אפשר חוות דעת על טלויזיה
אני מעוניין לקנות טלויזיה של חברת פוגיקום 32 אינץ מסך לד הסוג של הטלויזיה הוא FJ-32HA1
המחיר הוא 1300
מישהו יכול לתת לי חוות דעת ולהמליץ עליה או להיפך?
או שבמחיר הזה או קצת יותר אני יכול להביא טלויזיה טובה יותר
תודה לעוזרים
המחיר הוא 1300
מישהו יכול לתת לי חוות דעת ולהמליץ עליה או להיפך?
או שבמחיר הזה או קצת יותר אני יכול להביא טלויזיה טובה יותר
תודה לעוזרים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הם לא מייצרים בעצמם מסכים אלא רק שמים את השם שלהם על מוצרים שמיוצרים על ידי "חברות קבלן" - זה נקרא מוצר מדבקה.
אף אחד פה לא ימליץ לך על פוגיקום - אלא אם השיקול היחיד שלך זה כסף ולא אכפת לך מאיכות המוצר
אף אחד פה לא ימליץ לך על פוגיקום - אלא אם השיקול היחיד שלך זה כסף ולא אכפת לך מאיכות המוצר
למחיר יש משמעות אני לא יקנה טלויזיה ב6 אלף ולא משנה מה האיכות לה כי זה מעל היכולת שלי
אבל ברור שאני רוצה משהו איכותי אם נגיד סמסונג או כל חברה טובה אחרת יהיה לה טלויזיה 32 נגיד בעוד כמה מאות שקלים אז סבבה
בכללי המלצות שלכם?
טלויזיה לחדר מספיק 32 אינץ
המרחק מהראש קל המיטה לקיר בסביבות 3 וחצי מטר
אבל ברור שאני רוצה משהו איכותי אם נגיד סמסונג או כל חברה טובה אחרת יהיה לה טלויזיה 32 נגיד בעוד כמה מאות שקלים אז סבבה
בכללי המלצות שלכם?
טלויזיה לחדר מספיק 32 אינץ
המרחק מהראש קל המיטה לקיר בסביבות 3 וחצי מטר
- oris74
- חבר במועדון HT

32 איץ למרחק של 3.5 מטר זה ממש קטן - במרחק כזה לא תצליח לראות הבדל של ממש באיכות תמונה בין מסכים שונים.
אל תיעלב אבל לפי השאלות שלך לא נראה שאתה תבחין בהבדל ממשי באיכות תמונה ולכן ההמלצה שלי אליך היא לראות מה מציעים לך בחנות (שממנה אתה קונה את כל המוצרים לבית) ולקנות כמה שיותר גדול ועדיף מחברה מוכרת (פנסוניק, סוני, סמסונג, LG, פיליפס)
אל תיעלב אבל לפי השאלות שלך לא נראה שאתה תבחין בהבדל ממשי באיכות תמונה ולכן ההמלצה שלי אליך היא לראות מה מציעים לך בחנות (שממנה אתה קונה את כל המוצרים לבית) ולקנות כמה שיותר גדול ועדיף מחברה מוכרת (פנסוניק, סוני, סמסונג, LG, פיליפס)
אין לי מה להעלב אני באמת לא יודע מה ההבדל בין פלזמה ללד לאלסידיoris74 כתב:32 איץ למרחק של 3.5 מטר זה ממש קטן - במרחק כזה לא תצליח לראות הבדל של ממש באיכות תמונה בין מסכים שונים.
אל תיעלב אבל לפי השאלות שלך לא נראה שאתה תבחין בהבדל ממשי באיכות תמונה ולכן ההמלצה שלי אליך היא לראות מה מציעים לך בחנות (שממנה אתה קונה את כל המוצרים לבית) ולקנות כמה שיותר גדול ועדיף מחברה מוכרת (פנסוניק, סוני, סמסונג, LG, פיליפס)...
רציתי לקבל חוות דעת ראשונית על טלויזיות כדי שאני לא יפול בחנות עצמה לטלויזיה לא משהו במחיר מוגזם בגלל שזה מה שהמוכר אמר
בכל מקרה האתר נראה אם אנשים שמבינים אני יקבל הצעות מחיר ואם לא יהיה הבדלים במחירים אני יבקש עזרה בפורום מאהשים שמבינים
- oris74
- חבר במועדון HT

בדיוק
תבוא עם כמה דגמים ספציפיים ואז אפשר יהיה לעזור לך לבחור מביניהם. בהצלחה
תבוא עם כמה דגמים ספציפיים ואז אפשר יהיה לעזור לך לבחור מביניהם. בהצלחה