מעבר מA400 ל303D
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ביום שישי נמכר ה-A400 ואתמול נרכש ה-303D.
קודם כל ברצוני להודות לחבר הפורום יואב (Istarmini) שמסייע לי בכל בעיה ובכל זמן.
אתמול בלבלתי לו את המח שעה וחצי בכדי להצליח להגדיר את הרשת במכשיר.
המון תודה לך יואב.
ההשוואה:
1. ההמתנה המעצבנת בהעלאה של קובץ תלת מימד, ההמתנה המעצבנת במעבר לקטע אחר בסרט (שלפעמים גרם לתקיעת המכשיר), ההמתנה המעצבנת במעבר בין פורמטי אודיו - הכל נגמר.
2. הזרמה של תכני תלת מימד ברשת - אמנם לא בדקתי את כל התכנים אבל כל מה שנבדק מנגן ללא תקיעות.
3. הפתעה לטובה - התמונה בתלת מימד פחות חשוכה מאשר באיי 400. אמנם לא מדובר בפער מהותי אך פער שבהחלט מורגש.
4. בעיית התרגום בציר ה-Z - הבעיה מורגשת בשני המכשירים אבל לדעתי בA400 בצורה פחות חמורה.
לפחות מבחינתי, מבדיקה ראשונית בלבד, נראה שההוצאה הנוספת של ה-500 ש"ח במעבר היתה משתלמת (למרות סעיף 4).
קודם כל ברצוני להודות לחבר הפורום יואב (Istarmini) שמסייע לי בכל בעיה ובכל זמן.
אתמול בלבלתי לו את המח שעה וחצי בכדי להצליח להגדיר את הרשת במכשיר.
המון תודה לך יואב.
ההשוואה:
1. ההמתנה המעצבנת בהעלאה של קובץ תלת מימד, ההמתנה המעצבנת במעבר לקטע אחר בסרט (שלפעמים גרם לתקיעת המכשיר), ההמתנה המעצבנת במעבר בין פורמטי אודיו - הכל נגמר.
2. הזרמה של תכני תלת מימד ברשת - אמנם לא בדקתי את כל התכנים אבל כל מה שנבדק מנגן ללא תקיעות.
3. הפתעה לטובה - התמונה בתלת מימד פחות חשוכה מאשר באיי 400. אמנם לא מדובר בפער מהותי אך פער שבהחלט מורגש.
4. בעיית התרגום בציר ה-Z - הבעיה מורגשת בשני המכשירים אבל לדעתי בA400 בצורה פחות חמורה.
לפחות מבחינתי, מבדיקה ראשונית בלבד, נראה שההוצאה הנוספת של ה-500 ש"ח במעבר היתה משתלמת (למרות סעיף 4).
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אני מבין מה שאתה אומר.idan309 כתב:אני לא מבין בענייני כיול.
פשוט החלפתי מכשירים עם כיול זהה של המקרן והרגשתי את ההבדל (מזיכרון, לא בהשוואה ישירה)....
אבל כאשר שני מקורות דיגיטליים מציגים בהירות שונה, לפחות אחד מהם לא מכוון נכון.
המשמעות היא שלפחות באחד מהם אתה מפסיד פרטים בהירים או כהים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה
כידוע גם אני כחובב POPCORN וכאחד שהמתין בסבלנות להגעת ה A400 החלטתי לעבור ל DUNE .
אין מה לעשות נכון להיום אין מה להשוות בניהם. ה DUNE לוקח בגדול וזאת למרות היתרון הטכנולוגי של הפופ בדמות מעבד מתקדם יותר.
כמו שזה נראה עכשיו ,לאחר עדכוני הקושחה האחרונים לדגמי ה C200\210 ,החברה הזו הולכת בדרך לאבדון.
הלוואי ואתבדה.
כידוע גם אני כחובב POPCORN וכאחד שהמתין בסבלנות להגעת ה A400 החלטתי לעבור ל DUNE .
אין מה לעשות נכון להיום אין מה להשוות בניהם. ה DUNE לוקח בגדול וזאת למרות היתרון הטכנולוגי של הפופ בדמות מעבד מתקדם יותר.
כמו שזה נראה עכשיו ,לאחר עדכוני הקושחה האחרונים לדגמי ה C200\210 ,החברה הזו הולכת בדרך לאבדון.
הלוואי ואתבדה.