זקוק (שוב) להמלצה למכונת כביסה

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם,

לפני מספר שבועות פתחתי כאן אשכול עם בקשה להמלצה למכונת כביסה. בעיקרון החלטתי ללכת כבר על דגם של בוש במחיר של 2300 ש"ח, אבל מאילוצי תקציב עליי לרדת לתקציב של 1600-1900 ש"ח. אני יודע שבמחירים האלה אפשר להשיג מכונה של קונסטרוקטה, ששמתי לב שהן נראות פשוטות יותר. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי את הדגם הבא:

http://www.constructa.co.il/%D7%A7%D7%9 ... rettyPhoto

זה נראה שההפעלה שלה בעיקרה דיגיטלית, למרות שחברים בפורום טוענים שעדיף מכונה שתהיה כמה שפחות דיגיטלית ועם צגים למינהם..

הבעיה שגם המראה והעיצוב החדשניים חשובים לי (מין שריטה כזאת שיש לי), האם יש דגם כלשהו של קונסטרוקטה שאינו פועל בהפעלה דיגיטלית מלאה, בדומה לדגם WAE20263IL של בוש?

תודה.

חנן62
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

באופן כללי, קונסטרוקטה היא מותג שנועד להיות ברמת מחיר אחת מתחת לבוש וסימנס. זה אומר בעיקר עיצוב פשוט יותר.
המכונה שצירפת נראית לדעתי טוב מאוד. עיצוב מינימליסטי זה הכי מודרני שיש :wink:
יש דגם נוסף כמעט זהה פרט לעניין הצג הדיגיטלי, מצרף כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838057

אגב, במחירים האלו יש ל"בלומברג" מכונות טובות מאוד. כמו זו http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
לדעתי היא דיגיטלית לפחות בחלקה, אבל אולי תאהב את העיצוב. אני מכיר מישהו שקנה אחת במחיר מצחיק והופתע מאוד לטובה.

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: daycalon
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

במחיר הזה רק electrolux

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה, השאלה אם הפעלה דיגיטלית כמו בשתי המכונות האלו (קונסטרוקטה ובלומברג) לא אכן נוטה לתקלות?

בלומברג לא נופלים ברמתם מקונסטרוקטה/בוש וכו'?
נערך לאחרונה על ידי IA ב 24/07/2013 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #5 

לא מכיר את בלומברג אבל קונסטרוקטה זה אותה איכות של בוש וסימנס (אותם רכיבים) פשוט מתומחר כמותג יותר זול (שאל כל טכנאי של מכשירים לבנים...)

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #6 

בלומברג זה מותג תורכי. עדיף כבר סיני.

תחפש מכונה הכי זולה עם הכי הרבה שנות אחריות ועדיף תוצרת אירופה. אלקטרולוקס או זנוסי אמורים להיכנס לתקציב, וחלק מהדגמים עדיין מיוצרים בצרפת.

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לדגמים של קונסטרוקטה יש אופציה להרחבת אחריות ל-5 שנים, בתוספת של 200 ש"ח. מכונה פשוטה פשוטה ב-1200 ש"ח אני לא רוצה..אבל משהו באיזור ה-1700 נראה לי מתאים.

חנן62
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

dmitrys כתב:בלומברג זה מותג תורכי. עדיף כבר סיני.

תחפש מכונה הכי זולה עם הכי הרבה שנות אחריות ועדיף תוצרת אירופה. אלקטרולוקס או זנוסי אמורים להיכנס לתקציב, וחלק מהדגמים עדיין מיוצרים בצרפת.
...
1. בלומברג מיוצר בטורקיה, אבל יש להם תו תקן גם של גרמניה וגם של האיחוד. אני לא הייתי פוסל סתם כך תוצרת טורקיה- רוב המקררים ומכונות הכביסה בעולם מיוצרים שם, אז כנראה שהחבר'ה האלה יודעים משהו על מה שהם עושים (פוליטיקה בצד).

2. לרשימה של תוצרת אירופה כדאי להוסיף את AEG, שמיוצרות חלקן בצרפת וחלקן בפולין. מכונה שלהם בקיבולת של 5-6 ק"ג ושאינה פתח עליון תעלה פחומ-2000 ש"ח, וזו השקעה בטוחה למדי.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #9 

IA כתב:תודה, השאלה אם הפעלה דיגיטלית כמו בשתי המכונות האלו (קונסטרוקטה ובלומברג) לא אכן נוטה לתקלות?
...
מה שלא מבינים כולם שבכל המ.כ יש כרטיסים אלקטרונים. אין יותר מ.כ מכניות. כל כרטיס מהמכונה הפשוטה ועד המכונה המשוכללת עולה בין 800 ל- 1500 ₪ וזה לא משנה אם יש צג דיגיטלי או לא לכמות התקלות או לנזק בכרטיס.
בד״כ כרטיסים נשרפים ממכות ונחשולי חשמל.

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

טלHD כתב:
IA כתב:תודה, השאלה אם הפעלה דיגיטלית כמו בשתי המכונות האלו (קונסטרוקטה ובלומברג) לא אכן נוטה לתקלות?
...
מה שלא מבינים כולם שבכל המ.כ יש כרטיסים אלקטרונים. אין יותר מ.כ מכניות. כל כרטיס מהמכונה הפשוטה ועד המכונה המשוכללת עולה בין 800 ל- 1500 ₪ וזה לא משנה אם יש צג דיגיטלי או לא לכמות התקלות או לנזק בכרטיס.
בד״כ כרטיסים נשרפים ממכות ונחשולי חשמל.
...

הבנתי תודה, מגן ברקים וכו' יכול לעזור?

ומה בעניין ניקוי אבנית ותחזוקה בכלל?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #11 

מגן ברקים עם השהייה בהחלט יכול לעזור.
לגבי תחזוקה אין צורך מיוחד אם אין בעיית אבנית בבית.
אם יש אז בכל מקרה רצוי לשים פילטר יעודי ביציאה מהשעון לצינור הראשי לדירה.

IA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

הבנתי, תודה לכולם בכל אופן :)

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”