זקוק לעצה - קונה רמקולים מדפיים בארה"ב - עד 2,000$
שלום לכולם,
אשמח לעצה טובה.
ברשותי מערכת בת 10, אולי יותר - רסיבר של ימאהה וזוג רמקולים של Paradigm - Titans. רמקולים מצוינים לשעתם.
נמצא בארה"ב ומחפש להשתדרג.
מחפש לרכוש רסיבר ורמקולים (5.1). תקציב של 2,500$-3,500$ בארה"ב כתלות ביכולת של האוזן להצדיק עוד 1,000$. 90% מוזיקה (ג'ז, קלאסי, קצת רוק) - 10% סרטים. בהתאמה עיקר ההשקעה בקדמיים ומבחינתי סנטר/ אחוריים/ סאב - שיהיו טובים אבל זה לא הרכיב ה"קריטי".
בגלל אילוצי מקום ומרחב הרמקולים הקדמיים יהיו מדפיים. ימוקמו בסלון. גודלו 4.5 מטר על 4.9 מטר. האחוריים יהיו מחוברים לקיר. הקדמיים על מדף (אין מקום לסטנדים לצערי).
שמעתי היום את ה- Mini monitor של Paradigm. רמקול מצוין אבל לא שדרוג מספיק מול ה- titans לדעתי.
שמעתי גם את ה- CM5 של B&W שנשמעו מצוין. לצערי לא היה בחנות את ה- Studio 20 של Paradigm שציפיתי מאוד לשמוע.
העלות של ה- CM5 - אלף וחמש מאות - 1,500$ לזוג. ראיתי שזה בערך 2,000 שח פחות מבארץ (זכרתי הבדלים גדולים יותר בעבר).
הרסיברים בחנות היו בעיקר רסיברים של Integra. לדברי המוכר הרסיברים האלה הם כמו ה"לקסוס" לטיוטה כשהטיוטה היא Onkyo. האמנם?
אשמח לעצתכם ביחס לבאים:
1. האם תמליצו לשמוע רמקולים קדמיים - מדפיים אחרים טובים יותר?
2. המלצה לרסיבר והשאלה האם הרסיברים בדרך כלל יודעים לעבוד 100-240V (אני אבדוק כמובן) או שזה כמו טלוויזיות כאן בארה"ב שממש לא יודעות לעבוד על מתח אחר.
3. איזו סדרה של B&W/ אחרת אולי לסנטר/סאב/אחוריים?
מקווה שלא ארוך מדי. מודה מראש על כל תובנה.
רוי
אשמח לעצה טובה.
ברשותי מערכת בת 10, אולי יותר - רסיבר של ימאהה וזוג רמקולים של Paradigm - Titans. רמקולים מצוינים לשעתם.
נמצא בארה"ב ומחפש להשתדרג.
מחפש לרכוש רסיבר ורמקולים (5.1). תקציב של 2,500$-3,500$ בארה"ב כתלות ביכולת של האוזן להצדיק עוד 1,000$. 90% מוזיקה (ג'ז, קלאסי, קצת רוק) - 10% סרטים. בהתאמה עיקר ההשקעה בקדמיים ומבחינתי סנטר/ אחוריים/ סאב - שיהיו טובים אבל זה לא הרכיב ה"קריטי".
בגלל אילוצי מקום ומרחב הרמקולים הקדמיים יהיו מדפיים. ימוקמו בסלון. גודלו 4.5 מטר על 4.9 מטר. האחוריים יהיו מחוברים לקיר. הקדמיים על מדף (אין מקום לסטנדים לצערי).
שמעתי היום את ה- Mini monitor של Paradigm. רמקול מצוין אבל לא שדרוג מספיק מול ה- titans לדעתי.
שמעתי גם את ה- CM5 של B&W שנשמעו מצוין. לצערי לא היה בחנות את ה- Studio 20 של Paradigm שציפיתי מאוד לשמוע.
העלות של ה- CM5 - אלף וחמש מאות - 1,500$ לזוג. ראיתי שזה בערך 2,000 שח פחות מבארץ (זכרתי הבדלים גדולים יותר בעבר).
הרסיברים בחנות היו בעיקר רסיברים של Integra. לדברי המוכר הרסיברים האלה הם כמו ה"לקסוס" לטיוטה כשהטיוטה היא Onkyo. האמנם?
אשמח לעצתכם ביחס לבאים:
1. האם תמליצו לשמוע רמקולים קדמיים - מדפיים אחרים טובים יותר?
2. המלצה לרסיבר והשאלה האם הרסיברים בדרך כלל יודעים לעבוד 100-240V (אני אבדוק כמובן) או שזה כמו טלוויזיות כאן בארה"ב שממש לא יודעות לעבוד על מתח אחר.
3. איזו סדרה של B&W/ אחרת אולי לסנטר/סאב/אחוריים?
מקווה שלא ארוך מדי. מודה מראש על כל תובנה.
רוי
נערך לאחרונה על ידי Roi1 ב 23/07/2013 18:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
הגיוני שרמקולים אנגליים כמו b&w יהיו יקרים יותר מרמקולים אמריקאים / קנדיים.
לא ברור לי איך דווקא בארה״ב , מדינת איו סוף האפשרויות , נפלת דווקא על B&W ועוד מסדרה לדעתי
פחות מוצלחת שלהם.
עוד יותר לא ברור לי מדוע לא ללכת על סט סטריאו טהור עם 90 אחוז מהזמן תשמע מוסיקה .
סרט פה ושם , בטח אם הסאונד והאפקטים לא ״עושים״ לך את זה, אפשר לשמוע גם בסטריאו .
המלצה אישית - נסה לבדוק רמקולים של Devore fidelity מדפיים מדגם 3xl .
לא זכורה לי עלותם המדויקת ויכול להיות שאני לא בכיוון בתקציב כי הם לא זולים. אבל מבטיח לך שהם לא רואים
מקרוב אפילו את ה CM 5 משמיעה של חצי שעה מענגת איתם.
מה שיפה עוד יותר שהם לא מצריכים הוצאה כספית כבדה על הגברה עתירת כוח.
בהצלחה.
לא ברור לי איך דווקא בארה״ב , מדינת איו סוף האפשרויות , נפלת דווקא על B&W ועוד מסדרה לדעתי
פחות מוצלחת שלהם.
עוד יותר לא ברור לי מדוע לא ללכת על סט סטריאו טהור עם 90 אחוז מהזמן תשמע מוסיקה .
סרט פה ושם , בטח אם הסאונד והאפקטים לא ״עושים״ לך את זה, אפשר לשמוע גם בסטריאו .
המלצה אישית - נסה לבדוק רמקולים של Devore fidelity מדפיים מדגם 3xl .
לא זכורה לי עלותם המדויקת ויכול להיות שאני לא בכיוון בתקציב כי הם לא זולים. אבל מבטיח לך שהם לא רואים
מקרוב אפילו את ה CM 5 משמיעה של חצי שעה מענגת איתם.
מה שיפה עוד יותר שהם לא מצריכים הוצאה כספית כבדה על הגברה עתירת כוח.
בהצלחה.
תודה רבה.
מסתבר שזה מה שמחזיקים כאן בסביבה. BOSE שלא מוצא חן בעיני בכלל יש בכל חור. Paradigm קצת יותר קשה למצוא אבל B&W מאוד נפוץ.
מעריך מאוד את ההתייחסות. חייב לומר שה- Titans לא מביישים גם מול רמקולים שעולים פי 4 מהם.
לגבי קולנוע - הסיבה הכי טריוויאלית- ארצית היא שבדירה שאני נכנס אליה עוד מעט יש הכנה לרמקולים אחוריים ולא בא לי שיהיו שם חורים בקיר. מצחיק, אני יודע. חשבתי כבר ללכת על זה ולקבל את הפונקציונאליות תחת ההנחה שלא נאבד יותר מדי איכות בסטריאו. זה אפילו 95% מול 5% לטובת מוזיקה. אפקטים באמת לא מעניין יותר מדי.
אחפש את הרמקולים שהזכרת. מוכן להוציא יותר אם האיכות מצדיקה.
שוב תודה
***תוספת - רואה שהם עולים 3,700$ לזוג. האם יש רמקולים אמריקאיים/ קנדיים נוספים שתמליצו עליהם? יקר למדי.
מסתבר שזה מה שמחזיקים כאן בסביבה. BOSE שלא מוצא חן בעיני בכלל יש בכל חור. Paradigm קצת יותר קשה למצוא אבל B&W מאוד נפוץ.
מעריך מאוד את ההתייחסות. חייב לומר שה- Titans לא מביישים גם מול רמקולים שעולים פי 4 מהם.
לגבי קולנוע - הסיבה הכי טריוויאלית- ארצית היא שבדירה שאני נכנס אליה עוד מעט יש הכנה לרמקולים אחוריים ולא בא לי שיהיו שם חורים בקיר. מצחיק, אני יודע. חשבתי כבר ללכת על זה ולקבל את הפונקציונאליות תחת ההנחה שלא נאבד יותר מדי איכות בסטריאו. זה אפילו 95% מול 5% לטובת מוזיקה. אפקטים באמת לא מעניין יותר מדי.
אחפש את הרמקולים שהזכרת. מוכן להוציא יותר אם האיכות מצדיקה.
שוב תודה
***תוספת - רואה שהם עולים 3,700$ לזוג. האם יש רמקולים אמריקאיים/ קנדיים נוספים שתמליצו עליהם? יקר למדי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אינטגרה זו חטיבה בתוך אונקיו אבל לא הייתי מגדיר אותה כחטיבת יוקרה.הרסיברים בחנות היו בעיקר רסיברים של Integra. לדברי המוכר הרסיברים האלה הם כמו ה"לקסוס" לטיוטה כשהטיוטה היא Onkyo. האמנם?...
יש האומרים שהרכיבים באינטגרה טובים יותר אני אומר קישקוש בלבוש. כמי שיש לו אינטגרה ושבדק למול חבר שיש לו דגם מקביל של אונקיו ,חוץ מהבדלי עיצוב (האונקיו יפה פי כמה) ,אין שום הבדל מהותי.
בחו"ל האינטגרה נמכר רק דרך דילרים מורשים ומקבל 3 שנות אחריות ,כאשר בחצי שנה ראשונה יש לך ישן תמורת חדש ,במקרה של תקלה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מאוד אהבתי בזמנו את הסאונד של Phase Technology, ושווה גם לשמוע את PSB הקנדיים (במיוחד אם אהבת את פאראדיים..!) 
כמו כן, אם הדגש הוא חד-משמעית על מוזיקה, אז הייתי בוחן רסיברים של NAD, רוטל וקיימברידג' אודיו - 3 חברות בריטיות ששמות המון דגש על סטריאו משובח גם במגברי הק"ב שלהן.
לקינוח, לגבי האחוריים: פשוט תקנה את הרמקולים הכי זולים שאתה מוצא שנשמעים חצי נורמלי (לדוג' זוג OWM3 של פולק אודיו ב-$100, או משהו מסדרת המוניטור של פאראדיים...) - גם ככה הם רק בשביל אפקטים, וגם ככה הייעוד העיקרי שלהם הוא קוסמטי.
כמו כן, אם הדגש הוא חד-משמעית על מוזיקה, אז הייתי בוחן רסיברים של NAD, רוטל וקיימברידג' אודיו - 3 חברות בריטיות ששמות המון דגש על סטריאו משובח גם במגברי הק"ב שלהן.
לקינוח, לגבי האחוריים: פשוט תקנה את הרמקולים הכי זולים שאתה מוצא שנשמעים חצי נורמלי (לדוג' זוג OWM3 של פולק אודיו ב-$100, או משהו מסדרת המוניטור של פאראדיים...) - גם ככה הם רק בשביל אפקטים, וגם ככה הייעוד העיקרי שלהם הוא קוסמטי.
תודה רבה. מדהים כמה קשה למצוא חדר תצוגה שמכיל כמה מהחברים האלה במקום אחד (אלא אם כן אתה במנהטן). ה- PSB למשל - כמעט ולא מחזיקים אותם -גם הסוחרים המורשים שמופיעים באתר של החברה כמעט ולא מחזיקים אותם בתצוגה.
הולך לכיוון של השקעה ברסיבר וקדמיים טובים ואחוריים "שיהיו" בשלב הזה.
מאוד רוצה למצוא משומשים אבל מורכב כאן. ב- EBAY ההיצע ממש דל. נראה שB&W ו- Paradigm נפוצים יותר בחנויות. דגמים אחרים - קשה למצוא.
הולך לכיוון של השקעה ברסיבר וקדמיים טובים ואחוריים "שיהיו" בשלב הזה.
מאוד רוצה למצוא משומשים אבל מורכב כאן. ב- EBAY ההיצע ממש דל. נראה שB&W ו- Paradigm נפוצים יותר בחנויות. דגמים אחרים - קשה למצוא.
- epony
- חבר במועדון 10K

לא חסר יצרנים אמריקאים עם רמקולים טובים כגון: Definitive technology, polk audio (Lsim series), Triad, JBL, Klipsch, Atlantic technology ועוד.
- epony
- חבר במועדון 10K

HazooM כתב:לא חסר יצרנים אמריקאים עם רמקולים טובים כגון: Definitive technology, polk audio (Lsim series), Triad, JBL, Klipsch, Atlantic technology ועוד....
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
היכן אתה נימצא בארצות הברית?
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
כנס ל IP הזה ותקבל את כל חנויות ה HI FI בעיר.
http://search.yahoo.com/local/s;_ylt=A2 ... fr2=sb-top
http://search.yahoo.com/local/s;_ylt=A2 ... fr2=sb-top
תודה רבה. עשיתי לא מעט טלפונים הבוקר. מי שמופיע באתר של PSB כסוחר מורשה למשל - אף אחד כמעט לא מחזיק בחדר תצוגה שלהם. נורא מוזר. כנראה שזה לא מוכר טוב.mbd כתב:כנס ל IP הזה ותקבל את כל חנויות ה HI FI בעיר.
http://search.yahoo.com/local/s;_ylt=A2 ... fr2=sb-top...
יש שם כמה מקומות טובים שלא מצאתי עד כה. שוב תודה.
מתגעגע לסטריאו סטאר....
Re: דעתכם על המחיר הזה ל- FOCAL 1007 S
לא יצא לי לשמוע את האלקטרה עם הטוויטר הנ"ל, אבל כן שמעתי את הטוויטר (קיים בסדרה 8 הנוכחית, סביר להניח שלא מדובר בדיוק באותו טוויטר, אבל הגוון בטח קרוב), מדובר בטוויטר מעולה אבל יכול להשמע בהיר....
נסה להתארגן על 1007be או אפילו 907be יד שניה (ה907 יוכל להשאיר אפילו עודף וקיבלת מדפי-על).
אלו כבר עם טוויטר בריליום שלדעתי חף מחסרונות - גם אם הוא מהדור הקודם וה'מסורס' מהטוויטר של האוטופיה.
Utopia
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
מוזר שאף אחד לא הציע
אבל תנסה לבדוק אם אתה יכול לשים את הידיים על ProAc STUDIO 115 שאמור להיות מתומחר בתקציב הנ"ל ואמור לספק את הסחורה לפי הדרישות שלך...
בהצלחה
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

Re: מוזר שאף אחד לא הציע
Crossover-Shop כתב:אבל תנסה לבדוק אם אתה יכול לשים את הידיים על ProAc STUDIO 115 שאמור להיות מתומחר בתקציב הנ"ל ואמור לספק את הסחורה לפי הדרישות שלך...
בהצלחה...
בכלל אם הולכים לכיוונים האלה אולי כדאי לשקול מחדש את עניין הרסיבר ולפחות לשדך לקדמיים מגבר סטריאו ייעודי. שווה בדיקה...
מצד שלישי, אם יש לך הזדמנות, כדאי לנסות ולשמוע את ההגברה של EMOTIVA - המשלוח חינם ואפשר להחזיר את הציוד תוך 30 יום ולקבל בחזרה את הכסף אם אתה לא מרוצה...