הסטאפ החדש שלי - במחסן עבודה .
פעם בכמה שנים אני מוציא את התכולה של המחסן (שהוא גם חדר עבודה וסדנה קטנה שלי)
ומבצע ניקוי רציני. כמויות האבק , נשורת עץ וכו' עצומה וזה גם חדר שמשמש אותי ללמידה.
הפעם גם החלטתי להוריד לשם את ה BOSE 901 שאני עומד למכור , וליהנות מהם כמה שאפשר .
חיברתי אותם לרסיבר חמוד וקטן SONY STR 2800L שמוציא רק 25 וואט לערוץ , והאמת לא צריך יותר מזה
העוצמה של הסאונד גבוהה , ויותר ממספיקה : שילוב של רמקולים נצילים וקלים לדחיפה (לטענתם)
וחדר קטן ותת קרקעי בגודל 4X5.
הפעם ישבתי כמה שעות והחלטתי לשים את הרמקול , איך שהוא מיועד להיות , מה שלא עשיתי בסלון כי יש לי בעיה עם הקירות..
בכל מקרה , הסאונד ממש טוב , נעים לשמוע , ולפעמים בא לי לרדת לשם רק להקשיב למוזיקה. האקוסטיקה שם עושה דברים טובים לסאונד במיוחד שהרמקולים נמצאים
איך שצריכים להיות , למרות שיש לא מעט דברים מסביב.
מוסר השכל - מגבור או רסיבר לא נמדד בכוח שלו , לא צריך מפלצות ווינטאג' כדי לשמוע טוב .. אופי ואיכות הצליל לאו דווקא קשורה לעוצמה , אני בטוח שישנם עוד המון מכשירים כאלה "חלשים" אך מאופיינים בסאונד חמים וטוב.
ומבצע ניקוי רציני. כמויות האבק , נשורת עץ וכו' עצומה וזה גם חדר שמשמש אותי ללמידה.
הפעם גם החלטתי להוריד לשם את ה BOSE 901 שאני עומד למכור , וליהנות מהם כמה שאפשר .
חיברתי אותם לרסיבר חמוד וקטן SONY STR 2800L שמוציא רק 25 וואט לערוץ , והאמת לא צריך יותר מזה
העוצמה של הסאונד גבוהה , ויותר ממספיקה : שילוב של רמקולים נצילים וקלים לדחיפה (לטענתם)
וחדר קטן ותת קרקעי בגודל 4X5.
הפעם ישבתי כמה שעות והחלטתי לשים את הרמקול , איך שהוא מיועד להיות , מה שלא עשיתי בסלון כי יש לי בעיה עם הקירות..
בכל מקרה , הסאונד ממש טוב , נעים לשמוע , ולפעמים בא לי לרדת לשם רק להקשיב למוזיקה. האקוסטיקה שם עושה דברים טובים לסאונד במיוחד שהרמקולים נמצאים
איך שצריכים להיות , למרות שיש לא מעט דברים מסביב.
מוסר השכל - מגבור או רסיבר לא נמדד בכוח שלו , לא צריך מפלצות ווינטאג' כדי לשמוע טוב .. אופי ואיכות הצליל לאו דווקא קשורה לעוצמה , אני בטוח שישנם עוד המון מכשירים כאלה "חלשים" אך מאופיינים בסאונד חמים וטוב.
more
ועוד משהו לגבי הרסיבר , באינטרנט אין רשימת שיפוץ מוכנה בשבילו (לא מפתיע)
החלטתי לעשות את השיפוץ הראשון שזה כולל החלפת קבלים מלאה לרסיבר הזה מתוך סקרנות , ולשם למידה.
עברתי על כל הרכיבים , קבלים ונגדים בינתיים , והוכן BOM . בקרוב אעשה את זה ומקווה לא לפשל..
החלטתי לעשות את השיפוץ הראשון שזה כולל החלפת קבלים מלאה לרסיבר הזה מתוך סקרנות , ולשם למידה.
עברתי על כל הרכיבים , קבלים ונגדים בינתיים , והוכן BOM . בקרוב אעשה את זה ומקווה לא לפשל..
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אה...
אפשר לבקש תמונת תקריב של starwars שם??
אפשר לבקש תמונת תקריב של starwars שם??
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש.
הרסיבר צריך מיקום קצת יותר טוב ממיקומו הנוכחי על הרמקול.הרדיו הישן שיש שם עובד?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
אצלי זה גם התחיל ''בחדר עבודה'' ואז הפך להיות חדר שכולו בית מקדש לסטריאו,בקרוב אסיים עם כל החיבורים והשילובים .
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
בקרוב,בקרוב...