משקפי תלת מימד נוספים לדגם ST60 של פנסוניק
היי.
רכשתי מסך חדש מהדגם הנ"ל. עם המסך מקבלים שני זוגות משקפיים, והייתי רוצה לרכש עוד שניים.
אני מניחה שהכי זול יהיה להזמין באינטרנט (אי.ביי וכיו"ב). האמנם?
בהנחה שכן, איזה דגם עליי לחפש, האם יתווספו עוד עליות למחיר שאראה שם(מכס/מע"מ)?
אשמח ללינק לאתר/מוכר מומלץ.
תודה מראש.
רכשתי מסך חדש מהדגם הנ"ל. עם המסך מקבלים שני זוגות משקפיים, והייתי רוצה לרכש עוד שניים.
אני מניחה שהכי זול יהיה להזמין באינטרנט (אי.ביי וכיו"ב). האמנם?
בהנחה שכן, איזה דגם עליי לחפש, האם יתווספו עוד עליות למחיר שאראה שם(מכס/מע"מ)?
אשמח ללינק לאתר/מוכר מומלץ.
תודה מראש.
גם אני רכשתי מסך ST60 וקיבלתי 2 זוגות
המשקפיים האלה ספציפית מאוד יקרים ב EBAY כרגע אני בודק לגבי סוגים נוספים של משקפיים אקטיביות זולות יותר
אבל תקחי בחשבון שזה מגיע על חשבון נוחות המשקפיים
המשקפיים של פנסוניק הם הנוחות ביותר שיצא לי לבדוק
המשקפיים האלה ספציפית מאוד יקרים ב EBAY כרגע אני בודק לגבי סוגים נוספים של משקפיים אקטיביות זולות יותר
אבל תקחי בחשבון שזה מגיע על חשבון נוחות המשקפיים
המשקפיים של פנסוניק הם הנוחות ביותר שיצא לי לבדוק
תודה על המענה המהיר 
כמה עולה זוג של פנסוניק בהשוואה לאחרים? מה זה "יקר"?
מה אני אמורה לחפש בכלל ? רק "משקפיים אקטיביות" כל דגם יעבוד עם המסך הזה, או שצריך להגביל חיפוש למשהו נוסף? אשמח אם תעדכן אותי לאחר הסקר שלך.
תודה
כמה עולה זוג של פנסוניק בהשוואה לאחרים? מה זה "יקר"?
מה אני אמורה לחפש בכלל ? רק "משקפיים אקטיביות" כל דגם יעבוד עם המסך הזה, או שצריך להגביל חיפוש למשהו נוסף? אשמח אם תעדכן אותי לאחר הסקר שלך.
תודה
אתה טוען שהמשקפיים של פנסוניק אינן מרצדות באותם תנאים שהסמסונג כן מרצדות? זה מעניין, מפני שגם לי המשקפיים של סמסונג ES8000 מאוד ריצדו. תוכל לפרט יותר באילו תנאים צפית עם שני הסוגים?roidan1 כתב:משקפיים של סמסונג אקטיביות שעולות 20 דולר יעבדו כי הם אינפרא אבל הם לא נוחותבכלל ומרצדות שורפות בעיניים לא אידיאל ראיתי הרבה סרטים איתם אבל משקפיים של פנסוניק עולות 80 דולר זה ההבדל אבל הם עולם אחר...