מכונה אוטומטית כתחליף לנספרסו?
כתבתי בתחילת השרשור שעד כמה שזכור לי בתור אספרסו הקפה של נספרסו היה לי טעים יותר, אבל אף פעם לא ניסיתי אותם ראש בראש, אז זה לא כזה חד משמעי.
ביחס למכונות אוטומטיות אחרות הקפה של המליטה היה טוב יותר מכל הגאג'יות והסאקות למיניהן.
ביחס למכונות אוטומטיות אחרות הקפה של המליטה היה טוב יותר מכל הגאג'יות והסאקות למיניהן.
טוב.... ביום ו' הקרוב אני נוסע לקדמה לטעום מכונות אוטומטיות. בתוכנית:
- מליטה
- יורה
- גאגה בררה
- סאקו סינטיה
ואולי עוד אפשרויות שהם יציעו לי שם.
לקחתי איתי תערובת קפה מבית קפה שאני אוהב (תערובת הבית של שיח קפה בשינקין - 170 ש"ח לקילו).
את הטעם של נספרסו אני לא צריך לטעום ראש בראש - אני מכיר היטב - בין המכונה בעבודה לזו בבית אני מעריך שלאורך השנים צרכתי קרוב ל-10,000 כוסות נספרסו
- מליטה
- יורה
- גאגה בררה
- סאקו סינטיה
לקחתי איתי תערובת קפה מבית קפה שאני אוהב (תערובת הבית של שיח קפה בשינקין - 170 ש"ח לקילו).
את הטעם של נספרסו אני לא צריך לטעום ראש בראש - אני מכיר היטב - בין המכונה בעבודה לזו בבית אני מעריך שלאורך השנים צרכתי קרוב ל-10,000 כוסות נספרסו
מוטי ההתעסקות היא לא כזאת גדולה הטחינה לוקחת מספר דקות +הכנה גג 10 דקות זה ממש לא נוראmoti_r כתב:עירית, אני מסכים איתך שזה קפה הרבה יותר טעים, אבל אי אפשר לומר שזו לא התעסקות, ובמיוחד כשאת טוחנת במטחנה ידנית.
החבר'ה כאן לוחצים על כפתור ומקבלים קפה...
אז קמים 20 דקות לפני ונהנים מקפה טעים לדעתי זה שווה את ההנאה וחוץ מזה אפשר לקנות מטחנה חשמלית שחוסכת 5 דקות עבודה. אני קניתי את הידנית כי היא קומפקטית ובשביל מנת אספרסו הטחינה מהירה.
נ.ב. שמי אירית ולא עירית
הנה סרטון אשר סוקר מבחר גדול של מכונות האוטומטיות לדעתי כדאי לצפות בהצלחהslarti כתב:טוב.... ביום ו' הקרוב אני נוסע לקדמה לטעום מכונות אוטומטיות. בתוכנית:
- מליטה
- יורה
- גאגה בררה
- סאקו סינטיה
את הטעם של נספרסו אני לא צריך לטעום ראש בראש - אני מכיר היטב - בין המכונה בעבודה לזו בבית אני מעריך שלאורך השנים צרכתי קרוב ל-10,000 כוסות נספרסו...
אירית - אני לא יודע איזה אורך חיים יש לך, אבל עוד 20 דקות שינה בבוקר זה משהו שקשה לוותר עליו כשאתה ישן מעט שעות בלילה גם ככה, עם הפרעות (תינוק בוכה). ה"נונשלנטיות" של "אז בוא תקום עוד 20 דקות קודם", ו"בוא תשקיע 10 דקות בלהכין כוס קפה" - היא נונשלנטיות של מישהו עם זמן פנוי. 10 דקות לקפה כפול 3 פעמים קפה ביום, זה חצי שעה ביום. זה *הרבה* זמן בימים לחוצים.irit24 כתב:מוטי ההתעסקות היא לא כזאת גדולה הטחינה לוקחת מספר דקות +הכנה גג 10 דקות זה ממש לא נוראmoti_r כתב:עירית, אני מסכים איתך שזה קפה הרבה יותר טעים, אבל אי אפשר לומר שזו לא התעסקות, ובמיוחד כשאת טוחנת במטחנה ידנית.
החבר'ה כאן לוחצים על כפתור ומקבלים קפה...
אז קמים 20 דקות לפני ונהנים מקפה טעים לדעתי זה שווה את ההנאה וחוץ מזה אפשר לקנות מטחנה חשמלית שחוסכת 5 דקות עבודה. אני קניתי את הידנית כי היא קומפקטית ובשביל מנת אספרסו הטחינה מהירה.
נ.ב. שמי אירית ולא עיריתיום נפלא.
...
מעבר לזה יש פה עוד נקודה - נספרסו, או קפה אוטומטי, אפשר לעשות כשעושים עוד דברים - למשל, כשמחזיקים תינוק על הידיים, או במהלך שיחת טלפון של עבודה. לטחון ולהכין ביד דורש ריכוז ושתי ידיים פנויות. אבל כשאני קם ב-6:30 וצריך להאכיל את התינוק, ורוצה כוס אספרסו זריזה כדי לעזור לי להתעורר, זה פשוט לא מתאים.
לגבי הסרט - הסתכלתי עליו - הוא מאוד ארוך ומאוד לא מה שאני צריך
הוא מסביר על כל הפיצ'רים של כל המכונות. פיצ'רים זה נחמד, אבל זה לא מה שאני צריך. מה שאני צריך זה קפה טעים. והם בכלל לא מתייחסים לאיכות הקפה בסרט.
קיצר - מחר נהיה יותר חכמים. מבטיח לחזור ולדווח.
עופר.
הוא מסביר על כל הפיצ'רים של כל המכונות. פיצ'רים זה נחמד, אבל זה לא מה שאני צריך. מה שאני צריך זה קפה טעים. והם בכלל לא מתייחסים לאיכות הקפה בסרט.
קיצר - מחר נהיה יותר חכמים. מבטיח לחזור ולדווח.
עופר.