פנסוניק BDT 330
חברים עזרה איך אני יודע אם הנגן בלוריי הזה מתאים גם לארץ (כלומר איזור B) , בדקתי באינטרנט בחוברת ההפעלה שלו ( BDT 330 PDF ) והוא מראה איזור A השאלה אם זה אומר משהו והוא לא יתאים לארץ או שזו סתם דוגמא?????
הוא מופיע גם באמזון בריטניה וגרמניה אבל לא רשום את האיזור המתאים.
הוא מופיע גם באמזון בריטניה וגרמניה אבל לא רשום את האיזור המתאים.
שכחתי פרט חשוב לאחר ההזמנה דרכם המוצר מגיע לארץ ישר למכס.
לא הבנתי אם המכס הכוונה גם למס קנייה ומע"מ , באתר המיסים רשום שהם לוקחים ממוצר כזה (הכוונה למכשיר מעל מחיר מסויים) הם רושמים כ- 30% או 35% אבל לא מציינים אם זה כולל גם מע"מ ומס קנייה רשום רק מכס ואני לא הבנתי מה זה אומר?
חברים תודה מראש על תשובותיכם.
לא הבנתי אם המכס הכוונה גם למס קנייה ומע"מ , באתר המיסים רשום שהם לוקחים ממוצר כזה (הכוונה למכשיר מעל מחיר מסויים) הם רושמים כ- 30% או 35% אבל לא מציינים אם זה כולל גם מע"מ ומס קנייה רשום רק מכס ואני לא הבנתי מה זה אומר?
חברים תודה מראש על תשובותיכם.
עכשיו הבנתי, בהתחלה חשבתי שמשלמים באמזון (עם המיסים של המשלוח עצמו) וכאשר המוצר מגיע לארץ אז חברת שליחויות שמביאה לבית הלקוח את המוצר או שהוא מגיע לדואר הייתי בטוח שמשלמים גם כאן בארץ מיסים בנפרד על השיחרור המוצר מעצמו מהמכס.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
בארץ אתה תשלם מס מקומי ולרוב חברת השליחויות גם גובה עמלה על זה ששחררו עבורך את החבילה. זה מה שאני יודע לפחות. התשלום לאמזון מכסה את העלות של המוצר + משלוח מחו"ל לארץ. לא קשור לעלויות נוספות בישראל.simpson כתב:עכשיו הבנתי, בהתחלה חשבתי שמשלמים באמזון (עם המיסים של המשלוח עצמו) וכאשר המוצר מגיע לארץ אז חברת שליחויות שמביאה לבית הלקוח את המוצר או שהוא מגיע לדואר הייתי בטוח שמשלמים גם כאן בארץ מיסים בנפרד על השיחרור המוצר מעצמו מהמכס....
התשלום לאמזון כולל הכל. אין עלויות נוספות.muataz כתב:בארץ אתה תשלם מס מקומי ולרוב חברת השליחויות גם גובה עמלה על זה ששחררו עבורך את החבילה. זה מה שאני יודע לפחות. התשלום לאמזון מכסה את העלות של המוצר + משלוח מחו"ל לארץ. לא קשור לעלויות נוספות בישראל.simpson כתב:עכשיו הבנתי, בהתחלה חשבתי שמשלמים באמזון (עם המיסים של המשלוח עצמו) וכאשר המוצר מגיע לארץ אז חברת שליחויות שמביאה לבית הלקוח את המוצר או שהוא מגיע לדואר הייתי בטוח שמשלמים גם כאן בארץ מיסים בנפרד על השיחרור המוצר מעצמו מהמכס.......
- muataz
-
- טרול

אתה סגור על זה? ממתי אמזון גובים מס קנייה עבור ישראל? את האמת לא הזמנתי מכשירים חשמליים בעצמי, אבל זה לא נשמע לי הגיוני. כל דבר שהזמנתי וחוייב במכס מקומי שילמתי בנוסף וכשזה היה דרך קורייר הם גם גבו עמלה על השחרור מהמכס בארץ.asaf23 כתב: התשלום לאמזון כולל הכל. אין עלויות נוספות....
- muataz
-
- טרול

מעניין מאוד. אני אבדוק את זה. מדובר על כל דבר מאמזון או רק מחלקות מוצרים מסויימות?
על כל מקרה, סליחה שהטעתי.
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200556780
אקרא עוד מעט.
על כל מקרה, סליחה שהטעתי.
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200556780
אקרא עוד מעט.