מסך נהיה שחור אחת לכמה שניות
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הנושא נידון פה ושם אבל עוד לא מצאתי תשובה חד משמעית לנושא
אחרי כשעה עבודה עם המחשב המסך מתחיל להבהב - ז"א נהיה שחור לשנייה וממשיך לעבוד רגיל
המחשב בן חצי שנה כך שקשה לי להאמין שזה בעיית זיקנה כמו שהרבה אומרים.
דרייברים של הכרטיס מסך Onboard עודכנו
מה שמוזר הוא שכאשר מסך החלנות 7 פתוח ללא כל תוכנות - הכל עובד בסדר
יש למשהו רעיון ממה להתחיל על מנת למצוא את הבעייה?
בעייה נוספת היא שכרגע אני נמצא בנורוגיה ואילו המחשב נקנה בארץ כך שנושא האחריות קצת בעייתי......
אחרי כשעה עבודה עם המחשב המסך מתחיל להבהב - ז"א נהיה שחור לשנייה וממשיך לעבוד רגיל
המחשב בן חצי שנה כך שקשה לי להאמין שזה בעיית זיקנה כמו שהרבה אומרים.
דרייברים של הכרטיס מסך Onboard עודכנו
מה שמוזר הוא שכאשר מסך החלנות 7 פתוח ללא כל תוכנות - הכל עובד בסדר
יש למשהו רעיון ממה להתחיל על מנת למצוא את הבעייה?
בעייה נוספת היא שכרגע אני נמצא בנורוגיה ואילו המחשב נקנה בארץ כך שנושא האחריות קצת בעייתי......
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

במקרה שלי מדובר על Win 7 64 bit חוקי
הגדרות כיבוי מסך never
המחשב ממשיך לעבוד ואם אני מקליד משהו הוא ממשיך להקליד גם כאשר המסך מכובה
ניסיתי לזהות את הלוח אם ע"י Everest אבל התוכנה לא מזהה אותו (הכרטסי הינו מובנה על הלוח Intel HD) והלוח הינו מסדרת Gigabit super 4
הגדרות כיבוי מסך never
המחשב ממשיך לעבוד ואם אני מקליד משהו הוא ממשיך להקליד גם כאשר המסך מכובה
ניסיתי לזהות את הלוח אם ע"י Everest אבל התוכנה לא מזהה אותו (הכרטסי הינו מובנה על הלוח Intel HD) והלוח הינו מסדרת Gigabit super 4
נשמע כמו reset של כרטיס מסך. נתקלתי בסימפטומים כאלה במספר מקרים:
(ההתנסות שלי היתה דוקא בכרטיסי nvidia ו-ati אבל אני מניח שהתופעות דומות)
- בעיה ב-driver (לא עדכני או "עדכני מדי") - אפשר לנסות לחזור גרסאות אחורה (קדימה כבר ניסית)
- כרטיס מסך תקול שבהתחממות מתחרפן (פונקציה של זמן עבודה/עומס עבודה) - אפשר לנסות להשיג בהשאלה כרטיס חלופי ולנסות.
- מכונת win8 שלי שמתנהגת כך אחרי כמה ימים של עבודה ואז כל חצי שעה שעה נותנת הבהוב. restart פותר לי את זה לעוד כמה ימים ואני מקוה שב-8.1 או עדכון קרוב אחר זה יעלם. ב-7 זה לא קרה לי במכונה הזו.
(ההתנסות שלי היתה דוקא בכרטיסי nvidia ו-ati אבל אני מניח שהתופעות דומות)
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

עלתה בראשי מחשבת בעיית חום. בימים האחרונים באמת יש פה גל חום (נורווגיה מעל 20 מעלות.........
)
בחורף כאשר הבאתי לפה את המחשב הטמפ הייתה זהה רק עם סימן מינוס..... ואז לאהייתה לי את הבעייה.
בקיצור עוד כמה ימים כאשר אחזור לבית חמי וחמתי אבדוק את המחשב ואם אפשר אני אקנה אולי כרטיס מסך חלופי או אולי כבל DVI
בחורף כאשר הבאתי לפה את המחשב הטמפ הייתה זהה רק עם סימן מינוס..... ואז לאהייתה לי את הבעייה.
בקיצור עוד כמה ימים כאשר אחזור לבית חמי וחמתי אבדוק את המחשב ואם אפשר אני אקנה אולי כרטיס מסך חלופי או אולי כבל DVI
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אז חופשת הסקי נגמרה לה (הייתם מאמינים שאפשר לעשות סקי ביולי / :אוגוסט )
בין לבין חמי וחמתי פנו לחנות מחשבים מקומית שפתרה להם את הבעייה על ידי החלפת מסך. ממה שאני שמעתי מהם הבעייה כבר לא קיימת.....
אני פה עוד כמה ימים ונראה אם אכן הבעייה כבר לא קיימת.
בין לבין חמי וחמתי פנו לחנות מחשבים מקומית שפתרה להם את הבעייה על ידי החלפת מסך. ממה שאני שמעתי מהם הבעייה כבר לא קיימת.....
אני פה עוד כמה ימים ונראה אם אכן הבעייה כבר לא קיימת.