מערכת ה cnr ש 014 הולכים להשיק
לפי הבנתי אין קשר למיקום גיאוגרפי
התמיכה הטכנית מנסה להוסיף אותי למערכת הזאת בגלל הפניות הרבות שלי אליהם בסוגיה של החיבור 100 מגה שלהם והניתובים השונים לחו"ל
בנתיים אני מחובר עם dhcp של 013 - והאמת היא שהם בכלל לא רעים...(הבנתי שב 013 כבר מופעל סוג מסויים של מערכת בקרה על ה dhcp)
התמיכה הטכנית מנסה להוסיף אותי למערכת הזאת בגלל הפניות הרבות שלי אליהם בסוגיה של החיבור 100 מגה שלהם והניתובים השונים לחו"ל
בנתיים אני מחובר עם dhcp של 013 - והאמת היא שהם בכלל לא רעים...(הבנתי שב 013 כבר מופעל סוג מסויים של מערכת בקרה על ה dhcp)
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אני מבין שמדובר על תשתית הוט? אני זוכר שלפני שלושה חודשים לערך חבר פורום כאן כתב שבזקב"ל עובדים על זה שהשרתים ישבו אצלהם ולא בהוט יהיה להם שליטה מלאה על חיבורי DHCP ללא חייגן, כנראה הוא התכוון למשהוא בסגנון הזה,
מעניין אם יעבירו אוטומטית את כל הלקוחות למערכת זו או שצריך לבקש את זה מהם,ייתכן שזה קשור לחוק החכרת תשתית? אולי הם העצם יהפכו להיות הספק+תשתית בהוט?
מעניין אם יעבירו אוטומטית את כל הלקוחות למערכת זו או שצריך לבקש את זה מהם,ייתכן שזה קשור לחוק החכרת תשתית? אולי הם העצם יהפכו להיות הספק+תשתית בהוט?
כן כנראה מדובר במערכת הזאת ,ValorHeart כתב:אני מבין שמדובר על תשתית הוט? אני זוכר שלפני שלושה חודשים לערך חבר פורום כאן כתב שבזקב"ל עובדים על זה שהשרתים ישבו אצלהם ולא בהוט יהיה להם שליטה מלאה על חיבורי DHCP ללא חייגן, כנראה הוא התכוון למשהוא בסגנון הזה,
מעניין אם יעבירו אוטומטית את כל הלקוחות למערכת זו או שצריך לבקש את זה מהם,ייתכן שזה קשור לחוק החכרת תשתית? אולי הם העצם יהפכו להיות הספק+תשתית בהוט?...
לאחר הפיילוט הם יעבירו אוטומטית את כלל הלקוחות למערכת החדשה - בסה"כ זה אינטרס שלהם
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מעולה, כי לאחרונה אני סובל מאוד מ014 + הוט 100 מגה, המהירות לתשתית שלי (בדיקת מהירות מול הוט) מעולה - 100 מגה כל הזמן, אבל כשזה עובר לספק הכל איטי ולא זז, אם יצרפו אותך לפיילוט אשמח אם תעלה רשמים!