אני משתמש המקינטה כמה שנים ובשנה האחרונה בבריקה 2 ונהנה מאוד מהקרמה שלה
אך משום שאני שותה את האספרסו שלי עם חצי כפית סוכר חלק מהקרמה מתפוגגת בבחישה
אז חשבתי
(נא לא להתנפל עלי)

לפי התיאוריה הפילוסופית "התער של אוקם" הפתרון הזה הוא הפתרון הנכון, ולא אני לא אירוני כמו מוטי.uriler כתב:נשמע לי פשוט יותר להשתמש במי סוכר, שיימזגו לכוס לפני הקפה (ואז מזיגת הקפה תערבב אותם ולא יהיה צורך בבחישה).
....

גם העירקים הזקנים היו משתמשים בפטנט הזה עם תה, הכרתי אחד שהשיניים שלו היו פשוט "אכולות" במקום שהוא היה מחזיק את הקוביה.......אז אולי לא כדאי להפוך את זה למנהג קבוע.NEGRO כתב:הפרסים משתמשים בגבישי סוכר שנקראים "קאנט" זה מה שזכור לי.
הסוכר מומס ומיובש לגבישי סוכר ואז שמים חתיכה קטנה בפה וכאשר שותים תה, התה ממיס את הסוכר וממתיק.
אולי תנסה עם אספרסו......

מוטי אני מסכים אתך ב118% ( 100% כולל מע"מ). קפה הוא משקה עדין וכל דבר שמוסיפים לו משתלט על חלק גדול מקשת הטעמים שלו, אני לפעמים חוטא בקפה עם הל ואפילו פעם בהמון זמן בקפה עם חוואייג' אבל מבחינתי מדובר כבר במשקה אחר שהוא לא קפה, אותו דבר אם הייתי שותה קפה עם סוכר. מבחינתי מדובר במה שאנחנו כאן בקולומביה קוראים "אגווה דה פנלה" עם קפה. אבל כל אדם זכאי לסטייה הקטנה שלו כל עוד זה בהסכמה ולא מעורבים בזה קטינים.moti_r כתב:הבעיה היא לא איך מערבבים סוכר בקפה. הבעיה היא שמערבבים סוכר בקפה.
אני מבטיח לכל מי שרגיל לשתות אספרסו עם סוכר - ביום שתוציאו את הסוכר מהקפה, תגלו עולם חדש של טעמים....

נבאט.NEGRO כתב:הפרסים משתמשים בגבישי סוכר שנקראים "קאנט" זה מה שזכור לי.....

כאשר גרתי בספרד והיה להם אספרסו לא טוב אז הייתי מזמין מה שהם קוראים אם אני זוכר נכון "קפה בונבון" שזה אספרסו עם חלב מרוכז ששוקע ומוגש בכוסית שקופה ככה שזה נראה כמו "קוקטייל שכבות", לא הייתי מערבב כמו שמקובל, הייתי שותה את האספרסו מהר, ולפני שהיה מגיע הטעם לוואי השרוף הייתי כבר מגיע לחלב המרוכז ו"הורג" את השרוף עם המתוק.urich כתב:אני את השחור שלי מזמן כבר לא שותה עם סוכר אבל באספרסו אני ממש אוהב טיפה סוכר (שליש שקית) בלי לערבב כמעט.
הסוכר שנשאר בתחתית של הכוס עם כפית זה פינוק מבחינתי ( וגם מבחינת אשתי שגונבת לי)....