לפני כמה ימים רשמתי פה שחיבור של הסטרימר לטלוויזיה\מחשב אינו מניב תוצאות ובעצם אין שום אות שמשודר למכשירים האלה. אז לקחתי את הסטרימר לתיקון בבאג ומסתבר שהלך הלוח... והם רוצים 700 (!) שקל תיקון.
כמובן שלא הסכמתי כי במחיר כזה אני כבר קונה סטרימר חדש. אבל מה שמעצבן הוא שזה קרה ככה סתם, בלי הקפצת חשמל, נפילה, תחזוקה לקויה וכו'. פשוט ביום אחד הלך הלוח, והסטרימר גם ככם לא היה בשימוש אינטנסיבי (נעשה בו שימוש פעם בשבועיים בערך). הסטרימר עלה לי 900 שקל וככה מתקלקל, רק לי זה לא נראה הוגן? מה אני יכול לעשות?
סטרימר פופקורן A210 התקלקל!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לצערך אתה לא יכול לעשות כלום. אין אחריות ובאג חוגגים.peretz87 כתב:לפני כמה ימים רשמתי פה שחיבור של הסטרימר לטלוויזיה\מחשב אינו מניב תוצאות ובעצם אין שום אות שמשודר למכשירים האלה. אז לקחתי את הסטרימר לתיקון בבאג ומסתבר שהלך הלוח... והם רוצים 700 (!) שקל תיקון.
כמובן שלא הסכמתי כי במחיר כזה אני כבר קונה סטרימר חדש. אבל מה שמעצבן הוא שזה קרה ככה סתם, בלי הקפצת חשמל, נפילה, תחזוקה לקויה וכו'. פשוט ביום אחד הלך הלוח, והסטרימר גם ככם לא היה בשימוש אינטנסיבי (נעשה בו שימוש פעם בשבועיים בערך). הסטרימר עלה לי 900 שקל וככה מתקלקל, רק לי זה לא נראה הוגן? מה אני יכול לעשות?...
גם פניה ליצרן ,לרכישת לוח אם חדש , תענה בשלילה מוזרה.
עצוב אבל זה מה יש.