הי,
עד עכשיו גרתי בדירה קטנה והמחשב היה בסלון, כך שספריית המוסיקה והסרטים שלי היתה מחוברת להסביר האנלוגי שלי וגם לטלוויזיה hd. עכשיו עברתי דירה והמחשב הנייח הולך לחדר העבודה, לכן אני מחפש פיתרון מולטימדיה שיסע לי להמשיך ולחבר הכל להסביר ולטלוויזיה שבסלון.
ראיתי את האופציות של dune וpopcorn hour כאן, אבל לא בטוח ששמעתי מספיק על xtreamer. אני לא מחפש להשקיע הרבה (הdune אולי השקעה מוגזמת), אבל כן ארצה משהו עם עתיד.
כנראה שאאלץ להתבסס לא מעט על wifi בשל תשתית קיימת שאני לא יכול לשנות, אני מניח שלא אוכל לעשות stream לסרטים של 1080, אבל כן ארצה לעשות למוסיקה שלי, אם העדפה לאינטגרציה עם itunes.
בנוסף תמיכה בחיבורים לרסיבר אנלוגי (מאוהב בו מדי) וכמובן תמיכה בכל פורמט אפשרי וכתוביות מצורפות בעברית.
יש גם אייפד ושני מכשירי אנדרואיד בבית, אם כי אינטגרציה שלהם אינה קריטית.
ותודה,
דוד
צורך בסטרימר לאחר מעבר דירה גם לניגון סרטים וגם למוסיקה
אני קצת לא בטוח לגבי apple tv, נשמע שצריך לעשות מעקף כלשהו, גם אם פשוט, כדי להוציא ממנו את מה שאני צריך ואני פחות אוהב את זה. ממה שקראתי גם כאן, יש לplex לא מעט בעיות שימושיות. מישהו מוכן לפרט קצת יותר על זה ?
אני בעיקר ארצה את המכשיר לסרטים כבדים של 1080 בפורמט mkv. אשאף לשות לסרטים אלו סרטים דרך הwifi, אבל אני יודע שזה לא יכול להיות מושלם ולכן לפחות ארצה להיות מסוגל להעתיק דרך wifi.
חשוב גם שתהיה לו תמיכה בכל אופציות הקידוד המתקדמות, כגון 10 ביט. תלת מימד לא הכרחי.
לגבי מוסיקה, לא ארצה להעתיק את התוכן ולכן סטרימינג דרך wifi הוא הכרחי. אינטגרציה עם iTunes יכולה להיות נחמדה.
אעדיף גם שתהיה אפשרות להכניס כונן פנימה (כמו דיון) ולא לחבר כונן חיצוני.
אני בעיקר ארצה את המכשיר לסרטים כבדים של 1080 בפורמט mkv. אשאף לשות לסרטים אלו סרטים דרך הwifi, אבל אני יודע שזה לא יכול להיות מושלם ולכן לפחות ארצה להיות מסוגל להעתיק דרך wifi.
חשוב גם שתהיה לו תמיכה בכל אופציות הקידוד המתקדמות, כגון 10 ביט. תלת מימד לא הכרחי.
לגבי מוסיקה, לא ארצה להעתיק את התוכן ולכן סטרימינג דרך wifi הוא הכרחי. אינטגרציה עם iTunes יכולה להיות נחמדה.
אעדיף גם שתהיה אפשרות להכניס כונן פנימה (כמו דיון) ולא לחבר כונן חיצוני.