עוד מעשייה על חברת הוט - HOT
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלום לכולם,
אני חייב להתחיל בגילוי נאות ולומר שאני מעולם לא הייתי לקוח של חברת הוט, חששתי מאוד להצטרף אליהם עקב כל הסיפורים ששמעתי\ראיתי\קראתי.
לפני 3 חודשים עם יציאת הטריפלים המשתלמים כמו ה-COMPACT במחיר של 199 שקלים הכולל טלויזיה בסיסית + קו טלפון עם 60 דקות כלולות + אינטרנט 100 מגה חשבתי לנסות ולהציע זאת לחמותי שעד כה התבססה על עידן+ ותשלום מופקע לבזק על קו טלפון + אינטרנט 5 מגה.
ההצטרפות למבצע כאמור היתה דרך האתר וכך עשיתי.
לא קיבלתי שום אישור או אסמכתא אבל החברה יצרה קשר במיידי ותיאמה התקנה.
הופתעתי מהיעילות והזריזות וגם חמותי ובני ביתה היו מרוצים.
השבוע קיבלתי טלפון מחמותי שבישרה לי שחייבו אותה על סכום של 299 שקלים.
פניתי לחברת הוט לברר על מה ולמה, ענה לי מוקדן בשם שאדי, שבישר לי בשמחה שאני מחובר למסלול CLASSIC וזוהי עלותו.
ניסיתי לשווא להסביר לו שזה לא מה שביקשתי ושיסדר את העניין, מה שלא מנע ממנו לומר לי שזה מה שמעודכן לו ואין לו דרך לשנות זאת.
נאלצתי לבקש ניתוק על מנת לקדם את העניין.
חזרה אליי נציגה בשם אתי, שהודיעה לי חגיגית שחלה טעות כנראה ושחיברו אותי למסלול CLASSIC.
אמרתי לה , את זה הבנתי כבר. מה עושים לסדר זאת.
הוא לא התבלבלה והודיעה לי חגיגית שאין יותר את המבצע שאליו כביכול התחברתי ושהיום הטריפל COMPACT כולל רק אינטרנט של 30 מגה.
כאן כבר התחיל לעלות לי עשן מהאוזניים, והנציגה עוד האשימה אותי מדוע לא שמתי לב שהם עשו טעות ואיך זה שלא שמתי לב שיש לי הרבה יותר ערוצים ממה שאמור להיות.
אמרתי לה סליחה באמת, אני אמור לשים לב? גם ככה בקושי רואים טלוויזיה. זו הסיבה שלקחנו את הטריפל הזה.
הטעות היא שלכם ולכן עליכם לדאוג לתקן אותה בהקדם.
לאחר דין ודברים הסכמתי איתה שהם יורידו את המהירות ל-30 מגה אבל החודש חינם וסבסוד עלות ההתקנה ישארו על כנם.
לא חלף לו יום וקיבלתי היום טלפון מהם שוב, כאן היתה קארין על הקו.
שלום לך היא אומרת, מה הבעיה ואיך אוכל לעזור?
שוב שטחתי בפניה את הסיפור והיא לא התבלבלה, ואמרה לי קיבלת ממירי HD שלא כלולים בטריפל הזול בנוסף יש לך 2 ממירים ומגיע לך רק אחד.
אני שולחת לך טכנאי להחליף לך את הממירים לממירים רגילים ומוסיפה 20 שקלים על הממיר הנוסף.
כאן כבר קלו כל הקיצים וביקשתי לסיים את הרומן המיותר הזה.
אין מה להגיד, החברה הזאת עושה הכל כולל הכל בשביל לזכות ב"אהדת" הציבור.
אני חייב להתחיל בגילוי נאות ולומר שאני מעולם לא הייתי לקוח של חברת הוט, חששתי מאוד להצטרף אליהם עקב כל הסיפורים ששמעתי\ראיתי\קראתי.
לפני 3 חודשים עם יציאת הטריפלים המשתלמים כמו ה-COMPACT במחיר של 199 שקלים הכולל טלויזיה בסיסית + קו טלפון עם 60 דקות כלולות + אינטרנט 100 מגה חשבתי לנסות ולהציע זאת לחמותי שעד כה התבססה על עידן+ ותשלום מופקע לבזק על קו טלפון + אינטרנט 5 מגה.
ההצטרפות למבצע כאמור היתה דרך האתר וכך עשיתי.
לא קיבלתי שום אישור או אסמכתא אבל החברה יצרה קשר במיידי ותיאמה התקנה.
הופתעתי מהיעילות והזריזות וגם חמותי ובני ביתה היו מרוצים.
השבוע קיבלתי טלפון מחמותי שבישרה לי שחייבו אותה על סכום של 299 שקלים.
פניתי לחברת הוט לברר על מה ולמה, ענה לי מוקדן בשם שאדי, שבישר לי בשמחה שאני מחובר למסלול CLASSIC וזוהי עלותו.
ניסיתי לשווא להסביר לו שזה לא מה שביקשתי ושיסדר את העניין, מה שלא מנע ממנו לומר לי שזה מה שמעודכן לו ואין לו דרך לשנות זאת.
נאלצתי לבקש ניתוק על מנת לקדם את העניין.
חזרה אליי נציגה בשם אתי, שהודיעה לי חגיגית שחלה טעות כנראה ושחיברו אותי למסלול CLASSIC.
אמרתי לה , את זה הבנתי כבר. מה עושים לסדר זאת.
הוא לא התבלבלה והודיעה לי חגיגית שאין יותר את המבצע שאליו כביכול התחברתי ושהיום הטריפל COMPACT כולל רק אינטרנט של 30 מגה.
כאן כבר התחיל לעלות לי עשן מהאוזניים, והנציגה עוד האשימה אותי מדוע לא שמתי לב שהם עשו טעות ואיך זה שלא שמתי לב שיש לי הרבה יותר ערוצים ממה שאמור להיות.
אמרתי לה סליחה באמת, אני אמור לשים לב? גם ככה בקושי רואים טלוויזיה. זו הסיבה שלקחנו את הטריפל הזה.
הטעות היא שלכם ולכן עליכם לדאוג לתקן אותה בהקדם.
לאחר דין ודברים הסכמתי איתה שהם יורידו את המהירות ל-30 מגה אבל החודש חינם וסבסוד עלות ההתקנה ישארו על כנם.
לא חלף לו יום וקיבלתי היום טלפון מהם שוב, כאן היתה קארין על הקו.
שלום לך היא אומרת, מה הבעיה ואיך אוכל לעזור?
שוב שטחתי בפניה את הסיפור והיא לא התבלבלה, ואמרה לי קיבלת ממירי HD שלא כלולים בטריפל הזול בנוסף יש לך 2 ממירים ומגיע לך רק אחד.
אני שולחת לך טכנאי להחליף לך את הממירים לממירים רגילים ומוסיפה 20 שקלים על הממיר הנוסף.
כאן כבר קלו כל הקיצים וביקשתי לסיים את הרומן המיותר הזה.
אין מה להגיד, החברה הזאת עושה הכל כולל הכל בשביל לזכות ב"אהדת" הציבור.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אסכם זאת כך:
שוב למדנו,
למה צריך לדרוש ולקבל בשיחת הטלפון עם נציג השירות (של כול חברה)
1. השם של הנציג שאיתו סגרת את הדיל
2. מספר האסמכתא של הפניה
3. עותק של העסקה לאמייל.
לא הגיע המייל תוך שעה...להתקשר ולבקש את העסקה במייל.
אחרי שקיבלת תמשיך הלאה.
לא קיבלת את המייל אל תמשיך בעסקה.
אחרי חודש חודשיים אתה תגלה הפתעות ולך תוכיח...
אם תעקוב בפורום תראה כמה נציגי הוט אומרים משהו אחד וכותבים במחשב משהו אחר....
לי זה קרה פעמיים אישית.
אבל כמו שאמרתי לי היה מייל על העסקה וכבר אחרי שעה ראיתי שרשמו משהו אחר במחשב שלהם...
ככה שהצעקות לקבל את מה שסגרתי היו אחרי שעה ולא אחרי חודש....שכבר נגמרו המבצעים...לא זוכרים מי אישר לך את זה...
שוב למדנו,
למה צריך לדרוש ולקבל בשיחת הטלפון עם נציג השירות (של כול חברה)
1. השם של הנציג שאיתו סגרת את הדיל
2. מספר האסמכתא של הפניה
3. עותק של העסקה לאמייל.
לא הגיע המייל תוך שעה...להתקשר ולבקש את העסקה במייל.
אחרי שקיבלת תמשיך הלאה.
לא קיבלת את המייל אל תמשיך בעסקה.
אחרי חודש חודשיים אתה תגלה הפתעות ולך תוכיח...
אם תעקוב בפורום תראה כמה נציגי הוט אומרים משהו אחד וכותבים במחשב משהו אחר....
לי זה קרה פעמיים אישית.
אבל כמו שאמרתי לי היה מייל על העסקה וכבר אחרי שעה ראיתי שרשמו משהו אחר במחשב שלהם...
ככה שהצעקות לקבל את מה שסגרתי היו אחרי שעה ולא אחרי חודש....שכבר נגמרו המבצעים...לא זוכרים מי אישר לך את זה...
הפייסבוק שלהם עמוס בתלונות מפה ועד הירח... אז עוד אחת לא תעזור מי יודע מה...benny123 כתב:הייתי מציע לכתוב זאת בעמוד הרשמי שלהם בפייסבוק
אתה לא תזכה למענה אנושי מהחברה - יש מענה רובוטי אך לפחות תשטיח את הסיפור למען יראו ויראו....