ג'יי ג'יי אברהמס פורש מ"מלחמת הכוכבים 7"?
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
כאשר ג'יי ג'יי אברהמס ("סטארטרק") קיבל את המושכות לביים את הסרט "מלחמת הכוכבים 7", הדבר יצר באזז גדול בהוליווד ומאז כולם החלו לפתח ציפיות, אך כעת מתברר כי על-פי שמועות חדשות הבמאי המהולל פורש מתפקידו כבמאי הסרט.
בתחילת השנה, הרשת הוצפה בדיווחים כי הבמאי ג'יי ג'יי אברהמס אשר היה אחראי על בימוי הסרטים המוצלחים "משימה בלתי אפשרית 3" ו-"האויב בתוכנו: סטארטרק" שרק יצא לאחרונה, יקבל לידיו את המושכות לבימוי הסרט השביעי בסדרת "מלחמת הכוכבים". אך עם זאת, בחודשים האחרונים צצו שמועות לפיהן אברהמס פורש מבימוי הסרט. למזלנו, לחברת ההפקה "לוקאספילם" (Lucasfilm) אשר אחראית על הפקת הסרט, היה מה לומר בנוגע לשמועות.
לפני כחצי שנה יוצר זיכיון "מלחמת הכוכבים", ג'ורג' לוקאס שכר את שירותיו של אברהמס לביים את הסרט "מלחמת הכוכבים 7" הצפוי להגיע אל בתי הקולנוע ב-2015. לאחר שג'ורג' לוקאס העביר את המושכות לאברהמס, הוא סיפר כי הוא "הבחירה האידיאלית" לקבל את התפקיד. כמו כן, לאחר שאברהמס קיבל את תפקיד הבמאי, חברת "לוקאספילם" אישרה כי צילומי הפרק השביעי של "מלחמת כוכבים" תערך בבריטניה ותתקיים כמצופה בתחילת שנת 2014.
לאחר שאברהמס גילה כי נדרש ממנו לעבור עם משפחתו ללונדון בסוף השנה, הוא הביע את חוסר רצונו לכך: "עוד לפני שהצטרפתי לפרויקט אישרו כי צילומי הסרט נקבעו מראש באנגליה, מה שגרם לי להיות לא שפוי כשהתברר כי אצטרך לעבור," סיפר אברהמס בפרימיירת הסרט "האויב בתוכנו: סטארטרק" בחודש שעבר, "הרבה דברים קורים בביתי, זה לא פשוט לעבור ממקום אחד לאחר". סיכם הבמאי.
השמועות האחרונות מגיעות מהאתר Badass Digest, וכעת תגובתם של ההפקה לא איחרה להגיע: "אין אמת בשמועות", הצהיר נציג בחברת ההפקה "לוקאספילם", שהתראיין לאחרונה לאתר הבידור IGN. "אברהמס עשה עבודה מעולה על התסריט, והוא מוכן להמשיך הלאה במטרה להתחיל את הפקת הסרט בשנה הבאה". מזל גדול שהוא נשאר בתפקיד הבמאי, כי אחרת היו יכולים לתת את התפקיד לבמאי שלא בא מהתחום המדע-הבדיוני וכך הייתה נהרסת השושלת המצליחה של זיכיון "מלחמת הכוכבים" אשר תמיד סיפקה את הצופים.
כיום חברת "לוקאספילם" נמצאת בבעלותה של דיסני אשר הצהירה כי הסרט "מלחמת הכוכבים 7" יופץ לבתי הקולנוע ברחבי העולם בשנת 2015 ללא שום דחייה. בתחילת השנה, חברת "לוקאספילם" שכרה את שירותיו של התסריטאי מייקל ארנדט, שהיה אחראי על התסריט של "צעצוע של סיפור 3" ושל "מיס סנשיין הקטנה" שעל התסריט זכה בפרס האוסקר לתסריט הטוב ביותר. כמו כן, השחקנים המקוריים; הריסון פורד, קארי פישר ומארק האמיל אישרו את הצטרפותם.
בתחילת השנה, הרשת הוצפה בדיווחים כי הבמאי ג'יי ג'יי אברהמס אשר היה אחראי על בימוי הסרטים המוצלחים "משימה בלתי אפשרית 3" ו-"האויב בתוכנו: סטארטרק" שרק יצא לאחרונה, יקבל לידיו את המושכות לבימוי הסרט השביעי בסדרת "מלחמת הכוכבים". אך עם זאת, בחודשים האחרונים צצו שמועות לפיהן אברהמס פורש מבימוי הסרט. למזלנו, לחברת ההפקה "לוקאספילם" (Lucasfilm) אשר אחראית על הפקת הסרט, היה מה לומר בנוגע לשמועות.
לפני כחצי שנה יוצר זיכיון "מלחמת הכוכבים", ג'ורג' לוקאס שכר את שירותיו של אברהמס לביים את הסרט "מלחמת הכוכבים 7" הצפוי להגיע אל בתי הקולנוע ב-2015. לאחר שג'ורג' לוקאס העביר את המושכות לאברהמס, הוא סיפר כי הוא "הבחירה האידיאלית" לקבל את התפקיד. כמו כן, לאחר שאברהמס קיבל את תפקיד הבמאי, חברת "לוקאספילם" אישרה כי צילומי הפרק השביעי של "מלחמת כוכבים" תערך בבריטניה ותתקיים כמצופה בתחילת שנת 2014.
לאחר שאברהמס גילה כי נדרש ממנו לעבור עם משפחתו ללונדון בסוף השנה, הוא הביע את חוסר רצונו לכך: "עוד לפני שהצטרפתי לפרויקט אישרו כי צילומי הסרט נקבעו מראש באנגליה, מה שגרם לי להיות לא שפוי כשהתברר כי אצטרך לעבור," סיפר אברהמס בפרימיירת הסרט "האויב בתוכנו: סטארטרק" בחודש שעבר, "הרבה דברים קורים בביתי, זה לא פשוט לעבור ממקום אחד לאחר". סיכם הבמאי.
השמועות האחרונות מגיעות מהאתר Badass Digest, וכעת תגובתם של ההפקה לא איחרה להגיע: "אין אמת בשמועות", הצהיר נציג בחברת ההפקה "לוקאספילם", שהתראיין לאחרונה לאתר הבידור IGN. "אברהמס עשה עבודה מעולה על התסריט, והוא מוכן להמשיך הלאה במטרה להתחיל את הפקת הסרט בשנה הבאה". מזל גדול שהוא נשאר בתפקיד הבמאי, כי אחרת היו יכולים לתת את התפקיד לבמאי שלא בא מהתחום המדע-הבדיוני וכך הייתה נהרסת השושלת המצליחה של זיכיון "מלחמת הכוכבים" אשר תמיד סיפקה את הצופים.
כיום חברת "לוקאספילם" נמצאת בבעלותה של דיסני אשר הצהירה כי הסרט "מלחמת הכוכבים 7" יופץ לבתי הקולנוע ברחבי העולם בשנת 2015 ללא שום דחייה. בתחילת השנה, חברת "לוקאספילם" שכרה את שירותיו של התסריטאי מייקל ארנדט, שהיה אחראי על התסריט של "צעצוע של סיפור 3" ושל "מיס סנשיין הקטנה" שעל התסריט זכה בפרס האוסקר לתסריט הטוב ביותר. כמו כן, השחקנים המקוריים; הריסון פורד, קארי פישר ומארק האמיל אישרו את הצטרפותם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הא ? CARE TO SHARE?amir073 כתב:הלוואי שיפרוש בכלל מקולנוע וטלוויזיה...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה, זאת הפעם הראשונה שאתה נתקל באנשים שלא אוהבים את היצירות של אברהמס?agent__smith כתב:הא ? CARE TO SHARE?amir073 כתב:הלוואי שיפרוש בכלל מקולנוע וטלוויזיה......
אני אישית אהבתי את מסע בין כוכבים הראשון (לא ראיתי עדיין את השני), אבל חוץ מזה, אני לא זוכר שום דבר טוב שהוא עשה (וכן, אני זוכר את אבודים).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אבודים ממש לא נחשבת ? שני מסע בין כוכבים מעולים ! פרינג' טובה מאוד.
גם אם לא אוהבים את אבודים אי אפשר להתעלם מההצלחה שלה. כי היא סדרת מופת.
גם אם לא אוהבים את אבודים אי אפשר להתעלם מההצלחה שלה. כי היא סדרת מופת.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אם אתה לא אוהב את אבודים, למה אתה חושב שהיא סדרת מופת?
אי אפשר להתעלם מההצלחה שלה, זה נכון. אי אפשר להתעלם גם מההצלחה של ימי חיינו ושל היפים והאמיצים. הצלחה היא לא מדד לאיכות.
אי אפשר להתעלם מההצלחה שלה, זה נכון. אי אפשר להתעלם גם מההצלחה של ימי חיינו ושל היפים והאמיצים. הצלחה היא לא מדד לאיכות.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא הבנת, אתה לא אוהב...אני מאוד. ולא מדבר במובנים של הצלחה. אלה באמת של איכות ה"סיפור" של הסדרה.Malcontent כתב:אם אתה לא אוהב את אבודים, למה אתה חושב שהיא סדרת מופת?
אי אפשר להתעלם מההצלחה שלה, זה נכון. אי אפשר להתעלם גם מההצלחה של ימי חיינו ושל היפים והאמיצים. הצלחה היא לא מדד לאיכות....
אבל עזוב זה OT וטחנו את זה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

טחנו את זה וימשיכו לטחון את זה מהסיבה הפשוטה - אין קונצנזוס שאבודים היא סדרת מופת.
יש אנשים שלא אוהבים את סופרנוס, או את הסמויה, או את אוז. אבל לא תראה ויכוחים בנושא כמו שיש על אבודים, כי במקרה של הסדרות האלה (ושל רבות אחרות), הטענה שמדובר בסדרת מופת היא כמעט קונצנזוס (אין טענה כזאת שיש בנוגע אליה הסכמה מוחלטת ואין טעם לחפש כזאת), ולכן אפשר להגיד שמדובר בסדרות מופת. על אבודים אי אפשר להגיד את זה.
בכל מקרה, שאלת למה התכוון אמיר, הסברתי מה הבנתי מדבריו. גם אני לא אבכה אם אברהמס יכריז עם יציאה לפנסיה בדיוק בעוד עשר דקות.
יש אנשים שלא אוהבים את סופרנוס, או את הסמויה, או את אוז. אבל לא תראה ויכוחים בנושא כמו שיש על אבודים, כי במקרה של הסדרות האלה (ושל רבות אחרות), הטענה שמדובר בסדרת מופת היא כמעט קונצנזוס (אין טענה כזאת שיש בנוגע אליה הסכמה מוחלטת ואין טעם לחפש כזאת), ולכן אפשר להגיד שמדובר בסדרות מופת. על אבודים אי אפשר להגיד את זה.
בכל מקרה, שאלת למה התכוון אמיר, הסברתי מה הבנתי מדבריו. גם אני לא אבכה אם אברהמס יכריז עם יציאה לפנסיה בדיוק בעוד עשר דקות.
אבודים סדרת מופת?
ממש לא ומעולם לא נחשבה ככזו.
סופרנוס סדרת מופת
הסמויה סדרת מופת
עמוק באדמה סדרת מופת
מד מן סדרת מופת
אלה סדרות עם עומק שגורמות לך לחשוב.
אבודים היא סדרת מתח בינונית במקרה הטוב, במקרה הרע היא סדרה מרוחה ולעוסה שצוחקת על הצופה, אני הבנתי אחרי העונה השלישית שהסדרה הזאת לא הולכת לשום מקום, אבל אני מכבד את מי שמעריץ אותה.
ממש לא ומעולם לא נחשבה ככזו.
סופרנוס סדרת מופת
הסמויה סדרת מופת
עמוק באדמה סדרת מופת
מד מן סדרת מופת
אלה סדרות עם עומק שגורמות לך לחשוב.
אבודים היא סדרת מתח בינונית במקרה הטוב, במקרה הרע היא סדרה מרוחה ולעוסה שצוחקת על הצופה, אני הבנתי אחרי העונה השלישית שהסדרה הזאת לא הולכת לשום מקום, אבל אני מכבד את מי שמעריץ אותה.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אם הוא פורש,זה מעולה.שלא יחרב לנו, לגיקים מעריצי מלחמת הכוכבים,את הסרט.מספיק התסריטאי החבר שלו מימי אבודים חירב והרס לנו את "פרומתיאוס".
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לחרב את SW ? הרי כל סרט המשך יהיה בעייתי, ודווקא אחרי ST שלו אני בהחלט רגוע שאם הוא יעשה את SW יהיה בסדר.
החבר שלו הרס גם את אבודים, ע"ע עונה 3-4, הוא עצמו הפיק את 1-2 וחזר ל5-6.
החבר שלו הרס גם את אבודים, ע"ע עונה 3-4, הוא עצמו הפיק את 1-2 וחזר ל5-6.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אפשר עוד יותר לחרב אחרי ה-פרילוגיה המיותרת הזו שיצאה
דווקה אני רואה בג'י ג'י אברמס פוטנציאל כביר לקבלת תוכן עם עומק וגישה מדהימה ל-SCI FI ולא בובות ראווה עם תוכן ריקני כמו הפרילוג'י.
יותר מכך, לוקאס עשה בשכל שהביא את השרביט ניהול ופיקוח לחברת דיסני (או כל חברה אחרת רק לא הוא), הבחור כבר לא יודע לעשות קסם קולנועי
הוא עשה זאת עם הסרט THX ועשה זאת עם STAR WARS מ-77 וזהו
הוא storytelling מרהיב אין ספק, ו-90% מהתוכן בפרילוג'י כבר היו רשומים וכבר היו יידועים מראש שנים לפני שצילם אותם, אז גם שם לא הייתה חדשנות מידי.
ה-CAST בפרילוג'י (פרט לקיסר) היה גרוע ביותר ולא התאים כלל לתפקידים
מקווה שהפעם יחשבו באמת בצורה מושקעת על ה-CAST כי הם עושים תכלס את הסרט.
לא מעניין כבר כל האפקטים האילו שבאים ע"ח הסרט-מגמתיות בהוליווד שלצערי גוברת.
דווקה אני רואה בג'י ג'י אברמס פוטנציאל כביר לקבלת תוכן עם עומק וגישה מדהימה ל-SCI FI ולא בובות ראווה עם תוכן ריקני כמו הפרילוג'י.
יותר מכך, לוקאס עשה בשכל שהביא את השרביט ניהול ופיקוח לחברת דיסני (או כל חברה אחרת רק לא הוא), הבחור כבר לא יודע לעשות קסם קולנועי
הוא עשה זאת עם הסרט THX ועשה זאת עם STAR WARS מ-77 וזהו
הוא storytelling מרהיב אין ספק, ו-90% מהתוכן בפרילוג'י כבר היו רשומים וכבר היו יידועים מראש שנים לפני שצילם אותם, אז גם שם לא הייתה חדשנות מידי.
ה-CAST בפרילוג'י (פרט לקיסר) היה גרוע ביותר ולא התאים כלל לתפקידים
מקווה שהפעם יחשבו באמת בצורה מושקעת על ה-CAST כי הם עושים תכלס את הסרט.
לא מעניין כבר כל האפקטים האילו שבאים ע"ח הסרט-מגמתיות בהוליווד שלצערי גוברת.
אפשר עוד יותר לחרב אחרי ה-פרילוגיה המיותרת הזו שיצאה נו באמת... מבולבל
יותר מכך, לוקאס עשה בשכל שהביא את השרביט ניהול ופיקוח לחברת דיסני (או כל חברה אחרת רק לא הוא), הבחור כבר לא יודע לעשות קסם קולנועי...