סמסונג- שאלת כתוביות בעברית בהתאם ליבואן
אני רוצה לקנות טלוויזית סמסונג ורוצה לוודא את נושא תמיכה בכתוביות בעברית והיבואנים השונים.
דרך חנויות בזאפ נתקלתי ב-3 יבואנים שונים:
סמליין,
י. שלום
טופ טי-וי
השאלה היא בקניה מאיזה מהיבואנים אני צריך לצפות לתמיכה בכתוביות srt בעברית (לא רק תפריט בעברית !!!) ואצל מי לא.
האם יש הבדל בין הדגמים הקודמים ES לדגמים החדשים F?
האם יש הבדל בין דגמים עם קידומת UA לקידומת UE.
אחת החנויות ,שעובדות עם י.שלום שמייבא דגמים עם קידומת UE מאירופה, מסרה לי שבדגם F יש בכל מקרה תמיכה בעברית, האם זה נכון?
תודה
דרך חנויות בזאפ נתקלתי ב-3 יבואנים שונים:
סמליין,
י. שלום
טופ טי-וי
השאלה היא בקניה מאיזה מהיבואנים אני צריך לצפות לתמיכה בכתוביות srt בעברית (לא רק תפריט בעברית !!!) ואצל מי לא.
האם יש הבדל בין הדגמים הקודמים ES לדגמים החדשים F?
האם יש הבדל בין דגמים עם קידומת UA לקידומת UE.
אחת החנויות ,שעובדות עם י.שלום שמייבא דגמים עם קידומת UE מאירופה, מסרה לי שבדגם F יש בכל מקרה תמיכה בעברית, האם זה נכון?
תודה
עברית ואפליקציות ישראליות קיימות בדגמים של סמליין. תוצרת אסיה.
בדגמים האירופאים יש SCART ולפעמים גם מקלט לוויני בנוסף לעידן+. אולי כבר הכניסו תפריט בעברית גם בהם, צריך לבדוק.
ההגדרה של שלום כיבואן רשמי ממש לא מדוייקת. למיטב ידיעתי הוא לא רוכש ישירות מסמסונג, בניגוד לסמליין. אבל כן, אם אתה מחפש דגם אירופאי האופציה היחידה היא לרכוש ממנו.
בדגמים האירופאים יש SCART ולפעמים גם מקלט לוויני בנוסף לעידן+. אולי כבר הכניסו תפריט בעברית גם בהם, צריך לבדוק.
ההגדרה של שלום כיבואן רשמי ממש לא מדוייקת. למיטב ידיעתי הוא לא רוכש ישירות מסמסונג, בניגוד לסמליין. אבל כן, אם אתה מחפש דגם אירופאי האופציה היחידה היא לרכוש ממנו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יבואן רשמי של סמסונג זה רק סמליין ורק שם יש תמיכה מלאה בעברית.
זה לא אומר שלא תהיה לך עברית ביבוא מקביל - זה רק לא מובטח שכן...
זה לא אומר שלא תהיה לך עברית ביבוא מקביל - זה רק לא מובטח שכן...
תודה על התשובות.
מישהו קנה או התעניין לגבי הדגמים החדשים מדגם F ויודע אם בדגמים האירופים שלהם (כלומר, UE, לא אלה שמיובאים ע"י סמליין) הוסיפו תמיכה לכתוביות בעברית באופן גורף?
אני יודע שבסדרות הקודמות של ה-ES לא היה, או לרוב לא היה, אבל לפי החנות שבדקתי דרכה הוא התחייב לי שיש, רק שאני לא סומך עליו במאה אחוז ומעדיף לברר זאת מראש.
הכי אשמח אם יש מישהו שקנה כזאת ויגיד מניסיון אבל אשמח לתגובה מכל אחד אחר שיודע משהו בנידון.
תודה
מישהו קנה או התעניין לגבי הדגמים החדשים מדגם F ויודע אם בדגמים האירופים שלהם (כלומר, UE, לא אלה שמיובאים ע"י סמליין) הוסיפו תמיכה לכתוביות בעברית באופן גורף?
אני יודע שבסדרות הקודמות של ה-ES לא היה, או לרוב לא היה, אבל לפי החנות שבדקתי דרכה הוא התחייב לי שיש, רק שאני לא סומך עליו במאה אחוז ומעדיף לברר זאת מראש.
הכי אשמח אם יש מישהו שקנה כזאת ויגיד מניסיון אבל אשמח לתגובה מכל אחד אחר שיודע משהו בנידון.
תודה
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
העברית נמצאת בכל המכשירים ללא קשר לארץ היצור, היבואן והדגם.
כל מי שטוען אחרת מטעה.
אבל... היא נעולה ולא נגישה למי שלא יודע איך להיכנס לתפריט הטכנאי.
כל מכשיר עד סדרה F כולל אפשר לפתוח לעברית + כותרות + לוויון.
אם החנות מתחייבת על עברית, שתכתוב את זה בקבלה ואז אחד מהשניים.
או שפתחו פה את המכשיר והתקינו עברית, או שיבוא טכנאי אליך הביתה לעשות את זה.
כל מי שטוען אחרת מטעה.
אבל... היא נעולה ולא נגישה למי שלא יודע איך להיכנס לתפריט הטכנאי.
כל מכשיר עד סדרה F כולל אפשר לפתוח לעברית + כותרות + לוויון.
אם החנות מתחייבת על עברית, שתכתוב את זה בקבלה ואז אחד מהשניים.
או שפתחו פה את המכשיר והתקינו עברית, או שיבוא טכנאי אליך הביתה לעשות את זה.
תודה ahersko,
אני משער שבפתיחת עברית אתה מתכוון גם לקריאת כתוביות SRT בעברית בצורה תקינה ולא רק תפריטים בעברית, נכון?
(כלומר לא ג'יבריש או הפוך, למרות שאם זה רק בעיה של עברית הפוכה אז אני משער שיחסית קל לפתור זאת ע"י תיקון בקובץ ה-SRT).
לכל בעלי סדרה F אירופאי,
נשמח אם מישהו שניסה את הקוד טכנאי יגיב אם הצליח לו או לא.
תודה
אני משער שבפתיחת עברית אתה מתכוון גם לקריאת כתוביות SRT בעברית בצורה תקינה ולא רק תפריטים בעברית, נכון?
(כלומר לא ג'יבריש או הפוך, למרות שאם זה רק בעיה של עברית הפוכה אז אני משער שיחסית קל לפתור זאת ע"י תיקון בקובץ ה-SRT).
לכל בעלי סדרה F אירופאי,
נשמח אם מישהו שניסה את הקוד טכנאי יגיב אם הצליח לו או לא.
תודה
מי סיפר לך שבסדרות הקודמות אין עברית.ido78 כתב:תודה על התשובות.
...אני יודע שבסדרות הקודמות של ה-ES לא היה, או לרוב לא היה, אבל לפי החנות שבדקתי דרכה הוא התחייב לי שיש, רק שאני לא סומך עליו במאה אחוז ומעדיף לברר זאת מראש.
תודה...
קניתי את הדגם UE55ES6200 לפני כמה חודשים כשהיבואן י.שלום.
יש תפריטים בעברית ותמיכה מלאה בכתוביות בעברית ואין שום בעיות...
חוץ מזה במעמד הרכישה/הזמנה דרוש שיהיה רשום תמיכה מלאה בעברית,
תפריטים ותמיכה בכתוביות בעברית - שיהיו רשומים באופן ברור בחשבונית/קבלה כמו שאני עשיתי.