עקיפת הטיימר במטחנת גרינטה
היי,
כיוון שהאיטלקי שתכנן את הגרינטה חשב על רעיון נחמד כמו טיימר אבל לא חשב לתת אפשרות למצב ידני מלא, אבקש את עזרת האלקטרונאים כאן בפורום.
אני מעוניין לעקוף את הטיימר לחלוטין ולעבוד במצב ידני לגמרי (מעגל חשמלי פשוט).
פתחתי את המטחנה מלמטה ואני רואה לוח אלקטרוני קטן, המתחבר למנוע עצמו ולקבל גדול (אורכו מס' ס"מ).
אני לא יודע מה תפקידו של הקבל (האם קשור לטיימר או לייצוב).
האם אוכל להשיג פתרון במספר דקות ומלחם?
הנה הדיאגרמה (בסיסית מאוד, אבל זה מה שאפשר למצוא..)
תודה!
כיוון שהאיטלקי שתכנן את הגרינטה חשב על רעיון נחמד כמו טיימר אבל לא חשב לתת אפשרות למצב ידני מלא, אבקש את עזרת האלקטרונאים כאן בפורום.
אני מעוניין לעקוף את הטיימר לחלוטין ולעבוד במצב ידני לגמרי (מעגל חשמלי פשוט).
פתחתי את המטחנה מלמטה ואני רואה לוח אלקטרוני קטן, המתחבר למנוע עצמו ולקבל גדול (אורכו מס' ס"מ).
אני לא יודע מה תפקידו של הקבל (האם קשור לטיימר או לייצוב).
האם אוכל להשיג פתרון במספר דקות ומלחם?
הנה הדיאגרמה (בסיסית מאוד, אבל זה מה שאפשר למצוא..)
תודה!
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אני הייתי מנחש לחבר את RL1 ל RL2, אבל זה רק ניחוש 
יום דבש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
RL1 ו 2 הן יציאות של הממסר.
אתה לוחץ על לחצן עדין וזול שמפעיל את הטיימר, הטיימר פותח ממסר שמפעיל את המנוע.
אתה צריך לחבר את הלחצן לממסר שיהיה בטור למנוע.
אני לא סגור על מה מחובר פנימית בקופסה של הטיימר אבל השינוי צריך להיות פנימי שם - לנתק את היציאות של הטיימר ולהחליף אותן בלחצן
אתה לוחץ על לחצן עדין וזול שמפעיל את הטיימר, הטיימר פותח ממסר שמפעיל את המנוע.
אתה צריך לחבר את הלחצן לממסר שיהיה בטור למנוע.
אני לא סגור על מה מחובר פנימית בקופסה של הטיימר אבל השינוי צריך להיות פנימי שם - לנתק את היציאות של הטיימר ולהחליף אותן בלחצן
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
יש דגם של המטחנה שהוא ללא טיימר וההבדל בין הדגמים הוא רק בכרטיס.
נראה לי שהלחצן יעמוד בזה. הוא לא כזה שברירי..
אני לא רוצה לכוון לזמן מקסימלי כי אני רוצה לטחון לפי צורך מבלי שאאלץ להכניס כמות פוליפ מדויקת.
מה שקורה היום זה שבמידה הפולים קצת שמנוניים ונטחנים לאט יותר, אין לי אפשרות לתת עוד קיק קטן להשלמת המנה וזה מעצבן.
אני אחשוב איך לעקוף את הטיימר ובמקסימום אקנה כרטיס חלופי ב 30 יורו..
תודה
נראה לי שהלחצן יעמוד בזה. הוא לא כזה שברירי..
אני לא רוצה לכוון לזמן מקסימלי כי אני רוצה לטחון לפי צורך מבלי שאאלץ להכניס כמות פוליפ מדויקת.
מה שקורה היום זה שבמידה הפולים קצת שמנוניים ונטחנים לאט יותר, אין לי אפשרות לתת עוד קיק קטן להשלמת המנה וזה מעצבן.
אני אחשוב איך לעקוף את הטיימר ובמקסימום אקנה כרטיס חלופי ב 30 יורו..
תודה
ֳ©ֳ¹ ֳ£ֳ¢ֳ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ¨ֳ§ֳ°ֳ₪ ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ¬ֳ¬ֳ ֳ¨ֳ©ֳ©ֳ®ֳ¸ ֳ¥ֳ₪ֳ₪ֳ¡ֳ£ֳ¬ ֳ¡ֳ©ֳ¯ ֳ₪ֳ£ֳ¢ֳ®ֳ©ֳ ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ¸ֳ· ֳ¡ֳ«ֳ¸ֳ¨ֳ©ֳ±.
ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ¬ֳ© ֳ¹ֳ₪ֳ¬ֳ§ֳ¶ֳ¯ ֳ©ֳ²ֳ®ֳ¥ֳ£ ֳ¡ֳ¦ֳ₪. ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ¬ֳ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ¸ֳ©..
ֳ ֳ°ֳ© ֳ¬ֳ ֳ¸ֳ¥ֳ¶ֳ₪ ֳ¬ֳ«ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ¬ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ®ֳ·ֳ±ֳ©ֳ®ֳ¬ֳ© ֳ«ֳ© ֳ ֳ°ֳ© ֳ¸ֳ¥ֳ¶ֳ₪ ֳ¬ֳ¨ֳ§ֳ¥ֳ¯ ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ¶ֳ¥ֳ¸ֳ× ֳ®ֳ¡ֳ¬ֳ© ֳ¹ֳ ֳ ֳ¬ֳµ ֳ¬ֳ₪ֳ«ֳ°ֳ©ֳ± ֳ«ֳ®ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ´ ֳ®ֳ£ֳ¥ֳ©ֳ·ֳ÷.
ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ·ֳ¥ֳ¸ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ£ֳ₪ ֳ₪ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ ֳ·ֳ¶ֳ÷ ֳ¹ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ©ֳ ֳ¥ֳ°ֳ¨ֳ§ֳ°ֳ©ֳ ֳ¬ֳ ֳ¨ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸, ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ© ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ÷ֳ÷ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ·ֳ©ֳ· ֳ·ֳ¨ֳ¯ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ¬ֳ®ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ°ֳ₪ ֳ¥ֳ¦ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳ¶ֳ¡ֳ¯.
ֳ ֳ°ֳ© ֳ ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ ֳ©ֳ× ֳ¬ֳ²ֳ·ֳ¥ֳ³ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¨ֳ©ֳ©ֳ®ֳ¸ ֳ¥ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ±ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ ֳ ֳ·ֳ°ֳ₪ ֳ«ֳ¸ֳ¨ֳ©ֳ± ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ´ֳ© ֳ¡ 30 ֳ©ֳ¥ֳ¸ֳ¥..
ֳ÷ֳ¥ֳ£ֳ₪
ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ¬ֳ© ֳ¹ֳ₪ֳ¬ֳ§ֳ¶ֳ¯ ֳ©ֳ²ֳ®ֳ¥ֳ£ ֳ¡ֳ¦ֳ₪. ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ¬ֳ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ¸ֳ©..
ֳ ֳ°ֳ© ֳ¬ֳ ֳ¸ֳ¥ֳ¶ֳ₪ ֳ¬ֳ«ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ¬ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ®ֳ·ֳ±ֳ©ֳ®ֳ¬ֳ© ֳ«ֳ© ֳ ֳ°ֳ© ֳ¸ֳ¥ֳ¶ֳ₪ ֳ¬ֳ¨ֳ§ֳ¥ֳ¯ ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ¶ֳ¥ֳ¸ֳ× ֳ®ֳ¡ֳ¬ֳ© ֳ¹ֳ ֳ ֳ¬ֳµ ֳ¬ֳ₪ֳ«ֳ°ֳ©ֳ± ֳ«ֳ®ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ´ ֳ®ֳ£ֳ¥ֳ©ֳ·ֳ÷.
ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ·ֳ¥ֳ¸ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ£ֳ₪ ֳ₪ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ ֳ·ֳ¶ֳ÷ ֳ¹ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ©ֳ ֳ¥ֳ°ֳ¨ֳ§ֳ°ֳ©ֳ ֳ¬ֳ ֳ¨ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸, ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ© ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ÷ֳ÷ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ·ֳ©ֳ· ֳ·ֳ¨ֳ¯ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ¬ֳ®ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ°ֳ₪ ֳ¥ֳ¦ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳ¶ֳ¡ֳ¯.
ֳ ֳ°ֳ© ֳ ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ ֳ©ֳ× ֳ¬ֳ²ֳ·ֳ¥ֳ³ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¨ֳ©ֳ©ֳ®ֳ¸ ֳ¥ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ±ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ ֳ ֳ·ֳ°ֳ₪ ֳ«ֳ¸ֳ¨ֳ©ֳ± ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ´ֳ© ֳ¡ 30 ֳ©ֳ¥ֳ¸ֳ¥..
ֳ÷ֳ¥ֳ£ֳ₪