הזמנת טכנאי הוט לבית-שערוריה וביזיון הלקוח
ביום שישי 19.07 ממיר מגיק hd מקליט הפסיק לתפקד. טלפנתי לתמיכה טכנית דבר שלקח זמו רב קרוב לחצי שעה עד שענו לי! ועשיתי התקנה חדשה לממיר ההתקנה לא יכלה להסתים מאחר שלא היתה קליטה ביקשתי שישלחו טכנאי לבית וב2 מקרים חיכיתי שוב על הקו כאורך הגלות לשווא. מסתבר שאלה היו טכנאים סוג ***! אשר לא זכיתי לקבל תור לטכנאי לביקור בחת! ואז עלה לי חשד הולך וגובר שהנלת הוט הגיעה למסקנה שעלות שליחת טכנאי היא יקרה מדי והם בטח פיטרו את רוב הטכנים שעובדים עם הוט. כי כך הגעתי למסקנה שתראו בהמשך. היום על הבוקר בשעה 8 התקרשתי שוב והיתי צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כאשר בכל שער טכנאי מסוג דרגה מסוג *** כמובן ניסה ששוב אחזור על מס. פעןלות בממיר כמובן לשוא ורק לאחר שדרשתי מועד לביקור הפנו אותי לקו שלוחה מס.2 ואז שוחחתי כנראה בכירה אשר בידה הסמכות האלוהית לקבוע לי טכנאי לבית! אבל לא לפנה שעינתה אותי זמן רב בביצוע פעולות שונות בממיר אך לשווא הממיר עומד בסרובו לבצע התקנה!!!אני בגיל פנסיה ומפחיד אותי לחשוב באם פנסיונר אחר יפנה אלהם ללא הבנה במיוחד בהפעלת ממיר איך יוכל להתמודד עם טרטור שכזה!! ושוב לענין לסוף קיבלתי תור שכמעט נפלתי מהכסא!! התאריך נקבע ל- 04.08.13 !!! גוואד אני לא אראה טלוויזיה שבועיים לפחות!!! האם אין מקום להיש תביעה זה נוגד התנאים של שירות הוגן וסביר לצרכן!! פתאום התחלתי לחקור את נושא אתחול הממיר באיטרנט ואיזה פלא מצאתי את מבוקקשתי המחרה לחצתי בממיר רק!! פעם אחת ושינתי למחצית כמות האיפיונים מ 256 ל-128 וההתקנה רצה וחוך שניות עלו לי השידורים. אני לא איש עם ידע רב בחשמל וכלל לא באלקטרוניקה. אז אני שואל מה אתם אומרים.................................

- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
+1mp3lll כתב:אי אפשר לקרוא ללא פיסקים נקודות משהו.......
אני יכול להבין את העצבים, אבל אם אתה רוצה שיבינו אותך, תערוך את ההודעה. לגבי העניין - אתה לא אוהב שירות של הוט - תצביע ברגליים. אכן, אצלך המתחרה היחידה תשלם יותר, אבל לפחות תהנה מהטלויזיה. ובעיניי שידורי yes פשוט איכותיים יותר.
בהצלחה
לא הבנתי מה כתבת..
אצלנו ממיר הפסיק לעבוד, אתמול צלצלתי לשירות - טכנאי רק בחמישי הבא, כמעט שבועיים להיות בלי ממיר.. נשמע לכם הגיוני?!
כולה טכנאי בא מחליף ממיר 1 ב1, 5 -10 דקות והולך.. על זה צריך לחכות שבועיים- בזיון..
אצלנו ממיר הפסיק לעבוד, אתמול צלצלתי לשירות - טכנאי רק בחמישי הבא, כמעט שבועיים להיות בלי ממיר.. נשמע לכם הגיוני?!
כולה טכנאי בא מחליף ממיר 1 ב1, 5 -10 דקות והולך.. על זה צריך לחכות שבועיים- בזיון..
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני לא יודע אם קראת בחדשות או לא - הטכנאים שלהם שובתים. הם שובתים בגלל שרוצים להעביר אותם להיות עבדי קבלן (לא שגיתי, תאמין לי). המטרה היא להוריד עלויות על חשבון העובדים, כתוצאה מזה לא מעט יעזבו, לא מעט כבר הועזבו ונותרו מעטים לטפל בקריאות. הטכנאי שיגיע אליך ככל הנראה יהיה עובד קבלן, לרוב לא מיומן ולא מכיר.nati-va כתב:לא הבנתי מה כתבת..
כולה טכנאי בא מחליף ממיר 1 ב1, 5 -10 דקות והולך.. על זה צריך לחכות שבועיים- בזיון.....
זה הרקע. אני מקווה שעכשיו אתה מבין יותר טוב למה אתה ממתין שבועיים לנושא כל כך פעוט.
זו ההחלטה שלך לגמרי לעזוב או להישאר עם חברה שלא נותנת לעובדים שלה להתאגד וכתוצאה מזה מנהלת את המלחמה שלה על הגב שלך, הלקוח. אתה בהחלט יכול לעבור ל YES ולקבל שם שירות נורמלי.
מקווה שהמצב יסתדר מהר.
המהלך של הוט מול העובדים מבהיר את המשקל שחברת הוט נותנת לנושא השירות. רבים במהלך השנים נאלצו להתמודד עם תודעת שירות נבזית ופוגענית של הוט של חיובים לא הגיוניים וטרטורים אינסופיים. היום הוט מבהירה שגם שירות טכני הוא לא אחד מעמודי התווך של החברה - חברה שמספקת תשתית של תקשורת. זה נראה לא רק מהלך לא תקין כלפי העובדים אלא מהלך שאין בו היגיון מהבחינה המעשית. חברת הוט - פורשת תשתיות אבל את השירות הטכני להן לא תיתן? איפה האחריות של החברה? הוט ממשיכה למצב עצמה כחברה שהיתרון היחסי היחידי שהיא מעניקה הוא מחיר נמוך (שזה חשוב - אין מה לאמר). אז אם ברצונכם לסבול אבל לשלם פחות פנו בבקשה לנציג הוט הקרוב לביתכם.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא חושב שזה כל כך פשוט גם לחברה. כי אם עובדים מסרבים לצאת ולטפל בתקלות, מאיפה בדיוק הם יכולים להביא מחליפים? מנהלים או נציגי שירות לקוחות לרוב לא יכולים להחליף את הטכנאי. זה שיש מספר אלפים של עובדים בחברה, לא אומר שכולם יכולים להחליף את כולם. הכשרה של טכנאי גם לוקחת זמן. וזאת השיטה של שביתת עובדים - ברגע שעובדים שובתים נגרם לחץ על החברה מצד הלקוחות. והשאלה היא האם חברה תעמוד בלחץ הזה או לא. להגיד "הם חייבים למצוא פתרון" זה קל, אבל כל חברה מנהלים אנשים, ולא בהכרח הם יותר חכמים או יצירתיים ממך וממני. לכן אני אומר - תנסה לעמיד את עצמך במקום מנהל אזור, בו אמורים לעבוד 6 טכנאים. מתוכם 5 פתאום אמרו לך שהם לא יוצאים לתקלות. מה אתה הייתה עושה במקרה הזה? הייתה הולך בעצמך? בכמה תקלות הייתה מצליח לטפל? בכמה התקנות הייתה מצליח לטפל? קח בחשבון שביום עבודה כל טכנאי צריך לטפל ב4-5 תקלות או התקנות, ז"א סך הכל לאזור שלך יש 30 הזמנות עבודה. ועכשיו אתה לבד עם טכנאי בודד שמסכים לעבוד על אותן 30 הזמנות. בוא נחשוב על פתרון למקרה הזה. ולי זה ממש לא נראה ילדותי...
זה יכול לקרות בכל חברה, קטנה או גדולה...
זה יכול לקרות בכל חברה, קטנה או גדולה...
הם פשוט מביאים עובדי קבלן במקום אלו ששובתים, אני בספק שבכיסוי של אחד לאחד אבל עדיין הם מנסים להראות שרירים
הקטע הוא שבכל מקרה הלקוח מפסיד כי אולי יענו לו אחרי שעה ולא אחרי שעתיים, אבל הוא יקבל מישהו חדש שגם ככה סביר להניח בלי מוטיבציה של ממש
וכנראה אחת הסיבות שהוט מציעה מחירים נמוכים בהרבה מיס (עם דגש על ההרבה, הוט תמיד הייתה הזולה יותר) זה בגלל כל הקטע עם עובדי הקבלן.. זה חוסך להם מלא כסף
הקטע הוא שבכל מקרה הלקוח מפסיד כי אולי יענו לו אחרי שעה ולא אחרי שעתיים, אבל הוא יקבל מישהו חדש שגם ככה סביר להניח בלי מוטיבציה של ממש
וכנראה אחת הסיבות שהוט מציעה מחירים נמוכים בהרבה מיס (עם דגש על ההרבה, הוט תמיד הייתה הזולה יותר) זה בגלל כל הקטע עם עובדי הקבלן.. זה חוסך להם מלא כסף
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
גם אצלי יש שיבושים בכבלים מספר ימים ולא מסוגלים לתת פתרון.
מה לקוח אמור לעשות אם כל הסימפטיה לעובדים ?
תם עידן המונופולים ולא נסבול יותר את היחס הזה.
האם מישהו יודע אם ניתן לקלוט את שידורי עידן בעיר יבנה באיכות טובה ??
מה לקוח אמור לעשות אם כל הסימפטיה לעובדים ?
תם עידן המונופולים ולא נסבול יותר את היחס הזה.
האם מישהו יודע אם ניתן לקלוט את שידורי עידן בעיר יבנה באיכות טובה ??
אני לא מסכים, שירות טוב נובע מגמישות ניהולית וללא גמישות ניהולית השירות נהיה גרוע כי איש השירות יודע שבכל מקרה אי אפשר לפטר אותו אז אין לו שום תמריץ להתאמץ לרצות את הלקוח.
וכמובן שאם יגדילו את השכר לעובדים אז זה יגיע מאיתנו הצרכנים ע"י העלאת מחירים.
ועדים = שירות גרוע ועליית מחירים.
ועדים = שירות גרוע ועליית מחירים.
זה מתחיל וחלק גדול זה הניהול אני מסכים - אם יקחו כל אחד ולא יעשו מבדקים מתאימים ולא יפקחו, זה ייגמר גרועshmelka1 כתב:אני לא מסכים, שירות טוב נובע מגמישות ניהולית וללא גמישות ניהולית השירות נהיה גרוע כי איש השירות יודע שבכל מקרה אי אפשר לפטר אותו אז אין לו שום תמריץ להתאמץ לרצות את הלקוח.
ועדים = שירות גרוע ועליית מחירים....
אבל עדיין כל עוד הועד לא מפלצתי כמו הועדים האולדסקול כמו הנמלים/חברת החשמל לא רואה סיבה שלא יהיה, בטח במקרה של להפוך עובדים קיימיים לפאקינג עובדי קבלן...