הכרזה על EPG סטנדרטי בישראל
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
סוף ינואר תחילת פברואר
שכחת לציין שה EPG יהיה בחינם...
שכחת לציין שה EPG יהיה בחינם...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

aloni,
ענית בדיוק מה שרצית להגיד לי
כרגע התמיכה ב extenders היא דלה מאד
אני לזמן הקרוב (חצי שנה פלוס) נשאר עם SAGE
ענית בדיוק מה שרצית להגיד לי
כרגע התמיכה ב extenders היא דלה מאד
אני לזמן הקרוב (חצי שנה פלוס) נשאר עם SAGE
דיברתי עם חברה' ממיקרוסופט בתערוכה גם כן. הם אמרו ש"יהיה" אבל לא בטוחים שהEPG יהיה מוכן יחד עם VISTA FINAL..
אורן, השאלה המרכזית: מה תהיה האיכות של EPG ב-VISTA. אם הם פשוט יקחו את ה-DATA של TV2DAY אני אעדיף parsing משלי
חוץ מזה נוכל להוריד את ה-XML של מיקרוסופט ולהשתמש בו כי עוד מקור אחד (ונוח) 
אורן, השאלה המרכזית: מה תהיה האיכות של EPG ב-VISTA. אם הם פשוט יקחו את ה-DATA של TV2DAY אני אעדיף parsing משלי
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
droren, ממש לא ברור לי האם הם מצפים שנקנה XBOX או איזה dlink צ'יקמוק רק בשביל לראות טלויזיה כשכבר יש מחשב בחדר. זה פשוט אידיוטי כי התשתית הרי קיימת. נו טוב, נחכה שהחסיד הראשון יכתוב קליינט וזהו.
HiFiMusic IL
aloni
מפריע...ממש לא, אבל מה שאני אומר הוא -
אדם מן הישוב שירצה להכנס לתחום ה-HTPC ולבנות לעצמו מערכת, יעדיף את הפתרון הקל של מערכת עם EPG מובנה, ללא בעיות וסיבוכים בהתקנה. ולכן לדעתי הרוב המכריע (לפחות של החדשים...) ילך לכיוון הזה. תוסיף גם את עניין מערכת ההפעלה הכוללת בתוכה את ה-MCE - והנה לך מקרה NETSCAPE/EXPLORER מחדש (בעיקר בארץ התקליטור היחיד
).
digest
נגעת בנקודה הנכונה! האם הם ישקיעו ב-EPG נורמלי כולל חיתוך שמות פרקים ונתונים אחרים, או לא? אם לא אז כמובן הכח של ה-MCE יסורס. לדעתי, היות והם יקבלו את הנתונים מאותו מקור שאנו לוקחים אותם, חיתוכים שונים לא יהיו. ראה מקרה ה-YES MAX שה-EPG הוא רגיל ללא חיתוכים אבל מוסיפים לו בצורה נסתרת נתוני סדרות...ולא על כל הסדרות...כדי שאפשר יהיה להקליט סדרות.
האם נוכל להשתמש במקור נוסף? אם כן כמובן שנשתמש
- לדעתי לא נוכל! מה שכן, יכול להיות ש-YES ירדו מהתשלום הקבוע על ה-EPG ב-MAX...ימים יגידו.
החסרון העיקרי של ה-MCE (בשבילי...) הוא חוסר באקסטנדר בתוכנה. כל התוכנות ה"רציניות" המתחרות ב-MCE כוללות אפשרות ל-EXTENDER בתוכנה ואף בחומרה (זולה! - כמו ה-HAUPPAUGE). לדעתי מיקרוסופט פשוט רוצה לדחוף לנו XBOXים וכן מעדיפה לשמור על המערכת סגורה כמה שרק אפשר - מבחינת הגנה על התוכן.
תמיכה ביותר משני ממירים ותמיכה ב-DVB-S (כן, הזמנתי אתמול כרטיס...
) הם עוד נקודות לבדיקה - מישהו יודע?
לסיכום...
ה"חשש" העיקרי שלי מהכניסה של מיקרוסופט בתחום ה-HTPC לארץ הוא לא מהחברה פה באתר - שיעברו ל-MCE, אלא מחדשים שלא יכירו תוכנות אחרות ואת היתרונות שלהן לעומת ה-MCE - פשוט כי הוא יהיה זמין (בתוך מערכת ההפעלה) ויעבוד "מתוך הקופסה" (כולל EPG שהוא המכשול העיקרי - מנסיוני) .
טוב אז לא חשש...זה לא מדיר שינה מעיניי...אבל זו התחזית שלי.
אורן.
מפריע...ממש לא, אבל מה שאני אומר הוא -
אדם מן הישוב שירצה להכנס לתחום ה-HTPC ולבנות לעצמו מערכת, יעדיף את הפתרון הקל של מערכת עם EPG מובנה, ללא בעיות וסיבוכים בהתקנה. ולכן לדעתי הרוב המכריע (לפחות של החדשים...) ילך לכיוון הזה. תוסיף גם את עניין מערכת ההפעלה הכוללת בתוכה את ה-MCE - והנה לך מקרה NETSCAPE/EXPLORER מחדש (בעיקר בארץ התקליטור היחיד
digest
נגעת בנקודה הנכונה! האם הם ישקיעו ב-EPG נורמלי כולל חיתוך שמות פרקים ונתונים אחרים, או לא? אם לא אז כמובן הכח של ה-MCE יסורס. לדעתי, היות והם יקבלו את הנתונים מאותו מקור שאנו לוקחים אותם, חיתוכים שונים לא יהיו. ראה מקרה ה-YES MAX שה-EPG הוא רגיל ללא חיתוכים אבל מוסיפים לו בצורה נסתרת נתוני סדרות...ולא על כל הסדרות...כדי שאפשר יהיה להקליט סדרות.
האם נוכל להשתמש במקור נוסף? אם כן כמובן שנשתמש
החסרון העיקרי של ה-MCE (בשבילי...) הוא חוסר באקסטנדר בתוכנה. כל התוכנות ה"רציניות" המתחרות ב-MCE כוללות אפשרות ל-EXTENDER בתוכנה ואף בחומרה (זולה! - כמו ה-HAUPPAUGE). לדעתי מיקרוסופט פשוט רוצה לדחוף לנו XBOXים וכן מעדיפה לשמור על המערכת סגורה כמה שרק אפשר - מבחינת הגנה על התוכן.
תמיכה ביותר משני ממירים ותמיכה ב-DVB-S (כן, הזמנתי אתמול כרטיס...
לסיכום...
ה"חשש" העיקרי שלי מהכניסה של מיקרוסופט בתחום ה-HTPC לארץ הוא לא מהחברה פה באתר - שיעברו ל-MCE, אלא מחדשים שלא יכירו תוכנות אחרות ואת היתרונות שלהן לעומת ה-MCE - פשוט כי הוא יהיה זמין (בתוך מערכת ההפעלה) ויעבוד "מתוך הקופסה" (כולל EPG שהוא המכשול העיקרי - מנסיוני) .
טוב אז לא חשש...זה לא מדיר שינה מעיניי...אבל זו התחזית שלי.
אורן.
מה לעשות שמינטל נכנסו לתחום ה-HTPC וברגע שהם נכנסים וחזק הם פשוט דורסים את האחרים.
שאני מקווה לטובת הדורות הבאים לפחות ישחררו את הקוד כדי שיהיה קוד פתוח
שאני מקווה לטובת הדורות הבאים לפחות ישחררו את הקוד כדי שיהיה קוד פתוח
Good software guys are like Prime numbers at first glance they look very rare, but in deep look you'll find a lot of them,
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני דווקא חושב שזה צעד מבורך ונכון, הרי אותם משתמשים "מתחילים" לא צריכים משהו יותר "משוכלל" מ- MCE וכשירצו לא תהיה להם בעיה למצוא את זה.
ובגלל שעוד לא הגענו לאחרית הימים (לא חשוב עם איזו קונוטציה
) אורן, האם הגירסה האחרונה שלך תומכת גם בהסרה לחלוטין של התאריך והשעה או רק הפיכתו למספר? (אני כבר לא יכול להתנתק מהפיצ'ר הזה
)
ובגלל שעוד לא הגענו לאחרית הימים (לא חשוב עם איזו קונוטציה
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הגישה של מיקרוסופט היא לשתף פעולה עם כל הגורמים בתחום בארץ.
כנראה שמקור החומר יהיה TV2DAY, מה שאומר שיהיה להם גישה לבדיוק אותו חומר שיש בממירים של הוט ויס, אין שום סיבה שהחתכים שהם יוכלו לעשות עם זה יהיו שונים בתכלית ממה שהם עושים עם מידע זהה בחו"ל.
בשיחה עם הגורמים השונים התברר לי שישראל היא אחת משתי מדינות בעולם (אם אני זוכר נכון, השניה היא אוסטרליה) שבהם ה-EPG איננו נחלת הציבור וכל חברה שעולה לאוויר מחוייבת לפרסמו בחינם לכל מען דבעי...
שום דבר אינו סגור מכיוון שהחברה רוצה לסגור את כל הפינות עם כל החברות (זה עדיין לא קרה, וגם דברים יכולים להשתנות עם הזמן) והתקווה היא שלפחות הנושא המשפטי (כלומר החוזים מול כל הגופים) יסגרו בהקדם. כנראה שהנושא הטכני הרבה פחות בעייתי, מן הסתם...
כנראה שמקור החומר יהיה TV2DAY, מה שאומר שיהיה להם גישה לבדיוק אותו חומר שיש בממירים של הוט ויס, אין שום סיבה שהחתכים שהם יוכלו לעשות עם זה יהיו שונים בתכלית ממה שהם עושים עם מידע זהה בחו"ל.
בשיחה עם הגורמים השונים התברר לי שישראל היא אחת משתי מדינות בעולם (אם אני זוכר נכון, השניה היא אוסטרליה) שבהם ה-EPG איננו נחלת הציבור וכל חברה שעולה לאוויר מחוייבת לפרסמו בחינם לכל מען דבעי...
שום דבר אינו סגור מכיוון שהחברה רוצה לסגור את כל הפינות עם כל החברות (זה עדיין לא קרה, וגם דברים יכולים להשתנות עם הזמן) והתקווה היא שלפחות הנושא המשפטי (כלומר החוזים מול כל הגופים) יסגרו בהקדם. כנראה שהנושא הטכני הרבה פחות בעייתי, מן הסתם...
- droren
- חבר מביא חבר

kouliben1 ,
ניתן להוריד גירסת RC 2 של וינדוס ויסטה בשפה האנגלית
לגבי עברית - מדובר בבילד פנימי שלא מופצץ לבודקי התוכנה בארץ....
ניתן להוריד גירסת RC 2 של וינדוס ויסטה בשפה האנגלית
לגבי עברית - מדובר בבילד פנימי שלא מופצץ לבודקי התוכנה בארץ....
- droren
- חבר מביא חבר

אין ניסוים, תכנס לאתר של מיקרוסופט ויסטה ותוריד משם, יכול להיות שזה כרגע רק למנוי MSDN
RC1 יציב מאד, לא יודע מה המטרה שלך אבל אתה יכול להתחיל איתו
אתה גם יכול לחפש במקורות השונים ברשת, אני בטוח שתמצא
RC1 יציב מאד, לא יודע מה המטרה שלך אבל אתה יכול להתחיל איתו
אתה גם יכול לחפש במקורות השונים ברשת, אני בטוח שתמצא