שאלה בקשר לממתג HDMI
שלום!
היום קיבלתי ממתג שהזמנתי דרך DX
http://dx.com/p/3-port-1080p-hdmi-v1-3b ... -out-44396
לפי מה שכתוב על האריזה הוא תומך ב HDMI 1.3b,וכרגע הצלחתי לגרום לו לעבוד רק כשהכבל HD של HOT מחובר בoutput שלו (בינו ובין הטלויזיה).. (אבל זה התמונה לא טובה ואין סאונד עם הממיר ככה)
השאלה שלי היא האם אני צריך כבל 1.3b ומעלה בכל החיבורים כדי לגרום לו לעבוד או שמספיק שיהיה רק ב Output?
תודה!
היום קיבלתי ממתג שהזמנתי דרך DX
http://dx.com/p/3-port-1080p-hdmi-v1-3b ... -out-44396
לפי מה שכתוב על האריזה הוא תומך ב HDMI 1.3b,וכרגע הצלחתי לגרום לו לעבוד רק כשהכבל HD של HOT מחובר בoutput שלו (בינו ובין הטלויזיה).. (אבל זה התמונה לא טובה ואין סאונד עם הממיר ככה)
השאלה שלי היא האם אני צריך כבל 1.3b ומעלה בכל החיבורים כדי לגרום לו לעבוד או שמספיק שיהיה רק ב Output?
תודה!
לממתג אין שנאי, הוא מקבל מתח מהממיר...
אם אני מחבר את הממיר לבד דרך הממתג אז או שהוא עובד באיכות לא טובה (קפיצות של התמונה) או שהוא עובד בלי סאונד וברזולוציה גדולה מדי..
יש לי עוד כבל שעובד טוב עם הסטרימר ישר לטלוויזיה אבל עם הממתג הוא לא עובד באף צורה (לא כ Input ולא כ Output) וממשחק עם זוג הכבלים האחרים אני מקבל את התוצאות הנ"ל..
כעיקרון כבל 1.4 אמור לעבוד טוב עם כל הממשקים שיצאו לפניו?
כי אם כן אז כנראה שכבלים 1.4 כנראה יפתרו את זה...
שוב תודה
אם אני מחבר את הממיר לבד דרך הממתג אז או שהוא עובד באיכות לא טובה (קפיצות של התמונה) או שהוא עובד בלי סאונד וברזולוציה גדולה מדי..
יש לי עוד כבל שעובד טוב עם הסטרימר ישר לטלוויזיה אבל עם הממתג הוא לא עובד באף צורה (לא כ Input ולא כ Output) וממשחק עם זוג הכבלים האחרים אני מקבל את התוצאות הנ"ל..
כעיקרון כבל 1.4 אמור לעבוד טוב עם כל הממשקים שיצאו לפניו?
כי אם כן אז כנראה שכבלים 1.4 כנראה יפתרו את זה...
שוב תודה
הממתג עובד-יש מתח והמכשיר עצמו עובד
- Supports high resolution input: up to 1080p
- Support HDMI 1.3b. High performance up to 2.5Gbps
- 3 HDMI in, 1 HDMI out
- Supports 25m HDMI cable on both ends of the Switch HUB
- No software driver and external power supply needed
- Easy connection, simply connect three of the DVD, STB, PS3, PC, DV to the "HDMI in 1, 2, 3" while your
HDTV to the "HDMI out"
- Comes with remote control (1*CR2025 included)
- Supports high resolution input: up to 1080p
- Support HDMI 1.3b. High performance up to 2.5Gbps
- 3 HDMI in, 1 HDMI out
- Supports 25m HDMI cable on both ends of the Switch HUB
- No software driver and external power supply needed
- Easy connection, simply connect three of the DVD, STB, PS3, PC, DV to the "HDMI in 1, 2, 3" while your
HDTV to the "HDMI out"
- Comes with remote control (1*CR2025 included)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אז לא הבנתי... עובד, אבל " זה התמונה לא טובה ואין סאונד עם הממיר ככה".
אז לא עובד...
לדעתי ומנסיוני חוסר שנאי זה מה שגורם לתקלה.
אגב, מכל מקור אתה יכול לקבל מתח 5V על גבי HDMI, השוני הוא הזרם שהמקור יכול לספק לצרכן דרך הכבל, כלומר גם הכבל כאן חשוב... אין חשיבות לגרסה 1.3 או אחרת אלא רמת גימור של הכבל ואיכותו.
אם יש ברשותך כבלי HDMI נוספים, תבדוק, זה לא מזיק...
מקסימום כפי שרשמתי מקודם: הממתג תקול.
אז לא עובד...
לדעתי ומנסיוני חוסר שנאי זה מה שגורם לתקלה.
אגב, מכל מקור אתה יכול לקבל מתח 5V על גבי HDMI, השוני הוא הזרם שהמקור יכול לספק לצרכן דרך הכבל, כלומר גם הכבל כאן חשוב... אין חשיבות לגרסה 1.3 או אחרת אלא רמת גימור של הכבל ואיכותו.
אם יש ברשותך כבלי HDMI נוספים, תבדוק, זה לא מזיק...
מקסימום כפי שרשמתי מקודם: הממתג תקול.