רוצה לעזוב את הוט לטובת סטרימר עם עידן+

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ofekb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום אחרי שיחה מתישה עם הוט נשבר הגב של הגמל.
יש לי כמה שאלות בקשר לסטרימר, ראיתי שעידן פלוס כולל ערוצים 1,2,10,33,99
יש משהו יותר חדש שקולט יותר ערוצים?
רציתי לדעת במה זה כרוך, צריך לקדוח בקירות? צריך לחבר כבל רשת או שזה פועל באופן אלחוטי?
אפשר להריץ על זה סרטים ישירות מהמחשב?

כל עוד זאת עלות חד פעמית זה תמיד ייצא יותר משתלם מהוט.

תודה מראש (Y)

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

שלום,
לא ברור מה קשור כאן סטרימר.
עם עלות חד פעמית, תוכל להתקין צלחת לווין+ממיר, שבעזרתם תוכל לקלוט מאות ערוצים.
הבעיה שרובם ככולם ללא תרגום בעברית, כך שאופציה זו יותר מתאימה עבור אלה שמחפשים שידורי ספורט ו/או דוברים מספר שפות.

יותר פרטים תוכל לקבל בפורום שלהלן:

http://www.hometheater.co.il/forum15

hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

כנראה ש להשקיע עכשיו בתשתית לווין חדשה כבר לא כדאי. יש לי מערכת כזו שעבדה די יפה 5 שנים.
בהסתכלות קדימה - הוכרז כבר שהחל מינואר 2014 לא יהיו ערוצי 10,22 חופשיים, ובנוסף התפתחות ותפוצת הערוצים באינטרנט הופך את ה "צינור" הזה לנוח ונפוץ ביותר לעומת רוחב פס היקר בשידורי לווין.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #4 

hm32hm כתב:כנראה ש להשקיע עכשיו בתשתית לווין חדשה כבר לא כדאי. יש לי מערכת כזו שעבדה די יפה 5 שנים.
בהסתכלות קדימה - הוכרז כבר שהחל מינואר 2014 לא יהיו ערוצי 10,22 חופשיים, ובנוסף התפתחות ותפוצת הערוצים באינטרנט הופך את ה "צינור" הזה לנוח ונפוץ ביותר לעומת רוחב פס היקר בשידורי לווין.
...
אמנם לא בדקתי אישית (לא ממש מעניין אותי), אך קראתי דיווחים שלפיהם הפלטפורמה הזו של שידורים דרך האינטרנט היא מאוד בלתי יציבה, ותלויה במשתנים רבים...

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

החלופה הטבעית כרגע לאופציות לווין או אינטרנט שהוזכרו למעלה (או טלויזיה רב ערוצית הוט/יס כפי שיש לך כרגע) היא תשתית עידן+ כפי שהזכרת בתחילה.

המלצתי אליך היא להפריד משתנים: ממיר זול יתן לך מענה לקליטת הערוצים החינמיים (ולפעמים עם בונוס של ניגון קבצי סרטים ומוזיקה א-לה סטרימר), וסטרימר או HTPC לפונקציות מתקדמות באמת.
בשביל הדבר הראשון אתה צריך:
1) למצוא ממיר מתאים, ממליץ לך לעלעל בפורום עידן+/לווין באתר. יש ממירים מצויינים בכמה מאות שקלים בודדים שלרוב נותנים לך פונקציות הקלטה, טיימר, טיימשיפט, הקלטה תוך צפיה בערוץ אחר או בהקלטה אחרת וכדומה. הדברים האלה לרוב לא מצויים בסטרימרים למיניהם או לא ממומשים שם מספיק טוב.
2) חיבור לאנטנה מרכזית "מפעם" או אם אין לך אז אנטנה בסיסית או מוגברת איכותית, בהתאם לתנאי הקליטה ספציפית אצלך, יש שוני גדול בין ישובים ואפילו בניינים באותה שכונה. תקרא בנושא בפורום הנ"ל.

אחרי שתסתדר עם עידן+ ותתחיל לחסוך בהוצאות שלך מול הוט תוכל לצבור קצת יותר כסף כדי להמשיך עם רכישה טובה של סטרימר או מחשב. כל זה במידה והממיר לא יספק לך את הפונקציות הבסיסיות שאתה צריך.
אבל זה כבר שווה שרשור נפרד :)

בהצלחה

ofekb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

תודה לכולם על התגובות, אכן הרעיון של ממיר פשוט לערוצי טלויזיה בסיסיים ובנוסף סטרימר נשמע אקטואלי, הרעיון של הצלחת לווין לא רלוונטי כי זה ללא כתוביות בעברית, אני אבדוק בפורום המתאים שציינתם אם יש רעיון יותר טוב. :D

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”