סטרימר פופקורן A210 התקלקל!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
peretz87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני כמה ימים רשמתי פה שחיבור של הסטרימר לטלוויזיה\מחשב אינו מניב תוצאות ובעצם אין שום אות שמשודר למכשירים האלה. אז לקחתי את הסטרימר לתיקון בבאג ומסתבר שהלך הלוח... והם רוצים 700 (!) שקל תיקון.
כמובן שלא הסכמתי כי במחיר כזה אני כבר קונה סטרימר חדש. אבל מה שמעצבן הוא שזה קרה ככה סתם, בלי הקפצת חשמל, נפילה, תחזוקה לקויה וכו'. פשוט ביום אחד הלך הלוח, והסטרימר גם ככם לא היה בשימוש אינטנסיבי (נעשה בו שימוש פעם בשבועיים בערך). הסטרימר עלה לי 900 שקל וככה מתקלקל, רק לי זה לא נראה הוגן? מה אני יכול לעשות?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

peretz87 כתב:לפני כמה ימים רשמתי פה שחיבור של הסטרימר לטלוויזיה\מחשב אינו מניב תוצאות ובעצם אין שום אות שמשודר למכשירים האלה. אז לקחתי את הסטרימר לתיקון בבאג ומסתבר שהלך הלוח... והם רוצים 700 (!) שקל תיקון.
כמובן שלא הסכמתי כי במחיר כזה אני כבר קונה סטרימר חדש. אבל מה שמעצבן הוא שזה קרה ככה סתם, בלי הקפצת חשמל, נפילה, תחזוקה לקויה וכו'. פשוט ביום אחד הלך הלוח, והסטרימר גם ככם לא היה בשימוש אינטנסיבי (נעשה בו שימוש פעם בשבועיים בערך). הסטרימר עלה לי 900 שקל וככה מתקלקל, רק לי זה לא נראה הוגן? מה אני יכול לעשות?
...
לצערך אתה לא יכול לעשות כלום. אין אחריות ובאג חוגגים.
גם פניה ליצרן ,לרכישת לוח אם חדש , תענה בשלילה מוזרה.

עצוב אבל זה מה יש.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”