אהלן חברים !
הזמנתי לפני שבוע בערך את הטלוויזיה Panasonic THL42E30 והיום התקשרו אלי מהחנות ושאלו אותי אם אני בטוח שאני רוצה את הטלוויזיה בגלל שיש שם פאנל סיני והיא יכולה להתקלקל אחרי שנה + מבעיית פיקסלים או משהו כזה והציעו לי לקחת במקום את ה - LG 42LS460Y שזה גם יוצא יותר זול ואמרו לי שהאכות תמונה יותר טובה וגם עם התקנה ללא תשלום !
אין לי מושג מה , פאנל סיני לא אומר לי הרבה ! הטלוויזיה אמורה לשמש לסרטי HD 1080p ושידורי SD לא מעבר ...
מה כדאי לעשות ? באיזה טלוויזיה יש איכות תמונה טובה יותר ?
תודה רבה חברים
אם מדובר באתר ולא בחנות פיזית תדע שיש מלא "דייגים" שמנסים לתפוס לקוח ואין להם באמת את המוצר שמופיע באתר.
תתעקש שאתה רוצה פנסוניק, נראה לי גם שהיא טובה יותר, בלי קשר. אל תוותר להם ואל תוסיף כסף. שייתנו לך את הדגם שרצית או דגם משודרג ללא תוספת תשלום. חבר שלי עשה פעם בדיוק את זה עם כאלה שקרנים.
באמת שייחנקו כל המנוולים שעושים את הטריק הזה.
תודה רבה על התגובות חברים !
אמרתי לו שאני נשאר עם הפנסוניק באמת אין להם את המוצר בחנות והוא אמר לי שזה יגיע תוך 14 ימי עסקים ...
והוא הציע לי עכשיו 42F5500 של סמסונג באותו מחיר בערך האם היא יותר טובה ? מה האינטרס לדחוף לי טלוויזיות אחרות אם הם מוחרים את המוצר אצלהם ובאותו סכום כסף ... ?
על הנייר ה F5500 טובה יותר ויש לה נגן טוב עם תמיכה בעברית ו Wifi מובנה. חוץ מזה שזה דגם של 2013 והפנסוניק אני לא בטוח מתי יצאה לשוק אבל זה לפחות לפני שנה. מצד שני, צריך לראות. בסדרות הנמוכות יש דגמים מוצלחים יותר ופחות ודווקא פנסוניק מצליחים לשמור על איכות לא רעה בסדרות האלה אז אל תיקח את המילה שלי בתור התחייבות לאיכות של סמסונג אלא יותר בתור הימור.
גם שים לב שהאחריות תהייה של יבואן מקורי - אם זה פנסוניק וקיבלת 5 שנים של יורוקום אז בסמסונג זה 3 שנים של סמ-ליין.
למה הם עושים את זה? הם רוצים שיהיה להם חיוב מכרטיס האשראי שלך ואז לבלבל לך את המוח כדי שתקנה מה שיש להם דווקא אצלם ולא בחנות אחרת. עכשיו אתה סוד של שבוי. יש מצב שהם בכלל לא יוכלו להביא את הפנסוניק הזו וישגעו אותך עד שתסכים לקחת משהו אחר כי אין את זה במלאי לאף אחד...
אם בא לך לשגע אותם עוד אז תנסה להתקשר ליורוקום ולברר (עם מחלקת מכירות/שיווק - לא עם שירות לקוחות) אם בכלל יש למישהו את הדגם הזה במלאי. הם אמורים לדעת כי כל טלויזיה שנקנתה אמורה להיות מותקנת או לפחות להרשם לאחריות במחשב של יורוקום. אם אין כזה דגם במלאי בוודאות אז תתעקש איתם על פנסוניק עד שיביאו לך דגם טוב יותר של פנסוניק או משהו אחר שאתה בטוח שהוא טוב יותר.
בהצלחה!
אז יכול להיות שיש להם את החיוב שלי ובעצם אני משלם על מוצר לא קיים ? ואם כן מה אפשר לעשות להם ?
ד"א בקשר לפנלים זה באמת משנה פאנל סיני יפני קוריאני או אירופאי ?
תודה רבה על העזרה !
קודם כל אתה יכול לבטל את העסקה כל עוד לא קיבלת את המוצר בלי קנס או כל דבר אחר במיוחד אם העסקה לא התבצעה במעמד פיזי אלא באינטרנט או בטלפון. שלא יבלבלו אותך עם 100 שקל או 5% קנס, זה רלוונטי רק אם קיבלת את המוצר ולא פתחת או אם פתחת ולא השתמשת בו מאיזו סיבה.
כמו שאמרתי, אתה יכול לברר אם יש את המוצר באמת ואם אין ואתה יודע שאין ליבואן במלאי אז להמשיך לדחוק אותם לפינה עד שלא תהייה להם ברירה אלא לשדרג אותך באיזו צורה. תאיים בביטול העסקה אם בא לך.