עזרה בכיול מערכת קולנוע ביתית
שלום לכולם אני פונה למביני עניין יש ברשותי רסיבר (TXSR309 Onkyo) הוא מדהים הייתי רוצה לעדכן את הקושחה שלו אם זה אפשרי (הלוואי) עד כאן.
יש בישותי גם רמקולים מקצועיים סטליטים (Pure Acoustics Lord 5.1 Home Theater System with 10 Powered Subwoofer) שאני מאוד אוהב מדהימים פשוט עם ביצועים גבוהים... נוחות מדהימה
ושורה תחתונה הם יפייפיים .. עד כאן הכל בסדר?
אני צריך עזרה הגדרות של הרסיבר עד לרמה מדוייקת ביותר של הרסיבר +רמקולים(הרסיבר מול הרמקולים) אשמח עם אנשים מקצועיים יעזרו אהה ועוד דבר אני פשוט חולה על סאונד איכותי זה עושה לי צמרמורות בכל הגוף אוהב מוזיקה FLAC וכאלה אני רוצה כיול עד לרמה גבוהה ביותר.
בתודה צחי טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת.
[/b]
יש בישותי גם רמקולים מקצועיים סטליטים (Pure Acoustics Lord 5.1 Home Theater System with 10 Powered Subwoofer) שאני מאוד אוהב מדהימים פשוט עם ביצועים גבוהים... נוחות מדהימה
ושורה תחתונה הם יפייפיים .. עד כאן הכל בסדר?
אני צריך עזרה הגדרות של הרסיבר עד לרמה מדוייקת ביותר של הרסיבר +רמקולים(הרסיבר מול הרמקולים) אשמח עם אנשים מקצועיים יעזרו אהה ועוד דבר אני פשוט חולה על סאונד איכותי זה עושה לי צמרמורות בכל הגוף אוהב מוזיקה FLAC וכאלה אני רוצה כיול עד לרמה גבוהה ביותר.
בתודה צחי טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת.
[/b]
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהבתי את חוש ההומור
במיוחד את ענין הצמרמורת 
עזרה בכיול מערכת קולנוע ביתית
שחכתי לציין שיש גם subwoofer 10 אני גם שם פה קישור למפרט הרמקולים
http://www.bestdealmerchandise.com/shop ... subwoofer/
http://www.bestdealmerchandise.com/shop ... subwoofer/
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כיום סאונד זה עניין מאוד אישי שמושפע מאוד מההעדפות שלך. ממליץ שתבין איך עובד הכיול מהמדריך למשתמש של הרסיבר ותעשה ניסוי וטעייה בעצמך במקום לבקש המלצות מאחרים שבסוף בכלל לא יתאימו לך.

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כנס להגדרות הרסיבר ובמידה וניתן תגדיר את הרמקולים שלך כקטנים ותחתוך את הקרוס שלהם ב 80HZ.zhaiozan כתב:תשמע אתה יכול לקבל מוצר ולהפוך אותו לעוד סתם מוצר
ומצד שני אתה יכול לקבל מוצר ולהפיק ממנו את המירב ואני מדבר על סאונד
והאם אתה תוכל לעזור לי בכיול או בהגדרות ?...
את הקרוס בסאב תכוון ל MAX ואת הווליום בסאב כוון לאמצע.
תוריד אפליקצית SPL לנייד ותכוון את כל הרמקולים לעוצמה של 75DB יחסית למקום הישיבה שלך.
במידה ויש לך אפשרות להגדיר תדר חיתוך LFE ברסיבר תגדיר אותו ל 120HZ .
זהו יותר מזה לא ניתן לעזור מעל דפי הפורום.
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שום מתמטיקה אין פה.zhaiozan כתב:מה הכוונה שאמרת תחתוך את הקרוס שלהם ב 80HZ לחסר בצורה מתמטית ב-80...
פשוט תגדיר את הקרוס על המספר 80HZ אין צורך להחסיר ואין צורך לחבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא ממש.zhaiozan כתב:אוקיי ויש לך תוכנה SPL מומלצת לאנדרויד (מקצועית אני מתכוון)...
בדוק במרקט יש המון כאלו.
אני משתמש ב spl חיצוני.
- epony
- חבר במועדון 10K

כן, אבל המיקרופון של הסמארטפון קצת פחות... השווית את האפליקציה הזאת למד SPL ייעודי?itay123 כתב:יואב ה-UE SPL מאוד מאוד רגישistarmini כתב:לא ממש.zhaiozan כתב:אוקיי ויש לך תוכנה SPL מומלצת לאנדרויד (מקצועית אני מתכוון)...
בדוק במרקט יש המון כאלו.
אני משתמש ב spl חיצוני.......