אוזניות in ear עד 350 ש"ח
שלום!
אני צריך אוזניות in ear. אם אני קונה מהארץ התקציב הוא עד 350 ש"ח, ואם מחו"ל עד 250 (יש לי גישה להנחה משמעותית בקנייה בארץ). עדיף מאוד שיהיו עם מיקרופון על הכבל, אבל אפשר להסתדר בלי.
אני שומע בעיקר רוק, קלאסית, פרוג, ומטאל. את המוזיקה אני שומע מהמחשב ומהגלקסי.
אשמח מאוד להמלצה.
תודה רבה!
אני צריך אוזניות in ear. אם אני קונה מהארץ התקציב הוא עד 350 ש"ח, ואם מחו"ל עד 250 (יש לי גישה להנחה משמעותית בקנייה בארץ). עדיף מאוד שיהיו עם מיקרופון על הכבל, אבל אפשר להסתדר בלי.
אני שומע בעיקר רוק, קלאסית, פרוג, ומטאל. את המוזיקה אני שומע מהמחשב ומהגלקסי.
אשמח מאוד להמלצה.
תודה רבה!
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
היי אני עכשיו מוכר את האוזניות etymotic hf5
יש להם מידים מאוד מדויקים (מאוד)
מעט מאוד באס אז אם אתה אוהב באס אז לא הייתי ממליץ לך עליהם אבל אתה שומע סוגי מוזיקה כמעט בלי באס
אבל אין להם צליל "מרגש" (לא חייב להיות לרעה)
הם מאוד מוניטוריות אז אם אין לך איכות יחסית גבוהה של שירים (320mp3/flac) אני לא חושב שהם הכי מומלצות
מהירות מאוד
אחד האוזניות האטומות ביותר שיש עד כמה שידוע לי
אני שומע איתם את כל סוגי המוזיקה והם נשמעות מעולה איתם אבל הם נשמעות הכי טוב עם רוק ומטאל
בסך הכל אוזניות מדהימות למחיר שלהם ואני לא חשב שיש משהו אחר שיכול להתחרות בתקציב של עד 350ש"ח
יש להם מידים מאוד מדויקים (מאוד)
מעט מאוד באס אז אם אתה אוהב באס אז לא הייתי ממליץ לך עליהם אבל אתה שומע סוגי מוזיקה כמעט בלי באס
אבל אין להם צליל "מרגש" (לא חייב להיות לרעה)
הם מאוד מוניטוריות אז אם אין לך איכות יחסית גבוהה של שירים (320mp3/flac) אני לא חושב שהם הכי מומלצות
מהירות מאוד
אחד האוזניות האטומות ביותר שיש עד כמה שידוע לי
אני שומע איתם את כל סוגי המוזיקה והם נשמעות מעולה איתם אבל הם נשמעות הכי טוב עם רוק ומטאל
בסך הכל אוזניות מדהימות למחיר שלהם ואני לא חשב שיש משהו אחר שיכול להתחרות בתקציב של עד 350ש"ח
טוב, החלטתי להגדיל מעט את התקציב, וללכת על ה-etymotic hf5. אבל כשבדקתי וניסיתי להזמין, גיליתי שדמי המשלוח לארץ מאמזון הם 44 דולר, מה שהופך את כל העסק ליקר מדי. אני לא מוצא אותן בארץ, ואני לא שש לקנות אוזניות מיד שנייה.
אפשר אולי הצעה אחרת? או לחילופין מקום שבו אפשר לקנות את האוזניות הללו במחיר טוב ומשלוח זול?
אפשר אולי הצעה אחרת? או לחילופין מקום שבו אפשר לקנות את האוזניות הללו במחיר טוב ומשלוח זול?