Monitor Audio

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #21 

epony כתב:הייתי אצל יגאל בסטריאוסקופ והקשבתי ל-RX1, ואז אמרתי לו משהו כמו: "תגיד, יש רמקול שיכול עליו בכלל ברמת מחיר הזאת", אז הוא אמר: "יש אחד", והעביר לרמקול אחר שבאמת נשמע עם יותר עומק וצלילות. הסתכלתי על כל הרמקולים בתצוגה שלו, ואז אמרתי לו: "זה ה-Quad, נכון?", והוא רק חייך... ;)
...
לדעתי whathifi עושים לרמקול הזה אבל בביקורת, הם כותבים שחסר לו "ניצוץ" ו"ריגוש" כדי להיות רמקול באמת טוב ואולי הם צודקים (מי אני שיתווכח) , אבל ביחס למה שאני שמעתי והשוותי, הפירוט והניצוץ היו טובים יותר מהמתחרים.

http://www.whathifi.com/review/quad-11l-classic

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #22 

eyosha כתב:
epony כתב:הייתי אצל יגאל בסטריאוסקופ והקשבתי ל-RX1, ואז אמרתי לו משהו כמו: "תגיד, יש רמקול שיכול עליו בכלל ברמת מחיר הזאת", אז הוא אמר: "יש אחד", והעביר לרמקול אחר שבאמת נשמע עם יותר עומק וצלילות. הסתכלתי על כל הרמקולים בתצוגה שלו, ואז אמרתי לו: "זה ה-Quad, נכון?", והוא רק חייך... ;)
...
לדעתי whathifi עושים לרמקול הזה אבל בביקורת, הם כותבים שחסר לו "ניצוץ" ו"ריגוש" כדי להיות רמקול באמת טוב ואולי הם צודקים (מי אני שיתווכח) , אבל ביחס למה שאני שמעתי והשוותי, הפירוט והניצוץ היו טובים יותר מהמתחרים.

http://www.whathifi.com/review/quad-11l-classic
...
מסכים איתך בגדול, אבל אני חושב שאני מבין על מה הם מדברים. יש לו במה מדהימה ועומק מאוד מרשים, אבל הוא פחות ישיר מה-RX1. אנשים ששומעים רוק ועוד סגנונות מוזיקה שהם יותר in your face עדיין יעדיפו לדעתי את ה-RX1 (למרות שזאת השוואה בעייתית גם מבחינת תקציב כאמור, כי יש כמה וכמה מאות ש"ח ביניהם לטובת ה-Quad...)

onyx2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #23 

מחזק את epony, לפחות במקרה שלי.
רכשתי לאחרונה את הRX1, והשוותי אותם בין היתר מול הQUAD, והBX. אני חייב לציין שכולם נשמעו נפלא, וההחלטה לבסוף נפלה לטובת הRX1 מכיוון שהוא נתן סאונד הרבה יותר מלא, במה קדמית הרבה יותר מרשימה. אמנם ההבדלים לא היו גדולים, אבל מספיק בשביל למתוח את התקציב עבורם.
בנוסף, הם גם נראים הכי טוב 8)
Bad decisions make good stories

baraq פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 569
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #24 

מחוק

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”