינית שמצאתי
ותיראו מה מצאתי באיביי
http://www.ebay.com/itm/Espressione-138 ... 35bd31b0d8