Rocket Giotto Evoluzione V2
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלום לכל חברי הפורום.
לאחר הרבה מחשבות וחקירות - הגעתי למסקנה שזו המכונה שהייתי רוצה לרכוש במקום המכונה הנוכחית שלי. הבעיה
היא שכל המידע שלי מתבסס על סקירות מחו״ל המצויות ברשת, ובישראל אין את הדגם הזה באופן שוטף בחנויות,
ולאחר שיחה עם היבואן הובהר לי כי ניתן לבצע עבורי הזמנה מיוחדת, אבל בכל מקרה גם על מכונות הקיימות במלאי - לא ניתן ללכת למקום כלשהו ולנסות ולבחון את המכונה ואיכותה. לאור האמור לעיל - אשמח לדעת האם ישנו או ישנה חבר/ה בפורום הזה שמחזיק בבעלותו את המכונה, והאם הוא יסכים לארח אותי לפגישה קצרה בכדי שאוכל להתרשם מהמכונה במציאות ולא דרך מסך המחשב. אני מבטיח להביא איתי את הקפה (-:
מקווה להצליח לקבל עזרה - זאת נראית מכונה ממש מרשימה מכל הבחינות ואני ממש ״מורעל״ על השדרוג, אבל אני חייב לראות בעניים ובעיקר לטעום את התוצרת שלה.
תודה - זיו
לאחר הרבה מחשבות וחקירות - הגעתי למסקנה שזו המכונה שהייתי רוצה לרכוש במקום המכונה הנוכחית שלי. הבעיה
היא שכל המידע שלי מתבסס על סקירות מחו״ל המצויות ברשת, ובישראל אין את הדגם הזה באופן שוטף בחנויות,
ולאחר שיחה עם היבואן הובהר לי כי ניתן לבצע עבורי הזמנה מיוחדת, אבל בכל מקרה גם על מכונות הקיימות במלאי - לא ניתן ללכת למקום כלשהו ולנסות ולבחון את המכונה ואיכותה. לאור האמור לעיל - אשמח לדעת האם ישנו או ישנה חבר/ה בפורום הזה שמחזיק בבעלותו את המכונה, והאם הוא יסכים לארח אותי לפגישה קצרה בכדי שאוכל להתרשם מהמכונה במציאות ולא דרך מסך המחשב. אני מבטיח להביא איתי את הקפה (-:
מקווה להצליח לקבל עזרה - זאת נראית מכונה ממש מרשימה מכל הבחינות ואני ממש ״מורעל״ על השדרוג, אבל אני חייב לראות בעניים ובעיקר לטעום את התוצרת שלה.
תודה - זיו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תזמין מלהגונדולה - ראיתי את המכונה הזאת אצל מישהו בבית (הוא לא כותב בפורום) ויש לשלומי את שצ'ליני.
לא תצטער - זאת ה E61 הכי טובה היום לדעתי.
לא תצטער - זאת ה E61 הכי טובה היום לדעתי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
כמו שעופר כבר אמר, לי יש את הצ'ליני וסה"כ אם קראת לא מעט ברשת אז אתה בטח יודע שזאת אותה מכונה בדיוק רק עם מעטפת שונה. אני גר בחדרה ואתה מוזמן להתרשם.
בקשר לקנייה, קרלו מלה גונדולה לא הסכים למכור לי רוקט בטענה שיש בישראל יבואן רשמי ואסור לו,
אז הזמנתי מקרלו השני באיטליה "קופי אשפרסו שופ" - יש שירשור מפורט שלי על הרכישה והעליות.
http://www.htcafe.co.il/vt186890.html
בקשר לקנייה, קרלו מלה גונדולה לא הסכים למכור לי רוקט בטענה שיש בישראל יבואן רשמי ואסור לו,
אז הזמנתי מקרלו השני באיטליה "קופי אשפרסו שופ" - יש שירשור מפורט שלי על הרכישה והעליות.
http://www.htcafe.co.il/vt186890.html
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
שלומי העלת תמונות של שוט מהמכונה ?
יום דבש
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

שלומי הי.
שלחתי לך הודעה פרטית וטרם הגבת, אז למקרה שזה לא עבד - אני כותב גם בשרשור הזה.
אני גר בכרכור (לידך) - אשמח לקפוץ אליך ולהתרשם מהמכונה
תודה מראש.
דרך אגב - ואני יודע שאני עכשיו מרים פה להנחתה להרבה אנשים, אבל בבקשה תנסו להיות עניינים וכנים עד הסוף עם עצמכם לפני שאתם עונים על השאלה להלן -
האם באמת יש הבדל באיכות האספרסו בין אוסקר שהותקן לה OPV אל מול ה ROCKET GOITTO? אני מוכן להתערב שאם הייתי עושה מבחן עיוור למרבית האנשים הם היו חושבים שהאיכות של האoפרסו ב2 המכונות היא מעולה ולפחות מחצית מהאנשים היו בוחרים בטעמים של האוסקר. דרך אגב במבחן עיוור שבצעו בחנות של Seatle Coffee Gear הם נתנו לאנשים לטעום שוט אספרסו ממכונת המוזיקה (אוסקר משודרגת) לבין ברוקו גיוטו וכולם ציינו ש2 השוטים מעולים ומתוך 3 אנשים שישתתפו בניסוי - 2 בחרו בשוטים של המוזיקה.
לאור האמור לעיל, ואם אנו שמים בצד את המראה החיצוני (וכמה שזה קשה להתעלם מזה) - האם באמת ישנו הבדל בטעם הסופי???
אשמח אם יענו אנשים שטעמו מספר פעמים אספרסו של אוסקר עם OPV שמותקן ועובד באופן טוב וגם טעמו אספרסו של הרוקט גיוטו - האם יש כאלו??
טוב - עכשיו אני ממש סקרן לקרוא את התגובות...
בטח חלקן יהיו משהו בסגנון של -
״אין בכלל מה להשוות...״
״איך אתה יכול להשוות מכונה עם ראש E61 לאוסקר...״
ובכן רבותי - עבורי ההחלטה היא קשה כי האוסקר מוציאה שוטים מעולים בכל קנה מידה, אבל מה לעשות שהמחלה של השדרוגים תוקפת אותי פעם נוספת.
תודה מראש לכולם
זיו
שלחתי לך הודעה פרטית וטרם הגבת, אז למקרה שזה לא עבד - אני כותב גם בשרשור הזה.
אני גר בכרכור (לידך) - אשמח לקפוץ אליך ולהתרשם מהמכונה
תודה מראש.
דרך אגב - ואני יודע שאני עכשיו מרים פה להנחתה להרבה אנשים, אבל בבקשה תנסו להיות עניינים וכנים עד הסוף עם עצמכם לפני שאתם עונים על השאלה להלן -
האם באמת יש הבדל באיכות האספרסו בין אוסקר שהותקן לה OPV אל מול ה ROCKET GOITTO? אני מוכן להתערב שאם הייתי עושה מבחן עיוור למרבית האנשים הם היו חושבים שהאיכות של האoפרסו ב2 המכונות היא מעולה ולפחות מחצית מהאנשים היו בוחרים בטעמים של האוסקר. דרך אגב במבחן עיוור שבצעו בחנות של Seatle Coffee Gear הם נתנו לאנשים לטעום שוט אספרסו ממכונת המוזיקה (אוסקר משודרגת) לבין ברוקו גיוטו וכולם ציינו ש2 השוטים מעולים ומתוך 3 אנשים שישתתפו בניסוי - 2 בחרו בשוטים של המוזיקה.
לאור האמור לעיל, ואם אנו שמים בצד את המראה החיצוני (וכמה שזה קשה להתעלם מזה) - האם באמת ישנו הבדל בטעם הסופי???
אשמח אם יענו אנשים שטעמו מספר פעמים אספרסו של אוסקר עם OPV שמותקן ועובד באופן טוב וגם טעמו אספרסו של הרוקט גיוטו - האם יש כאלו??
טוב - עכשיו אני ממש סקרן לקרוא את התגובות...
בטח חלקן יהיו משהו בסגנון של -
״אין בכלל מה להשוות...״
״איך אתה יכול להשוות מכונה עם ראש E61 לאוסקר...״
ובכן רבותי - עבורי ההחלטה היא קשה כי האוסקר מוציאה שוטים מעולים בכל קנה מידה, אבל מה לעשות שהמחלה של השדרוגים תוקפת אותי פעם נוספת.
תודה מראש לכולם
זיו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אם אתה רוצה לשדרג אז מה הטעם בשאלה? גם אם פרארי בפקק נוסעת כמו הפוקוס שלי אני עדיין רוצה פרארי.
כל מה שאתה אומר היה נדון ברצינות אם לא היית כותב סיאטל קופי גיר - מהרגע הזה זה כבר מצחיק...תשים לגיברת הזאת תה והיא תגיד שזה קפה.
עם כל הכבוד לאוסקר - היא לא יציבה בטמפרטורה כמו E61 ואין לה פרה אינפיוז'ן. אם יש לך מטחנה טובה ואתה יודע מה אתה עושה אז ייצאו שוטים טובים באוסקר (אבל עדיין אתה מוציא אותם ממכונה שמאתגרת את העין).
תחפש השוואות בסינגל לא בשוט כפול. E61 די מנצחת את השאר (בטוח את מי שאין לו פרה אינפיוז'ן)
כל מה שאתה אומר היה נדון ברצינות אם לא היית כותב סיאטל קופי גיר - מהרגע הזה זה כבר מצחיק...תשים לגיברת הזאת תה והיא תגיד שזה קפה.
עם כל הכבוד לאוסקר - היא לא יציבה בטמפרטורה כמו E61 ואין לה פרה אינפיוז'ן. אם יש לך מטחנה טובה ואתה יודע מה אתה עושה אז ייצאו שוטים טובים באוסקר (אבל עדיין אתה מוציא אותם ממכונה שמאתגרת את העין).
תחפש השוואות בסינגל לא בשוט כפול. E61 די מנצחת את השאר (בטוח את מי שאין לו פרה אינפיוז'ן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לא עשיתי ראש בראש אוסקר+OPV מול E61 אז אני לא רוצה לומר סתם.
אבל כן טעמתי במהירות אוסקר מול E61 וההבדל היה גדול.
תוכל לקרוא מעט בהשוואה שכפיר ואני עשינו על הסילביה מול האוסקר. בסוף ההשוואה כתבנו על בדיקה מהירה שעשינו על אוסקר מול ECM.
http://www.htcafe.co.il/article02933
אבל כן טעמתי במהירות אוסקר מול E61 וההבדל היה גדול.
תוכל לקרוא מעט בהשוואה שכפיר ואני עשינו על הסילביה מול האוסקר. בסוף ההשוואה כתבנו על בדיקה מהירה שעשינו על אוסקר מול ECM.
http://www.htcafe.co.il/article02933
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אני שותה בכל יום מאוסקר עם OPV וממכונה עם E61 ואכן יש הבדל בטעם. לטעמי אין טעם עדיף ובשתיהן אני שותה שוטים מעולים.
אני מסכים על מה שנאמר בנוגע למבחן העיוור אבל זה נכון לגבי כל מוצר שאנו קונים. כשמשהו יפה בעין הוא עובד טוב יותר..
הגדולה של ה E61 טמונה ביכולת המעולה שלו להפיק שוטים מעולים בכל מצב. פיספסת קצת בטחינה, דחסת קצת עקום, זייפת בקולינג פלאש, לא נורא - עדיין יצא טוב. אם עשית הכל טוב - תקבל שוט מעולה.
באוסקר אתה נדרש למיומנות גבוהה יותר כדי להפיק טוב מעולה. היא תלקה אותך על כל שטות שעשית בדרך..
אני מסכים על מה שנאמר בנוגע למבחן העיוור אבל זה נכון לגבי כל מוצר שאנו קונים. כשמשהו יפה בעין הוא עובד טוב יותר..
הגדולה של ה E61 טמונה ביכולת המעולה שלו להפיק שוטים מעולים בכל מצב. פיספסת קצת בטחינה, דחסת קצת עקום, זייפת בקולינג פלאש, לא נורא - עדיין יצא טוב. אם עשית הכל טוב - תקבל שוט מעולה.
באוסקר אתה נדרש למיומנות גבוהה יותר כדי להפיק טוב מעולה. היא תלקה אותך על כל שטות שעשית בדרך..
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

שלומי הי
בטח שיש לי סבלנות ותודה על התגובה
מזדהה מאד עם הלחץ בעבודה (-:
שתתפנה שלח לי הודעה בפרטי עם טלפון ונתאם
תודה מראש
בטח שיש לי סבלנות ותודה על התגובה
מזדהה מאד עם הלחץ בעבודה (-:
שתתפנה שלח לי הודעה בפרטי עם טלפון ונתאם
תודה מראש
אני מתערב איתך שאם אני אכסה לך את העיניים ואקח אותך לסיבוב במרצדס חדשה, אחכ אעביר אותך לפיזו בת 15 ונצא לאותו הסיבוב, לא תדע לומר מי היתה המרצדס.
אני לא מאמין במבחנים עוורים, החוויה מורכבת מכל החושים ביחד, כולל חוש ה"כמה עולה"...
אבל אם תשתמש במרצדס כל יום, ואז תעבור כמה ימים לפיזו בת 15, אתה מייד תבחין בהבדלים.
עקרונית, הכנה מדוייקת תאפשר לך לקבל מנה מאוד גבוהה בכל מכונה. אבל זה הרבה יותר פשוט כשיש לך ראש שמווסת לך את הטמפרטורה, פרה-אינפיוזן שמשפר מאוד את אחידות החליטה, שלא לדבר על OPV שמונע מהלחץ להשתולל בזמן החליטה. תכלס גם בגאגיה פשוטה תקבל תוצאות טובות רק במאמץ הרבה יותר גדול
אני לא מאמין במבחנים עוורים, החוויה מורכבת מכל החושים ביחד, כולל חוש ה"כמה עולה"...
אבל אם תשתמש במרצדס כל יום, ואז תעבור כמה ימים לפיזו בת 15, אתה מייד תבחין בהבדלים.
עקרונית, הכנה מדוייקת תאפשר לך לקבל מנה מאוד גבוהה בכל מכונה. אבל זה הרבה יותר פשוט כשיש לך ראש שמווסת לך את הטמפרטורה, פרה-אינפיוזן שמשפר מאוד את אחידות החליטה, שלא לדבר על OPV שמונע מהלחץ להשתולל בזמן החליטה. תכלס גם בגאגיה פשוטה תקבל תוצאות טובות רק במאמץ הרבה יותר גדול
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
hosq כתב:אני מתערב איתך שאם אני אכסה לך את העיניים ואקח אותך לסיבוב במרצדס חדשה, אחכ אעביר אותך לפיזו בת 15 ונצא לאותו הסיבוב, לא תדע לומר מי היתה המרצדס....
מרצדס חדשה מול פיז'ו 306 מודל 98?
סיריוסלי??
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

Hosq - אני ממש לא בטוח לגבי המש״ל שלך - אבל זה בסדר שיש חילוקי דעות. אני לא צריך לנסוע במרצדס בכדי להרגיש בהבדל מול פיז׳ו - מספיק לי לשבת בה כדי להבין את הבדלי הרמות.hosq כתב:אני מתערב איתך שאם אני אכסה לך את העיניים ואקח אותך לסיבוב במרצדס חדשה, אחכ אעביר אותך לפיזו בת 15 ונצא לאותו הסיבוב, לא תדע לומר מי היתה המרצדס.
עקרונית, הכנה מדוייקת תאפשר לך לקבל מנה מאוד גבוהה בכל מכונה. אבל זה הרבה יותר פשוט כשיש לך ראש שמווסת לך את הטמפרטורה, פרה-אינפיוזן שמשפר מאוד את אחידות החליטה, שלא לדבר על OPV שמונע מהלחץ להשתולל בזמן החליטה. תכלס גם בגאגיה פשוטה תקבל תוצאות טובות רק במאמץ הרבה יותר גדול...
כל מה שאמרת ידוע לי מקריאה טין סופית ברשת, אבל מניסיון שלי - השוטים שאני מפיק מהאוסקר - בייחוד לאחר התקנת ה opv הם מעולים ורציתי לדעת האם באמת אני ארגיש הבדל עצום בטעמים מעצם השדרוג למכונה של רוקט שציינתי בהודעה המקורית שלי.
אני מניח שרק לאחר שאתרשם בפועל מהמכונה - אוכל באמת לקבל מסקנה מושכלת, ואז אשמח לשתף את חברי הפורום. דרך אגב - כמה לפי דעתכם הוגן לבקש עבור אוסקר שמורה בת שנה עם opv ושובר וואקום? אני יודע שהיבואן מוכן לתת לי עליה 2500 ₪ באם אני משדרג דרכו - האם כמוכר בשוק החופשי אני אוכל לקבל עליה 3000 ₪?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

ככל שעובר הזמן אספרסו מעולה זה משהו שרק הולך ומתרחק ממך. אתה מתחיל למצוא פאקים בקפה שלפני שנה היה נחשב מעולה.
אם תעלה לרוקט זה רק יהיה יותר בעייתי...
לגבי מחירים - תנסה מה שאתה יכול. אני ניסיתי למכור את המכונה שלי ביותר מ 50% מהערך שלה כחדשה ולא הלך.
אז היא באוסף בבית - לא מוכן לרדת יותר מדי, השוק בסוף מכתיב מחיר.
לגבי מחירים - תנסה מה שאתה יכול. אני ניסיתי למכור את המכונה שלי ביותר מ 50% מהערך שלה כחדשה ולא הלך.
אז היא באוסף בבית - לא מוכן לרדת יותר מדי, השוק בסוף מכתיב מחיר.
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

שלומי תשמיע קול...
דבוטאנט, אשמח לשמוע הסבר על במה הרוקט יותר טובה מהקוויקמיל.דבוטאנט כתב: לא תצטער - זאת ה E61 הכי טובה היום לדעתי....
אני מסכים שהם נראות טוב יותר והעובדה שהדוד שלהם שוכב עושה אותם יותר נוחות אבל ברמת איכות הקפה?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

דוד שוכב אומר יותר יציבות טרמית. אם אתה שם תרמומטר בראש של רוקט אתה רואה שבהמלך השוט הטמפרטורה כמעט לא זזה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

למה?
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
איזה מכונה זו ?דבוטאנט כתב:ככל שעובר הזמן אספרסו מעולה זה משהו שרק הולך ומתרחק ממך. אתה מתחיל למצוא פאקים בקפה שלפני שנה היה נחשב מעולה.
אז היא באוסף בבית - לא מוכן לרדת יותר מדי, השוק בסוף מכתיב מחיר....