מתלבט בין 3 סוגי אוזניות
SHURE 750DJ SHURE 840
audio technica ath-m50
שומע בעיקר מוזיקה ישראלית
קצת היפ הופ
בגדול שהאוזניות ידעו להתמודד עם כמה שיותר סגנונות
ואם מישהו יכול להצביע לי על הבדלים בין האוזניות(בעיקר מי שמכיר אותם)
ומי שיכול לסמן יתרונות(מי שיש ברשותו אחד מהדגמים )
ואיזה מגבר הייתם לוקחים לאחד מהדגמים הנבחרים האלה...
תודה מראש לעוזרים ושיהיה שבוע טוב:)
audio technica ath-m50
שומע בעיקר מוזיקה ישראלית
קצת היפ הופ
בגדול שהאוזניות ידעו להתמודד עם כמה שיותר סגנונות
ואם מישהו יכול להצביע לי על הבדלים בין האוזניות(בעיקר מי שמכיר אותם)
ומי שיכול לסמן יתרונות(מי שיש ברשותו אחד מהדגמים )
ואיזה מגבר הייתם לוקחים לאחד מהדגמים הנבחרים האלה...
תודה מראש לעוזרים ושיהיה שבוע טוב:)
יש לי את שלושתן
ה-750 הן לא ברמה של השתיים האחרות, לא באיכות הצליל ולא בנוחות.
בין השתיים שנותרו זו כבר שאלה של טעם, אם אתה אוהב צליל חם לך על ה-M50, אם אתה מעדיף צליל יותר מאוזן לך על ה-840. שתיהן אוזניות מצוינות למחירן.
ה-750 הן לא ברמה של השתיים האחרות, לא באיכות הצליל ולא בנוחות.
בין השתיים שנותרו זו כבר שאלה של טעם, אם אתה אוהב צליל חם לך על ה-M50, אם אתה מעדיף צליל יותר מאוזן לך על ה-840. שתיהן אוזניות מצוינות למחירן.
קניתי לפני כ-3 חודשים בערך את ה750DJ.
אוזניות מעולות לדעתי.
באסים טובים, נוחות מאוד, שומע איתן הרבה ז'אנרים (רוק, היפ הופ, דאנס, ראפ, האוס..) נשמעות מדוייקות בכולם.
*כרגע אני משתמש בהן בלי מגבר, אבל זה עתיד להשנות כשיהיה כסף פנוי..
אוזניות מעולות לדעתי.
באסים טובים, נוחות מאוד, שומע איתן הרבה ז'אנרים (רוק, היפ הופ, דאנס, ראפ, האוס..) נשמעות מדוייקות בכולם.
*כרגע אני משתמש בהן בלי מגבר, אבל זה עתיד להשנות כשיהיה כסף פנוי..
מוזר שמבחינת נתונים של הספק כניסה ומרחב תדרים ה750 יותר טוב על פניו 5-30 לעומת 5-25 ו3000 לעומת 1000 השאלה היא למה ה840 עולה יותר והאם כדאי ללכת עליו מחר אני יחליט סופית אם יש עוד מישהו שיכול להממליץ עם ניסיון וידע אני יודה לו
^
עקומת היענות נותנת לך אינדיקציה מסויימת אבל היא לא חזות הכל, אתה לא שומע תדרים בודדים אלא הרמוניות.
אתה ממילא לא מסוגל לשמוע 25-30KHZ, אם לא היית כלב בגלגול הקודם. כנ"ל לגבי העוצמה, אתה שומע בעוצמה של מיליווטים בודדים כך ש-1000 מיליוואט הם די והותר, לבאייר יש אוזניות שמסוגלות לעמוד בעוצמה של 100MW בלבד ואין איתן שום בעיות.
אוזניות מאוזנות - הכוונה שהבס המיד והטרבל נשמעים פחות או יותר בעוצמה שווה. כאשר הבס מודגש, הוא מאפיל על יתר התדרים.
בכוונה לא כתבתי איזה מהשתיים אני מעדיף כי זה עניין של טעם, אבל אם אתה מתעקש אז כמו אייל, אני מעדיף את ה-840. זה לא אומר שגם אתה תעדיף את ה-840 על פני ה-M50. בהד פיי ה-M50 מדורגות לפני ה-840.
עקומת היענות נותנת לך אינדיקציה מסויימת אבל היא לא חזות הכל, אתה לא שומע תדרים בודדים אלא הרמוניות.
אתה ממילא לא מסוגל לשמוע 25-30KHZ, אם לא היית כלב בגלגול הקודם. כנ"ל לגבי העוצמה, אתה שומע בעוצמה של מיליווטים בודדים כך ש-1000 מיליוואט הם די והותר, לבאייר יש אוזניות שמסוגלות לעמוד בעוצמה של 100MW בלבד ואין איתן שום בעיות.
אוזניות מאוזנות - הכוונה שהבס המיד והטרבל נשמעים פחות או יותר בעוצמה שווה. כאשר הבס מודגש, הוא מאפיל על יתר התדרים.
בכוונה לא כתבתי איזה מהשתיים אני מעדיף כי זה עניין של טעם, אבל אם אתה מתעקש אז כמו אייל, אני מעדיף את ה-840. זה לא אומר שגם אתה תעדיף את ה-840 על פני ה-M50. בהד פיי ה-M50 מדורגות לפני ה-840.